Η "ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Μεσάνυχτα 23ης Μαΐου προς ξημερώματα 24ης Μαΐου 2010, έκρηξη βόμβας συγκλόνισε την Χιμάρα Βορείου Ηπείρου. Θύμα, για ακόμα μία φορά, ο Δήμαρχος Χιμάρας και Πρόεδρος της οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Βασίλης Μπολάνος. Ευτυχώς, ο ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.
Συγκεκριμένα ( σύμφωνα και με το Βορειοηπειρωτικό Πρακτορείο Ειδήσεων - nenanews) : από την έκρηξη διαλύθηκε η εξώπορτα του σπιτιού του κυρίου Μπολάνου, έσπασαν τα τζάμια της οικίας του ίδιου, αλλά και των γειτονικών σπιτιών και τέλος, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές.
Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων ανήκουστων γεγονότων που προσβάλλουν όχι μόνο το πρόσωπο και τη σωματική ακεραιότητα του κ. Μπολάνου, αλλά της ελληνικής μειονότητας στο σύνολό της. Ως “Νεολαία Βορειοηπειρωτών” καταδικάζουμε τέτοιου είδους φαινόμενα, τα οποία έχουν ως σκοπό την αποθάρρυνση των αγώνων των Ελλήνων της Β. Ηπείρου όπως επίσης και τη μη διεκδίκηση θεμελιωδών και κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των μειονοτήτων.

nulled script