Σκορποχώρι το ΚΕΑΔ - Δεν παραιτείται απ΄την κυβέρνηση Ράμα η Υφυπουργός της ΕΕΜ OLJANA IFTI!


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Σκορποχώρι το  ΚΕΑΔ - Δεν παραιτείται απ΄την κυβέρνηση Ράμα η Υφυπουργός της ΕΕΜ OLJANA IFTI!

Παρά τη δήλωση του κ. Ντούλε ότι αποχωρεί από την ανθελληνική κυβέρνηση του κ. Ράμα, κανένας από τους συνεργάτες του δε λέει να ξεκολλήσει από την καρέκλα του. Μετά την "αναρχική" παραίτηση του Α. Πούλη και την αποχώρηση (λόγο ασυμβίβαστου) του Γ. Μπάμπη, η μόνη που απέμεινε από το ΚΕΑΔ στην αλβανική κυβέρνηση  είναι η υφυπουργός Περιβάλλοντος. Η Ολιάνα Ίφτι  που θεωρείται κοντινός άνθρωπος του προέδρου του ΚΕΑΔ αναμένονταν να παραιτηθεί αμέσως μετά την παραίτηση Ντούλε. Η υφυπουργίνα μας όμως  παραμένει κανονικά στη θέση της χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό γίνεται με τη συγκατάθεση του Ντούλε ή όχι.

Και φυσικά δεν γίνεται λόγος για καμία άλλη παραίτηση από άτομα που έχουν άλλες διευθύνσεις στα πλαίσια της συμμετοχής του ΚΕΑΔ στην αλβανική αριστερή συμμαχία. 

Ο κ. Ντούλες εκτίθεται για μία ακόμα φορά με τα λεγόμενα  και τη στάση των συνεργατών του. Από τη μία κατηγορεί το Μέγκα ότι συνεργάζεται με τα αλβανικά κόμματα και από την άλλη μόνο το κόμμα του και ο ίδιος έχει επωφεληθεί από συνεργασίες με αλβανικά κόμματα καθώς το Μέγκα δεν δέχτηκε ποτέ κάποια κυβερνητική θέση, όσες φορές και αν του την προσφέρανε.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι τραγικές επιλογές του κ. Ντούλε που έκανε σε όλους τους δήμους δεν οφείλεται μόνο στην αλαζονεία του αλλά αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί γιατί δεν έχει τι άλλο να του δώσει και βλέπει το πολιτικό του μέλλον στο κόμμα του Ιλίρ Μέτα. Και φυσικά θα βρεθούν τα επιχειρήματα για την «πατριωτική» αυτή κίνηση. 

bhantamoma.blogspot.gr