Καλά νέα.
από Λαζαρος » 11:31 am 11 09 2006
Αν συνδεθει η υπηκοοτητα μα την απογραφη σημεινει οτι δεν θελει η κυβερνηση να παρουμε (η ελληνικη). Τι θα γινει δηλαδη αν καποιος δεν απογραφει δεν θα παρει υπηκοοτητα;
athlon
δεν εχει σημασια ποτε εκενες την αιτηση. Αν δεν εκανες πηγαινε να κανεις γιατι οταν θα δοσουν θα γινεται χαμος. Και ειναι αρκετη διαδικασια.
Εμενα μου φαινεται οτι θα παρουν λιγοι και που θα περασουν απο κοσκινο του κομματος
athlon
δεν εχει σημασια ποτε εκενες την αιτηση. Αν δεν εκανες πηγαινε να κανεις γιατι οταν θα δοσουν θα γινεται χαμος. Και ειναι αρκετη διαδικασια.
Εμενα μου φαινεται οτι θα παρουν λιγοι και που θα περασουν απο κοσκινο του κομματος
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
Ελληνική Υπηκοότητα - συνέχεια
από athlon » 16:20 pm 11 09 2006
Σε ευχαριστώ Λάζαρε για την άμεση απάντηση σου!!!!
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν γνωρίζεις τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω την αίτηση για υπηκοότητα;;;
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν γνωρίζεις τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω την αίτηση για υπηκοότητα;;;
- athlon
- Τακτικό μέλος
από Never Surrender » 05:38 am 28 10 2006
-
Never Surrender - Συντονιστής
από Dropolitis » 14:32 pm 30 10 2006
Φίλε Λάζαρε, μήπως πήραν τα αυτιά σου για την συνάντηση μεταξύ Νεολαίας και Υπ. Εξωτερικών. Ήταν να γίνει και να συζητηθούν κάποια θέματα.
Για δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα;
Γιατί αυτή η σιωπή;
Για δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα;
Γιατί αυτή η σιωπή;
-
Dropolitis - Μέλος
από natassa » 16:33 pm 31 10 2006
Ας ελπίσουμε ότι οι πληροφορίες του Λάζαρου θα επιβεβαιωθούν. Αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει το θέμα. Εδώ κοροϊοδεύουν του ελλαδίτες για τόσα θέματα.
Σιγά μην σκάσουνε για μας.
Σιγά μην σκάσουνε για μας.
- natassa
- Μέλος
από Vagelliscz » 17:01 pm 31 10 2006
lazare do me a favour man,please sto tossin comments like that,givin unbased hopes to people they suffer from this whole situation is a bad thing,you know what i mean?...for example i got to waste a couple of days in my spring semester durin the examination period to go n make my visa...so what is meant to happen its gonna happen weather you guess it or not.
thanx mate be well!
thanx mate be well!
AT THE END THE STORY OF OUR LIFE IS NOT OUR LIFE........ITS OUR STORY!
-
Vagelliscz - Μέλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]