Ιδρυση Ένωση Νέων Επιστημόνων Βορειοηπειρωτών
Εδώ θα αναγράφονται οι ανακοινώσεις και τα σχόλια από τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουν διάφορα σωματεία, συλλόγοι, αδελφότητες κλπΙδρυση Ένωση Νέων Επιστημόνων Βορειοηπειρωτών
από ΕΝΕΒ » 01:34 am 25 10 2006
- ΕΝΕΒ
από Βανα » 15:23 pm 25 10 2006
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 16:47 pm 25 10 2006
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Β/Η να μην έχουν κάποιο φορέα επιστημόνων, όπως έχουν οι Κρητικοί ή οι Θράκες κλπ. Επειδή ταιριάζει καλύτερα να έχουν συλλόγους οικοδόμων Βορειοηπειρωτών;
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από Talk talk » 22:08 pm 27 10 2006
Θα ηταν πολυ πιο σωστο αν αντι για "επιστημονες" γραφατε αποφοιτοι τριτοβαθμιας εκπαιδευσης!
Απ' όλους τους απόφοιτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάποιοι θα ασχοληθούν με την επιστήμη την οποία σπούδασαν άρα θα λέγονται επιστήμονες. Και κάποιοι άλλοι θα πάνε στο χωριό τους και θα ασχοληθούν με την γεωργία και θα λέγονται προφανώς αγρότες κτλ
Ασχέτως όμως με το ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι επιστήμονες το όνομα μιας οργάνωσης θα είναι αυτό το οποίο εκφράζει τα μέλη της και όχι εμάς. Γιατί δεν περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν αυτά τα παιδιά, που ξέρεται μπορεί να είναι κάτι καλό τελικά.
Απ' όλους τους απόφοιτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάποιοι θα ασχοληθούν με την επιστήμη την οποία σπούδασαν άρα θα λέγονται επιστήμονες. Και κάποιοι άλλοι θα πάνε στο χωριό τους και θα ασχοληθούν με την γεωργία και θα λέγονται προφανώς αγρότες κτλ
Ασχέτως όμως με το ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι επιστήμονες το όνομα μιας οργάνωσης θα είναι αυτό το οποίο εκφράζει τα μέλη της και όχι εμάς. Γιατί δεν περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν αυτά τα παιδιά, που ξέρεται μπορεί να είναι κάτι καλό τελικά.
"...That which we call a rose
By any other name would smell as sweet"
By any other name would smell as sweet"
-
Talk talk - Τακτικό μέλος
από Dropolitis » 13:28 pm 02 11 2006
Καλημέρα,
Από ότι έχω καταλάβει εγώ, είναι.
Αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ανάλογες ανακοινώσεις από την ΕΝΕΒ.
Από ότι έχω καταλάβει εγώ, είναι.
Αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ανάλογες ανακοινώσεις από την ΕΝΕΒ.
-
Dropolitis - Μέλος
52 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις (Συνελεύσεις, Ημερίδες, Εκδρομές, Χοροί, Συνεστιάσεις κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]