ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΖΙΑΝΗΣ! ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 3 το μεσημέρι, στον οδικό άξονα Αργυροκάστρου - Κακαβιάς, κοντά στο χωριό Γεωργουτσάτες. Οχημα τύπου τζιπ εξετράπη της πορείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε συνδυασμό με το ολισθηρό του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου ,ο πρώτος επικεφαλής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Θεόδωρος Βεζιάνης
Απο την εκτροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα.
Ο Θόδωρος Βεζιάνης υπήρξε απο τα ιδρυτικά μέλη της Δημοκρατικής Ενωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας "ΟΜΟΝΟΙΑ "
Διετέλεσε για σειρά ετών πρόεδρος στο παράρτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Αργυρόκαστρο και υπήρξε και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ο Θ. Βεζιάνης ήταν ένας απο τους πέντε που το καθεστώς Μπερίσα είχε στείλει στη φυλακή το 1994 με την κατηγορία για δράσεις κατά της Αλβανίας
Συγκλονισμένοι είναι οι χωριανοί του στη Φράστανη του Αργυροκάστρου καθώς έχασαν έναν εξαίρετο άνθρωπο και ένανν μεγάλο και ακούραστο αγωνιστή για τα δικαιώματα της Βορείου Ηπέιρου
Να σημειωθεί πως ο Θ. Βεζιάνης υπήρξε και εκδότης για αρκετά χρόνια της εφημερίδας ΟΡΑΜΑ
Στο όχημα επέβαιναν τρεις ακόμη Έλληνες Βορειοηπειρώτες που ζουν στο εξωτερικό και όλοι μαζί ταξίδευαν στο Πωγώνι της Βορείου Ηπείρου προκειμένου να παραστούν σε μια σειρά από προγραμματισμένες εκδηλώσεις
 
Tromaktiko
 
Το σχόλιο μας: Αμέτρητα χιλιόμετρα είχε διανύσει το εικονιζόμενο θρυλικό τζιπ του Θόδωρου Βεζιάνη, προκειμένου να είναι παρών σε όλα τα γεγονότα, όχι μόνο για αυτά που αφορούσαν προσωπικές υποθέσεις αλλά γενικότερα τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Σήμερα το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης είχε μαζί του αυτό το τραγικό τέλος.
Πριν λίγες μέρες είχε πάρει την απόφαση και κατόπιν συμφωνήσαμε να επανεκκινήσουμε την λειτουργία του ιστολογίου ΤΟ ΟΡΑΜΑ.
Η μοίρα όμως επιφύλασσε άλλα... 
Από την πλευρά μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του Θεόδωρου Βεζιάνη. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. 
Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσουμε τα άρθρα του τελευταίου φύλου της εφημερίδας ΤΟ ΟΡΑΜΑ από την έντυπη έκδοση, όπως μας τα είχε στείλει πριν λίγες μέρες, μία από τις ιστορικότερες μορφές του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού κατά την αλβανική μεταπολίτευση.
 
http://toorama.blogspot.gr/