Για 6η φορά Η "ΝΕ.Β" στα Ελληνικά Σχολεία της Βορείου Ηπείρου


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η φάση της Εκστρατείας Ενίσχυσης των Ελληνικών σχολείων της Βορείου Ηπείρου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Νε.Β και πλέον έχει γίνει θεσμός.

Αντιπροσωπευτική ομάδα της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών" σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων αυτή τη φορά επισκέφτηκε τα σχολεία

της ιδιαίτερής μας πατρίδος μοιράζοντας το υλικό που είχε συγκεντρωθεί (αποτελούμενο από ποδήλατα είδη ένδυσης και υπόδησης) στους νεαρούς μαθητές .

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε είχε ως εξής :

Την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, η αποστολή της Νε.Β με το κλιμάκιο του Δήμου επισκέφτηκε τα χωριά Βουλιαράτες,

Δερβιτσιάνη και Πωγώνι - Ζαγοριά.

Την Τρίτη 22/09 σειρά είχαν τα σχολεία στα χωριά Φοινίκη, Βρυώνι, Χιμάρα και Αγ.Σαράντα.

Και τέλος, την Τετάρτη 23/09 η αποστολή έλειξε με τα χωριά Δίβρη και Λιβαδειά.

Η υποδοχή που επέδειξαν οι συμπατριώτες μας στην ανιδιοτελούς φύσεως αποστολή μας καθώς και τα χαμόγελα των παιδιών αποτέλεσαν την καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να υπάρξει έπειτα από την εν λόγω κίνηση. Οι μαθητές, με τους οποίους συνομίλησαν μέλη της αντιπροσωπείας μας, έθεσαν αρκετούς προβληματισμούς τους οι οποίοι θα λειτουργήσουνως κινητήριως δύναμη στη δράση της Νεολαίας μας από δω και πέρα.

Η παραπάνω ενέργεια της Νε.Β. αποτελεί συμβολική, κυρίως, κίνηση και όχι μόνο υλική υποστήριξη.Η Νε.Β είναι και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των νέων Βορειοηπειρωτών βοηθώντας τους, με όποιον τρόπο αυτό καθίσταται εφικτό.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηνών και τον Δήμαρχο, κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την αμέριστη υποστήριξή του,χάρη στην οποία συγκεντρώθηκε όλο το παραπάνω υλικό και μπόρεσε με τα 5 οχήματα που μας διέθεσε και μια δυνατή ομάδα να μεταφερθεί στα σχολεία.

Ειδικές ευχαριστίες εκφράζουμε στον Αντιδήμαρχο, κ. Αντρέα Παπαδάκη, τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Στέλιο Κρασσά καθώς και τον Τμηματάρχη Ελέγχου και Εμπορίου, κ. Μιχάλη Μαγκλή, για την πολύτιμη βοήθειά τουςκαι την άψογη συνεργασία που είχαμε. Η όλη αποστολή του Δήμου με την πολυμελή ομάδα που μας ακολούθησε,υπήρξε σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη βοήθειά τους.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script