ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΟΥΧΛΑ


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Την προηγούμενη Κυριακή, 6 Ιουνίου, έλαβε χώρα η πολυσυζητημένη εκδρομή της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Νωρίς το πρωί, δεκάδες νέοι Βορειοηπειρώτες μαζεύτηκαν έξω από το Δημαρχείο, στη γνωστή σε όλους μας, Πλατεία Κοτζιά, έτοιμοι για μία εξόρμηση γεμάτη διασκέδαση, μακριά από τις έγνοιες, το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της πόλης. Τελικός προορισμός, η λίμνη Τσιβλού στην Ορεινή Κορινθία. Το τοπίο μαγευτικό, καταπράσινο και γαλήνιο, μας μάγεψε όλους με την ομορφιά του.

Στη συνέχεια σταματήσαμε για φαγητό στο χωριό Ζαρούχλα το οποίο η Νεολαία μας ξεσήκωσε με τους Ηπειρώτικους ρυθμούς στους οποίους επιδόθηκε όχι μόνο με το ντέφι και το κλαρίνο της ορχήστρας μας, αλλά και με τον ασταμάτητο χορό της, τον οποίο ακολούθησαν και οι ιδιαίτερα φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού. Στην επιστροφή, έπειτα από παρότρυνση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, και φυσικά με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων, συγκεντρώθηκε το ποσό των 762 ευρώ το οποίο θα δοθεί προς υποστήριξη του 13χρονου Χρήστου Παππά, του μικρού παιδιού από το χωριό Χάλιου της Β. Ηπείρου, η ιστορία του οποίου μας συγκίνησε όλους. http://www.neb.gr/node/1487 . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τους συμμετέχοντες και να υποσχεθούμε ότι τα καλύτερα έρχονται! Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script