Δραστηριότητες

Στο Δελβινάκι εορτάστηκε η 100η Επέτειος της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και η υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας


Στο Δελβινάκι εορτάστηκε η 100η Επέτειος της Αυτονομίας της Βορέιου Ηπείρου και η υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας

Με θρησκευτική λαμπρότητα, αλλά και πατριωτικό παλμό εορτάστηκαν χθες στο Δελβινάκι Πωγωνίου τα 100 χρόνια από την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ανδρέας (φωτό) αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και καυτηρίασε την αδιαφορία της ελληνικής πλευράς για την Βόρειο Ήπειρο. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό Party της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"


Καλοκαιρινό Party της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών" 2012

Πραγματοποιήθηκε χτες, Σάββατο 14 Ιουλίου το καθιερωμένο καλοκαιρινό Party της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» στη Αθήνα, στον χώρο του “BaraondaClub”.

Οι νέοι βορειοηπειρώτες παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικό  παρόν σε εκδήλωση της Νε.Β.

Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Πραγματοποιήθηκε η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"


 3η Εθελοντική Αιμοδοσία της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"

 

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών".
Η τράπεζα Αίματος βρίσκεται στο κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Μονοήμερη εξόρμηση της "Νε.Β" στον Κορινθιακό κόλπο


Μονοήμερη εκδρομή της "Νε.Β" στον Κορινθιακό κόλπο

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011, η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» άφησε για λίγο πίσω της το καυσαέριο της μεγαλούπολης και ξεκίνησε τη μονοήμερη εξόρμησή της στον Κορινθιακό κόλπο.

Η αναχώρηση έλαβε χώρα από τη γνωστή σε όλους μας, Πλατεία Κοτζιά, όπου συγκεντρώθηκαν οι νέοι Βορειοηπειρώτες με σκοπό τη διασκέδαση αλλά και τη χαλάρωση, μακριά από τους γρήγορους και αγχωτικούς ρυθμούς στους οποίους όλοι ζούμε καθημερινά.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής : Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Ολοκληρώθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία "Νε.Β"


2η Εθελοντική Αιμοδοσία Νε.Β

Το προηγούμενο Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011, πραγματοποιήθηκε η «2η Εθελοντική Αιμοδοσία » της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, στο γραφείο της Νε.Β., Πειραιώς 8, στο 2ο όροφο.

Η τράπεζα στο όνομα της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά από Βορειοηπειρωτικό σωματείο, τον προηγούμενο Νοέμβριο και από τότε βρίσκεται στη διάθεση όλων εκείνων των συμπατριωτών μας που την έχουν ανάγκη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει ως σκοπό την ανάδειξη της εθελοντικής προσφοράς όλων μας, με την έμπρακτη στήριξή μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και την επιζητούν. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

Με επεισόδια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης των 4 αδικοχαμένων νέων στο Αλύκο


12 Δεκεμβρίου 2010 : Εκδήλωση τιμής και μνήμης

Σε μια έντονα φορτισμένη συγκινησιακή ατμόσφαιρα και με αρκετά επεισόδια  στο  χωριό Αλύκο  στο κέντρο του Βούρκου,  πραγματοποιήθηκε σήμερα,12 Δεκεμβρίου, όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση προς τιμήν των 4 παλικαριών που σκοτώθηκαν στα Ελληνοαλβανικά σύνορα το 1990, αναζητώντας το δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας


Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί των παιδιών καθώς και αρκετός κόσμος απ τα γύρω χωριά και την Ελλάδα, θέλοντας  να αποτίσουν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους νέους.


Μετά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό του χωριού και το τρισάγιο που τελέστηκε στη μνήμη τους, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο κέντρο του Αλύκου που βρίσκεται το μνημείο για την κατάθεση στεφάνου. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»


1η Εθελοντική Αιμοδοσία "Νε.Β"

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, στο γραφείο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» Πειραιώς 8, 2ος όροφος, και σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", πραγματοποιήθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία  για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο όνομα της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» .
Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά από βορειοηπειρωτικό σωματείο, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Από της 9.00 π.μ., άτομα διαφόρων ηλικιών παρευρέθησαν στο γραφείο της Νεολαίας με σκοπό να ενισχύσουν την εν λόγω προσπάθεια. Οι χρήστες με την άδεια διαχείριση σχολίων θα μπορούν να παρακάμψουν αυτή τη ρύθμιση.