Πως τα πήγαν οι Βορειοηπειρώτες υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές;


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Πως τα πήγαν οι Βορειοηπειρώτες υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές;

Σας παραθέτουμε τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι Βορειοηπειρώτες κατά τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015.

Δήμας Πύρρος - ΠΑΣΟΚ Β' Αθηνών, 11.007 σταυρούς, 4ος ανάμεσα σε 43 υποψηφίους εκ των οποίων ο πρώτος συγκέντρωσε 21.684 σταυρούς. Το κόμμα του κέρδισε 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών.

Βασιλείου Αθανάσιος - Το Ποτάμι Υπόλοιπο Αττικής, 1.239 σταυρούς, 14ος ανάμεσα σε 19 υποψήφιους με τον πρώτο να συγκεντρώνει 3.973 σταυρούς. Το κόμμα του κέρδισε 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής

Κορακίδης Οδυσσέας - ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Β΄ Αθηνών, 546 σταυρούς, 28ος ανάμεσα σε 47 υποψηφίους με πρώτο τον αρχηγό του κόμματος Γ. Παπανδρέου να συγκεντρώνει 21.169 σταυρούς. Το κόμμα του δεν κατάφερε να μπει στην βουλή και κατ' επέκταση δεν πήρε κάποια έδρα.

Μέμος Ιωάννης - Χρυσή Αυγή Ιωάννινα, 516 σταυρούς, 5ος ανάμεσα σε 6 υποψηφίους εκ των οποίων ο πρώτος συγκέντρωσε 1522 σταυρούς. Το κόμμα του δεν κέρδισε έδρα στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων.

Τζομάκας Γεώργιος - ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Υπόλοιπο Αττικής, 392 σταυρούς, 11ος ανάμεσα σε 18 υποψηφίους με τον πρώτο να συγκεντρώνει 2.129 σταυρούς. Το κόμμα του δεν κατάφερε να μπει στην βουλή.

Ζιάκου Ελεάνα - Πράσινοι Δημοκρατική Αριστερά Α΄ Αθηνών, 225 σταυρούς, 6η ανάμεσα σε 14 υποψηφίους με τον πρώτο να συγκεντρώνει 517 σταυρούς. Το κόμμα της δεν κατάφερε να μπει στην βουλή.

Η Ίνα Παναγιώτη εσκεμμένα δεν έχει συμπεριλιφθεί στην λίστα διότι προεκλογικά συστηνόταν στα αλβανικά ΜΜΕ ως shqiptare nga Vlora, ενώ στις εκδηλώσεις στην Αθήνα δήλωνε Βορειοηπειρώτισσα, με αποτέλεσμα να μπερδευτούμε.

www.himara.gr