ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΝΕ.Β ΣΤΟ CANDY BAR. Η Νεολαία μας κοντά στον 13-χρονο Χρήστο.


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

19 Ιουνίου 2010, στο κατάμεστο Candy Bar, στο Ελληνικό έλαβε χώρα το πολυαναμενόμενο καλοκαιρινό πάρτυ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Ο καλοκαιρινός χώρος του υποδέχτηκε πλήθος νέων Βορειοηπειρωτών το οποίο προσήλθε στην εκδήλωση όχι μόνο για να διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του DJ, αλλά και με έναν επιπλέον σκοπό. Και αναφερόμαστε φυσικά, σ’ αυτόν του να συνεισφέρει στην προσπάθεια ενίσχυσης του μικρού Χρήστου Παππά από το χωριό Χάλιου της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος χρειάζετα άμεσα μεταγωγή σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία έπειτα από ατύχημα που είχε έξω από το σπίτι του. Τα αποτελέσματα, λίγο παραπάνω από ικανοποιητικά, μας απέδειξαν, για ακόμα μία φορά, πόσα μπορούμε να κάνουμε εάν συσπειρωθούμε όλοι γύρω από έναν κοινό σκοπό.

Το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από το πάρτυ αγγίζει τα 2150 ευρώ. Άλλα 1000 ευρώ προστέθηκαν στα παραπάνω έπειτα από προσφορές σε ειδικό «κουμπαρά» ο οποίος βρισκόταν στην εκδήλωση. Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών ευχαριστεί όλους τους νέους της, για ακόμα μία φορά και υπόσχεται πως τα καλύτερα έρχονται!! Το παραπάνω ποσό μαζί και με τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες στην οικογένεια του μικρού Χρήστου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Νε.Β.

nulled script