Δελτία τύπου

Συγκινητική η στήριξη των νέων μας στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση


Συγκινητική η  στήριξη  των νέων μας στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση

Στις 4 Νοεμβρίου 2017, η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» σε συνεργασία με τη «Νεολαία Δήμου Φοινικαίων» διοργάνωσαν με επιτυχία εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού με στόχο την οικονομική στήριξη ενός νέου συμπατριώτη μας με καταγωγή απ το χωριό Φοινίκη.

Η στήριξη πέραν από οικονομική υπήρξε και ενθαρρυντική, ώστε να μπορέσει ξανά ο συνάνθρωπός μας να χαμογελάσει και να ξεπεράσει την δοκιμασία που του επιφύλαξε η ζωή. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» τίμησε την 28η Οκτωβρίου στην Βόρειο Ήπειρο


22814308_870464659782731_5053388219201334456_n.jpg

Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος, μέλη της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, απ την Αθήνα, παρευρέθήκαμε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ιδιαίτερή μας πατρίδα και τιμήσαμε τους πεσόντες του Έπους του 40, που ηρωικά  θυσίασαν τις ζωές τους στα ματωμένα βουνά τις Βορείου Ηπείρου. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Πρωτοβουλία ενότητας των βορειοηπειρωτικών φορέων στην Αθήνα για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου


Πρωτοβουλία ενότητας των βορειοηπειρωτικών φορέων στην Αθήνα για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου

Την αναγκαιότητα της κοινής καθόδου των ελληνικών κομμάτων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου στην Αλβανία τονίζουν μέσω κοινής επιστολής οι Βορειοηπειρωτικοί Φορείς που εκπροσωπούν την μεγαλύτερη μερίδα της εν Ελλάδι Βορειοηπειρωτικής Κοινότητας.

Μέσω της επιστολής αυτής, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και της Νεολαίας Δήμου Φοινικαίων, οι Βορειοηπειρωτικοί Φορείς κρούουν των κώδωνα του κινδύνου και καλούν τους εκπροσώπους των κομμάτων ΚΕΑΔ, ΜΕΓΚΑ αλλά και της κεντρικής πολιτικής οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις που τους αναλογούν. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Επιτυχημένη και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών


Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Στις 28 Ιανουαρίου 2017, το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη, εδώ και 14 χρόνια, «Κοπή Πίτας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών»!

Μία κατάμεστη αίθουσα με νέες και νέους Βορειοηπειρώτες απέδειξε για ακόμα μία φορά σε όλους μας, τη δυναμικότητα του σωματείου μας αλλά και τη συσπείρωση της Νεολαίας μας! Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Πετυχημένη η εκδήλωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών: Κοπή Πίτας 2016


Πετυχημένη η εκδήλωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών: Κοπή Πίτας 2016

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη εκδήλωση «Κοπής Πίτας» της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών για το έτος 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Νέες και νέοι Βορειοηπειρώτες από διάφορα μέρη της Ελλάδος «αγκάλιασαν» την εκδήλωση, κατάφεραν να παρευρεθούν κοντά μας με αποτέλεσμα η συμμετοχή να είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Η ΝεΒ στην 25η επέτειο απ την εξέγερση στο Αλύκο


Η ΝεΒ στην 25η επέτειο απ την εξέγερση στο Αλύκο

Σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε  η 25η επέτειος απ την εξέγερση στο Αλύκο.

25 χρόνια πέρασαν απ το 1990 όταν ο Θύμιος Μάσιος, ο Βαγγέλης Μήτρος, ο Θανάσης Κώτσης και ο Αηδόνης Ράφτης έπεσαν νεκροί απ' το «γάζωμα» των Αλβανών  στρατιωτών στα σύνορα στην προσπάθειά τους να δραπετεύσουν για την Ελλάδα. 

Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Συνάντηση ΝεΒ με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου


Συνάντηση ΝεΒ με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου

Δελτίο Τύπου

Με τον πρόεδρο του  Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου συναντήθηκε σήμερα 07-10-15 κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών.

Ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ, ο οποίος βρίσκεται αυτές  τις ημέρες στην Ελλάδα, δεν παρέλειψε την  καθιερωμένη συνάντηση με εκπροσώπους της ΝεΒ, ώστε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον Βορειοηπειρωτικό χώρο. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως πάντα, πληροφορήθηκε όλα τα νέα και το πώς διαμορφώνεται σήμερα η κατάσταση στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους  βορειοηπειρώτες εν Ελλάδι. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.