Ζάππειο Μέγαρο.Παγκόσμια ημέρα μουσικής. Βράβευση του χορευτικού της Νε.Β από τον πρόεδρο του Ζαππείου


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Χθες, 21 Ιουνίου 2010, η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" έλαβε μέρος στην εκδήλωση που οργάνωσε το Ζάππειο Μέγαρο για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Ζαππείου, κ. Γιάννη Δομάγιερ. Το σύνθημα της βραδιάς : «Η Μελωδία Ενώνει»! Η Νε.Β συμμετείχε με το χορευτικό της το οποίο για ακόμα μία φορά έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, με το πολυφωνικό της, αλλά και τους υπόλοιπους ηπειρώτικους χορούς. Στο τέλος της παράστασης, τα μέλη του χορευτικού βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Ζαππείου! Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μίλησαν οι : Υφ. Πολιτισμού : κ. Γιώργος Νικητιάδης, , ο Πρόεδρος Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αλβανίας : κ. Βαγγέλης Ντούλες, ο Πρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου, κ. Γιάννης Δομάγερ και η συγγραφέας, κ. Κυριακή Τρακάδα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρέσβης της Γαλλίας, ο Πρόεδρος της Νε.Β, κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης, όπως και ο εκδότης, κ. Αντώνης Καρπούζας.

Ο μουσικός παραγωγός, κ. Γιώργος Πολυχρονίου επέλεξε τραγούδια από τις ευρωπαϊκές χώρες στη γλώσσα των οποίων έχει μεταφραστεί το παραμύθι της κ. Τρακάδα : «Ένα τραγουδάκι για το Ζάππειο», το οποίο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά και ιταλικά. Τραγούδια ερμήνευσε και η γνωστή αοιδός, κ. Μπέσυ Αργυράκη, η οποία μάγεψε τους παρευρισκομένους του Περιστυλίου Ζαππείου. Ο Πρόεδρος της Νε.Β, βράβευσε τον κ. Γιάννη Δομάγιερ για τη μεγάλη προσφορά του ως Πρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου
Κλείνοντας,το Δ.Σ της Νε.Β ευχαριστεί θερμά τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Ζέκη για τη βοήθειά του στην επιμέλεια του χορευτικού συγκροτήματος.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script