Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες, Δελτία τύπου

Ανοιχτή επιστολή εκπροσώπων Βορειοηπειρωτικών φορέων για τις εκλογές στην Ομόνοια


Ανοιχτή επιστολή εκπροσώπων Βορειοηπειρωτικών φορέων για τις εκλογές στην Ομόνοια

Ανοιχτή επιστολή εκπροσώπων Βορειοηπειρωτικών φορέων

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2018 Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Συγκινητική η στήριξη των νέων μας στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση


Συγκινητική η  στήριξη  των νέων μας στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση

Στις 4 Νοεμβρίου 2017, η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» σε συνεργασία με τη «Νεολαία Δήμου Φοινικαίων» διοργάνωσαν με επιτυχία εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού με στόχο την οικονομική στήριξη ενός νέου συμπατριώτη μας με καταγωγή απ το χωριό Φοινίκη.

Η στήριξη πέραν από οικονομική υπήρξε και ενθαρρυντική, ώστε να μπορέσει ξανά ο συνάνθρωπός μας να χαμογελάσει και να ξεπεράσει την δοκιμασία που του επιφύλαξε η ζωή. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» τίμησε την 28η Οκτωβρίου στην Βόρειο Ήπειρο


22814308_870464659782731_5053388219201334456_n.jpg

Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος, μέλη της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, απ την Αθήνα, παρευρέθήκαμε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ιδιαίτερή μας πατρίδα και τιμήσαμε τους πεσόντες του Έπους του 40, που ηρωικά  θυσίασαν τις ζωές τους στα ματωμένα βουνά τις Βορείου Ηπείρου. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Φιλανθρωπική Εκδήλωση/ Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017


Φιλανθρωπική Εκδήλωση/ Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" σε συνεργασία με την "Νεολαία Δήμου Φοινικαίων" στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων διοργανώνουν από κοινού το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 Φιλανθρωπική Εκδήλωση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση ενός νεαρού συμπατριώτη μας από την Φοινίκη, ο οποίος έχασε,σε ατύχημα τον Αύγουστο, ένα εκ των δυο κάτω άκρων.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά του προσθετικού μέλους που χρειάζεται ο συμπατριώτης μας ώστε  να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο τραγούδι και τη μουσική οι καλλιτέχνες: Τάσος Μαγκλάρας, Κώστας Σταύρου, Βαγγέλης Μάτσιας, Θανάσης Κώτσας, Χρήστος Πότσης, Βαγγέλης Κυριάζος, Αλέξης κώστας, Αλέξανδρος Γκέρμπουρας. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Κάλεσμα της ΝΕΒ για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου


Κάλεσμα της ΝΕΒ για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Στις 25 Ιουνίου ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός καλείται να προσέλθει στις κάλπες, για να αναδείξει με την ψήφο του τα πρόσωπα που θα τον εκπροσωπήσουν στα έδρανα της νέας αλβανικής βουλής.

Είναι γνωστό σε όλους, πως εδώ και καιρό η πολιτική κατάσταση στον χώρο μας έχει φτάσει στο τέλμα. Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Το ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο δεν έχει καμία σημασία διότι η ευθύνη για τη διάσπαση του Ελληνισμού είναι ακέραια για όλους τους συμμετέχοντες. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Επιστολή διαμαρτυρίας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών για τις Αλβανικές προκλήσεις κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας


Επιστολή διαμαρτυρίας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών για τις Αλβανικές προκλήσεις κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Η παρακάτω επιστολή εστάλη στον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Νίκο Κοτζιά  και στην  Πρέσβυ της Ελλάδος στην Αλβανία, κ. Ελένη Σουρανή.

Αθήνα 31/05/2017

Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας, επιθυμούμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας και να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για όσα λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Νεολαίας Βορειοηπειρωτών/ Ιούνιος 2017


4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Νεολαίας Βορειοηπειρωτών/ Ιούνιος 2017

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών διοργανώνει το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3  και την Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρες 18:00-21:00.

Τα γήπεδα βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οδός Στρατηγού Μακρυγιάννη (απέναντι απ τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου).

  Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.