ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

“Απειλές και άγρια επίθεση, απ τον αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του ΚΕΑΔ στην Ελλάδα, δέχτηκε η Νεολαία Βορειοηπειρωτών”

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2010

Με το παρόν δελτίο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» και τα μέλη της καταδικάζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά και επίθεση που δέχτηκε η Νε.Β απ τον αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του ΚΕΑΔ στον Ελλαδικό χώρο. Μετά το πέρας εκδηλώσεως, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2010 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο εν λόγω αντιπρόεδρος εξαπέλυσε απειλές και άγρια επίθεση στην αντιπροσωπεία της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών που είχε προσκληθεί να παρευρεθεί.

Η εκδήλωση αφορούσε την ενημέρωση των Βορειοηπειρωτών από τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, την Υφυπουργό Θεοδώρα Τζακρή μαζί με σχετικό κλιμάκιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τον νέο νόμο 3838/2010 για την απονομή ελληνικής ιθαγένειας και ειδικότερα τις σχετικές διατάξεις που αφορούν τους ομογενείς μας.

Φράσεις και χαρακτηρισμοί όπως«Σε ένα χρόνο θα σας έχω σβήσει», «Σκοπός μας είναι να σας βγάλουμε offside», «ΑΛΗΤΕΣ», «ποίοι είστε εσείς που θα μας κρίνετε» , «δεν σας αναγνωρίζουμε ως σωματείο» και άλλα πολλά προσβλητικά, που για λόγους κατανοητούς δεν μπορούν να αναφερθούν, προκάλεσαν την έκπληξη των νέων και των λοιπών καλεσμένων που ήταν παρόντες στο γεγονός.

Έντονα ενοχλημένοι, τονίζουμε για μια ακόμα φορά πως η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» δεν χειραγωγείται και δεν αποτελεί φερέφωνο και υποχείριο κανενός. Στόχος μας δεν είναι να ευχαριστήσουμε μεμονωμένα άτομα ούτε έχουμε προσωπικά συμφέροντα. Στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της κοινότητάς μας. 7 χρόνια τώρα προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον τόπο μας. Έχοντας απώτερο σκοπό την ενότητα και συσπείρωση των νέων Βορειοηπειρωτών λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Συμμετέχουμε ενεργά με θέσεις και δράσεις στα τεκταινόμενα της ιδιαίτερης μας πατρίδας χωρίς να μένουμε άπραγοι ή απλός παρατηρητής.

Στην παρούσα φάση, καλούμε την ηγεσία του ΚΕΑΔ να πάρει επίσημα θέση ως προς την προκλητική συμπεριφορά του εκπροσώπου της και να ξεκαθαρίσει εάν τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αποδεκτές από το κόμμα που αποτελεί τη φωνή της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανική Βουλή.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε την ανάγκη και τη σημαντικότητα της ένωσης του χώρου μας.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script