Η Νε.Β ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Την προηγούμενη Τρίτη, 22 Ιουνίου ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών επισκέφτηκε το σπίτι του 13χρονου Χρήστου Παππά, στη Ζάκυνθο, το ατύχημα του οποίου μας συγκίνησε όλους. http://www.neb.gr/node/1487 Τα μέλη της Νεολαίας συνάντησαν τους γονείς του μικρού Χρήστου αλλά και τον ίδιο και παρέδωσαν το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από όλους τους νέους Βορειοηπειρώτες κατά τη διάρκεια διοργάνωσης 2 εκδηλώσεων της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Δόθηκαν συνολικά (3150 ευρώ από το πάρτυ και 800 ευρώ από την εκδρομή) 3950 ευρώ. Επίσης σήμερα η πλειοψηφία του ΔΣ παραβρέθηκε κοντά στο μικρό Χρήστο και στους γονείς του που ήρθαν στην Αθήνα , λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν για το Μόναχο της Γερμανίας.

Θα θέλαμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για την υποστήριξή τους και ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο μικρό Χρήστο, γνωρίζοντας πλέον ότι δεν είναι μόνος του καθώς η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων μας είναι μαζί του.
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script