6η Εκστρατεία ενίσχυσης των σχολείων της Βορείου Ηπείρου με τη βοήθεια του Δήμου Αθηναίων


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
dimos_0.jpg

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Με το παρόν δελτίο τύπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών ενημερώνει τα μέλη και τους υποστηρικτές του σωματείου για την πρωτοβουλία που έλαβε και τη συνεργασία που επετεύχθη μεταξύ της Νε.Β και του Δήμου Αθηναίων, όσον αφορά την οργάνωση της επερχόμενης εκστρατείας ενίσχυσης των Ελληνικών σχολείων της Βορείου Ηπείρου.

    

Ο Δήμαρχος Αθηνών, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, προσφέρθηκε να συμμετέχει ενεργά στην πρόταση που του έγινε από τη Νε.Β προσφέροντας είδη ένδυσης, υπόδησης και πάρα πολλά ποδήλατα για τους μαθητές της Ελληνικής Μειονότητας. Η συνεργασία υπήρξε άψογη από την πρώτη στιγμή καθώς η προθυμία και των δύο μερών για την επίτευξη του στόχου υπήρξε η κινητήριος δύναμη της εν λόγω ενέργειας. Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, έξω από το Δημαρχείο Αθηνών και παρουσία του Δημάρχου καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου της Νε.Β, έγινε η παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε έπειτα από κοινή συνέντευξη τύπου, του Προέδρου της Νεολαίας, κ. Θεοφάνη Καλυβιώτη και του κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

 

Η παραπάνω ενέργεια δε συνιστά μόνο υλική αλλά και ηθική υποστήριξη στην κοινότητά μας στα πάτρια εδάφη, τα οποία κάθε χρόνο ερημώνουν όλο και περισσότερο. Η αποδοχή και η αναγνώριση αυτού του τμήματος του ελληνισμού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχισή του. Είναι χρέος μας να στηρίζουμε αδιαλείπτως την ιδιαίτερη μας πατρίδα (η οποία αποτελεί το πιο παραμελημένο κομμάτι της ομογένειας ) με οποιοδήποτε τρόπο καθίσταται αυτό εφικτό.

Το παραπάνω υλικό θα μεταφερθεί και θα παραδοθεί στα ελληνικά σχολεία της Βορείου Ηπείρου, την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 20 και 21 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, συνοδευόμενο από μέλη του Δήμου Αθηναίων και της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Όποιο από τα μέλη της Νε.Β επιθυμεί να συμμετέχει και να ακολουθήσει την αποστολή μπορεί να δηλώσει συμμετοχή τηλεφωνικώς. Θα θέλαμε σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την τόσο γενναιόδωρη πράξη του καθώς επίσης τον Αντιδήμαρχο, κ. Ανδρέα Παπαδάκη και τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Στέλιο Κρασσά για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε την ανάγκη τέτοιων πρωτοβουλιών στο χώρο μας, με γνώμονα το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο και την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script