Αλλαγή ονόματος
Συντονιστής: Νέοι
από agnwstos » 19:27 pm 29 09 2006
Ευχαριστώ για την απάντηση spathi. Μια ερώτηση έχω. Γιατί πρέπει να πάω στο αργυρόκαστρο για τα δικαστήρια και γιατί πρέπει να είναι δύο;
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Μπορώ να βάλω και έναν δικηγόρο να τα κάνει αυτά για μένα, σωστά;
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Μπορώ να βάλω και έναν δικηγόρο να τα κάνει αυτά για μένα, σωστά;
- agnwstos
- Μέλος
από xylino spathi » 19:31 pm 29 09 2006
Λαθος δικο μου, θα πας στο Αργυροκατσρο μονο αν εισαι απ την περιοχη του Αργυροκαστρου.
Τωρα για τα δυο δικαστηρια δεν ξερω, αλλα ειναι τυπικη υποθεση, θεμα λεπτων.
Τωρα για τα δυο δικαστηρια δεν ξερω, αλλα ειναι τυπικη υποθεση, θεμα λεπτων.
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από ntinos » 16:55 pm 08 04 2007
LOVINA FM 87.9 Mhz
Ο ΣΚΑ'Ι' στη Λοβίνα : Κανάλι CH:26 UHF -- FR: 511 MHz
http://www.lovina.gr
Η Βόρειος Ήπειρος ηταν, ειναι και θα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ....!!!
-
ntinos - Μέλος
από ntinos » 22:52 pm 09 04 2007
(Το χωριο λεγετε η Λοβινα οχι το Λοβινα)
Τελος παντων,τωρα με τα ονοματα που μου ειπες μονο (χωρις επιθετο) δεν μου λενε κατι τα παιδια!
Και ποσα λεφτα ξοδεψανε για να το αλλαξουν το ονομα (και το επιθετο) ??
Τελος παντων,τωρα με τα ονοματα που μου ειπες μονο (χωρις επιθετο) δεν μου λενε κατι τα παιδια!
Και ποσα λεφτα ξοδεψανε για να το αλλαξουν το ονομα (και το επιθετο) ??
LOVINA FM 87.9 Mhz
-
ntinos - Μέλος
Re: Αλλαγή ονόματος
από Guest » 00:15 am 12 03 2008
Καλησπέρα σας. Είμαι μαθητής Λυκείου και φέτος δίνω πανελλήνιες. Στο σχολείο, και σε ιατρικά θέματα, είμαι γραμμένος με το ελληνικό σύστημα, ενώ στο διαβατήριο (δν είμαι ομογενής) είμαι γραμμένος με το -μην πω καμια λεξη- αλβανικό. Θέλω να κάνω και 'γώ αλλαγή λοιπόν, θέλω να είμαι παντού γραμμένος με το ελληνικό σύστημα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το οτι είμαι γεννημένος στην Ελλαδα, και το ότι έχω μεγαλώσει εδώ απο την ώρα που γεννήθηκα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω το απολυτηριο να με γραφει με το αλβανικοποιημενο ονομα και οχι με το ελληνικο που εχω παρει απολυτηριο γυμνασιου, δημοτικου κ.ό.κ ... Ειμαι ανηλικος οπως καταλαβατε γιαυτο θα σας δυσκολεψω και λιγο. Θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να καταφερω τα παραπανω που σας γραφω, και ποσο χρονο θα μου παρει? Δινω φετος, εκτος απ'αυτο ολοι με ξερουν με το ελληνικοποιημενο ονομα και οχι με το αλβανομπουρνεζικο, δεν μπορω απο την μια μερα στην αλλη να αλλαξω ετσι επωνυμο (μιλαω για το διαβατηριο και το "νεο"ονομα που θα μπει λογικα σε απολυτηριο και πανελληνιες εξετασεις)...Ευχαριστω πολυ, και 1000 συγνωμη αν σας μπερδεψα.
- Guest
από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ » 19:59 pm 12 03 2008
Εμενα το απολυτηριο μου ειχε κανονικα το ονομα μου με ελληνικους χαρακτηρες...Δε νομιζω να αλλαξε κατι φετος...
Μην κοιτας την επιφανεια την θαλασσας γιατι δεν θα δεις τιποτα, ο θυσαυρος ειναι κρυμενος στο βυθο....!!!!
-
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Τακτικό μέλος
από fuegogriega » 20:07 pm 12 03 2008
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ..ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ? ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.. ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩς ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
- fuegogriega
- Μέλος
από ANNOYLA » 12:27 pm 13 03 2008
αν θυμαμαι καλα γραφεισ τα στοιχεια οπωσ και στην ταυτοτητα σου.
ασε το διαβατηριο.εαν στην ταυτοτητα υπαρχουν στα ελληνικα τα στοιχεια σου θα τα γραψεισ ετσι και οταν θα γινει ελεγχοσ (που παντα γινεται) δεν θα χεισ προβλημα.
αλλωστε και εγω δεν εχω προβλημα.και οτι εντυπο θελω να συμπληρωσω ειναι στα ελληνικα
ασε το διαβατηριο.εαν στην ταυτοτητα υπαρχουν στα ελληνικα τα στοιχεια σου θα τα γραψεισ ετσι και οταν θα γινει ελεγχοσ (που παντα γινεται) δεν θα χεισ προβλημα.
αλλωστε και εγω δεν εχω προβλημα.και οτι εντυπο θελω να συμπληρωσω ειναι στα ελληνικα
- ANNOYLA
από Giannis » 15:22 pm 17 03 2008
Μια ερώτηση,
Γιατί θα πρέπει κάποιος που είναι Αλβανός πολίτης να γραφτει σε Αλβανικα δημοτολόγια με Ελληνικό πρότυπο?
Γιατί θα πρέπει κάποιος που είναι Αλβανός πολίτης να γραφτει σε Αλβανικα δημοτολόγια με Ελληνικό πρότυπο?
-
Giannis - Μέλος
από keravnios » 15:35 pm 17 03 2008
Για λόγους που από ότι φαίνεται δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις. πήγαινε σε κανένα αλβανικό site και ρώτα. Είμαι σίγουρος ότι αυτούς τους καταλαβαίνεις καλύτερα.
-
keravnios - Τακτικό μέλος
64 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]