ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕ.Β ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έλαβε χώρα συνάντηση του Προέδρου της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών", Θεοφάνη Καλυβιώτη με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο. Η όλη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και υπό τη σκεπή της άψογης φιλοξενίας του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου μας. Τα θέματα συζήτησης ήταν γενικού ενδιαφέροντος και αφορούσαν το έργο και την πορεία της Νεολαίας. Ο κ. Καλυβιώτης εξέφρασε την προσήλωση της Νεολαίας στα ιδανικά της Ορθοδοξίας, εξήρε τη συμβολή του Μακαριότατου για την αναγέννηση και αναστήλωση της Ορθόδοξης πίστης στην Αλβανία, δηλώνοντας συνάμα την προθυμία των νέων Βορειοηπειρωτών να στηρίξουν και να συνδράμουν στο έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου.

Ο Μακαριότατος από τη μεριά του, ευχήθηκε καλή πορεία στη νέα ηγεσία της Νε.Β και εξέφρασε την πλήρη πίστη του προς την ευόδωση αυτής της προσπάθειας για το καλό του τόπου και της Ορθοδοξίας. Νεολαία Βορειοηπειρωτών

nulled script