Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής 21/6. "Η Μελωδία Ενώνει" εκδήλωση του Ζαππείου Μεγάρου. Συμμετοχή του χορευτικού της Νε.Β


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που οργανώνει το Ζάππειο Μέγαρο, 21 Ιουνίου και ώρα 19:45 στο Περιστύλιο Ζαππείου. Η 21η Ιουνίου αποτελεί την Παγκόσμια ημέρα μουσικής. Με σύνθημα: η «Μελωδία Ενώνει» η Νε.Β θα συμμετέχει παρουσιάζοντας το χορευτικό της συγκρότημα!
Πρόσκληση
«Το Δ/Σ του Ζαππείου Μεγάρου , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής σας προσκαλεί στην παρουσίαση του παραμυθιού: «Ένα τραγουδάκι για το Ζάππειο» της συγγραφέως Κυριακής Τρακάδα που κυκλοφορεί στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική και ιταλική γλώσσα, τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 19:45 στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Θα μιλήσουν: Γιώργος Νικητιάδης Υφ. Πολιτισμού Βαγγέλης Ντούλες, πρόεδρος κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αλβανίας Γιάννης Δομάγερ πρόεδρος Ζαππείου Μεγάρου Κυριακή Τρακάδα συγγραφέας ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ντέπυ Στενού. Χαιρετισμό θα απευθύνουν πρέσβεις και εκπρόσωποι από την Γαλλική ,Βρετανική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική πρεσβεία όπως και ο εκδότης Αντώνης Καρπούζας.» Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνουν οι μεταφράστριες του παραμυθιού: Ελένη Δήμου-Αγγλικά και Ειρήνη Αντωνοπούλου - Γερμανικά Ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Πολυχρονίου θα επιλέξει τραγούδια που εκπροσωπούν τις ευρωπαϊκές χώρες στη γλώσσα των οποίων έχει μεταφραστεί το παραμύθι ενώ θα παρουσιαστεί και το χορευτικό συγκρότημα του Σωματείου «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» .

nulled script