Συνάντηση ΝεΒ με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Συνάντηση ΝεΒ με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου

Δελτίο Τύπου

Με τον πρόεδρο του  Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου συναντήθηκε σήμερα 07-10-15 κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών.

Ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ, ο οποίος βρίσκεται αυτές  τις ημέρες στην Ελλάδα, δεν παρέλειψε την  καθιερωμένη συνάντηση με εκπροσώπους της ΝεΒ, ώστε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον Βορειοηπειρωτικό χώρο. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως πάντα, πληροφορήθηκε όλα τα νέα και το πώς διαμορφώνεται σήμερα η κατάσταση στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους  βορειοηπειρώτες εν Ελλάδι.

Ο κ. Δήμου  μέσω του θεσμού που εκπροσωπεί, προσπαθεί να γνωστοποιεί το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου  στους Απόδημους Ομογενείς Ηπειρώτες ανά τον κόσμο, αλλά και να το θέτει στις ζητήσεις και επαφές του, διεκδικώντας την  προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  καθώς και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσής της ΕΕΜ.

Η σχέση συνεργασίας μεταξύ ΠΣΗΕ και ΝεΒ κρατεί χρόνια και ευχόμαστε η επικοινωνία αυτή να συνεχίσει με σκοπό την ανάδειξη και προαγωγή του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος.

Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ. Συμβουλίου:  Ελένη Δήμου, Λαμπρινή Στέφου , Θεοφάνης  Καλυβιώτης, Ευθύμιος Νάκας,  Ελεωνόρα Παππά και Σωτήρης Παππάς.

 

Αθήνα,  07-10-2015

Νεολαία Βορειοηπειρωτών