Φιλανθρωπική Εκδήλωση/ Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Φιλανθρωπική Εκδήλωση/ Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" σε συνεργασία με την "Νεολαία Δήμου Φοινικαίων" στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων διοργανώνουν από κοινού το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 Φιλανθρωπική Εκδήλωση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση ενός νεαρού συμπατριώτη μας από την Φοινίκη, ο οποίος έχασε,σε ατύχημα τον Αύγουστο, ένα εκ των δυο κάτω άκρων.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά του προσθετικού μέλους που χρειάζεται ο συμπατριώτης μας ώστε  να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο τραγούδι και τη μουσική οι καλλιτέχνες: Τάσος Μαγκλάρας, Κώστας Σταύρου, Βαγγέλης Μάτσιας, Θανάσης Κώτσας, Χρήστος Πότσης, Βαγγέλης Κυριάζος, Αλέξης κώστας, Αλέξανδρος Γκέρμπουρας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κέντρο εκδηλώσεων “Γοργόνα”, Δωδεκανήσου 20 & Κύπρου 33, Νέα Χαλκηδόνα.

 Είσοδος :10,00€ με ποτό

Σας καλούμε να στηρίξετε   την προσπάθεια αυτή και απο κοινού να μπορέσουμε να συνδράμουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του νεαρού συμπατριώτη μας.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6979825779 - 6980448580

 

Νεολαία Βορειοηπειρωτών - Νεολαία Δήμου Φοινικαίων 

10/10/2017