Επιτυχημένη και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Κοπή Πίτας 2017 της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Στις 28 Ιανουαρίου 2017, το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη, εδώ και 14 χρόνια, «Κοπή Πίτας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών»!

Μία κατάμεστη αίθουσα με νέες και νέους Βορειοηπειρώτες απέδειξε για ακόμα μία φορά σε όλους μας, τη δυναμικότητα του σωματείου μας αλλά και τη συσπείρωση της Νεολαίας μας!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση χορών από το ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πλέον Χορευτικό Συγκρότημα του Σωματείου μας, το οποίο ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκε από όλους!

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία σύντομη ιστορική αναδρομή στους στόχους και στην ιστορία του σωματείου μας, καθώς και στις αξιοσημείωτες δράσεις της Νε.Β, το περασμένο έτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, προσωπικότητες του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού τομέα της ιδιαίτερής μας πατρίδος αλλά και του ελλαδικού χώρου.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι κάτωθι:

1) Απόστολος Λιάκος, Αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 

2) Μπάμπης Καραθάνος, Πρόεδρος Συλλόγου Βορειοηπειρωτών

3) Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Πρόεδρος Νεολαίας Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Αν. Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

4) Κωνσταντίνος Καράμπελας, Πρόεδρος Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων

5) Θεοφάνης Καλυβιώτης, Αντιπρόεδρος Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης

6) Άγις Δήγκας, Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ

7) Ανδρέας Κούρτης, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Το μήνυμα του Προέδρου της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» Τιμολέων Ντάση, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπήρξε απόλυτα ενωτικό ενώ κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στα κοινά καθώς αυτοί είναι το μέλλον της πατρίδας μας.

Η διασκέδαση ξεκίνησε με τους εξαιρετικούς DJs της βραδιάς και συνεχίστηκε με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική με την ορχήστρα του Κώστα Σταύρου. Στο τραγούδι απολαύσαμε την Παγώνα Αθανασίου, το Βαγγέλη Κυριάζο και τον Αλέξανδρο Γκερμπούρα.

Εκτός από τη διασκέδαση, όμως, των αγαπητών μας μελών, ο σύλλογός μας φρόντισε να ενισχύσει και τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, καθώς οργάνωσε λοταρία, τα έσοδα της οποίας δόθησαν σε συμπατριώτη μας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Χορηγοί της εκδήλωση ήταν το πρότυπο Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο : Premium Lab και η C & S Construction Services.

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε ακόμα μία φορά με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε Καλή Χρόνια!

Νεολαία Βορειοηπειρωτών 

29-01-2017

 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ : https://www.facebook.com/pg/%CE%9D%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%92%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-352330821596120/photos/?tab=album&album_id=739550912874107