Η Αναδιοργάνωση της Ομόνοιας
Re: Η Αναδιοργάνωση της Ομόνοιας
από dropolitissa » 14:54 pm 10 09 2008
Σ' ευχαριστώ που με θυμήθηκες...
Είσαι εκτός θέματος, αλλά θα κάνω τον κόπο να σου πω τα εξής:
Δεν περίμενω, φυσικά, από σένα να καταλαβεις αυτά που γράφω, δεν απευθύνομαι σε εσένα, ουδέποτε το έκανα... Μού είσαι εντελώς αδιάφορος, δεν ασχολήθηκα ποτέ, ούτε θα ασχοληθώ με σένα και τους ομοίους σου (πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί σας!)
Ό, τι γράφω (και θα συνεχίσω να γραφω!!), τα γράφω για μένα και για όσους καταννοούν την κατάσταση...
Εσύ μπορείς να πας να τα πεις σε αυτόν τον τόνο με τα φιλαράκια σου, τη γυναίκα σου, την αδερφη σου...
- dropolitissa
- Μέλος
από ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ » 15:02 pm 10 09 2008
πρωτη φορα με λενε ετσι....μμμμ
αλλα ρε μανα μου ,εχεις μπερδεψει λίγο την βουρτσα με .......... γιατι αν ειχες πιασει το νοημα θα επρεπε να ξερεις πος για να φτασεις εκει που θες πρεπει να ασχοληθεις και με μενα και με τους ομοιους μου οπως λες αλλιως μενεις μονη στον ψευτικο κοσμο σου και νιωθεις αρχηγος.
γιατι ετσι οπως σε βλεπω μονο σε εναν κοσμο της φαντασιας σου θα μπορουσαν να εχουν περαση αυτα που λες.
ο μπατζακης ειναι εδω/
- ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ
από keravnios » 17:54 pm 10 09 2008
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 00:44 am 11 09 2008
Φαντάσου σε τί επίπεδο φτάσαμε που ο διάλογος βασίζεται αποκλειστικά σε ρητορικές ερωτήσεις!!!!!!
Δε λέω, αφήνουν χώρο για σκέψεις αλλά ζητούμενό μας είναι να συγκεκριμενοποιήσουμε αυτή τη ρημάδα τη σκέψη και οχι να την κάνουμε αέρα πατέρα!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα(περισσότερο δεν γινεται! ) με τις προηγούμενες τοποθετήσεις του priest ! Αυτά που συμβαίνουν είναι ορισμός του παραλόγου. Και λειτουργικά "πόστα" υπάρχουν και άτομα ικανά να ανταποκριθούν σε αυτά υπάρχουν. Οι αναλογίες τύπου 2:1 ή 3:1 και προδίδουν τις προθέσεις των αρμοδίων και αποτελεσματικές δεν είναι και την τις πραγματικές αναλογίες δεν αντικατοπτρίζουν. Εγώ νομίζω οτι τα άτομα αυτά βλέπουν την "πολιτική που ασκούν" σαν άθλημα σε ολυμπιάδα! Κάποιος ...σύντομα θα φτάσει στο ρεκορ του 4:1(ονόματα δεν λέμε! )
Μη γελάτε καθόλου....
Άλλους δε ανήσυχους, τους ενδιαφέρει μονο η οικονομική βοήθεια του ελληνικού κράτους για την ¨αναστήλωση¨ της Β.Η(ηταν οντως αιτηματα στη συναντηση στο υπεξ). Έλεος....δεν χόρτασαν;;;Δεν ντρέπονται;;;
Προσωπικά, οσο pesimistic κι αν φαινεται ΔΕΝ περιμένω τπτ απολυτως. όταν σε μια προσπάθεια ανανέωσης και επανάκτησης της χαμένης εμπιστοσύνης βλέπω καταπατήσεις βασικών δημοκρατικών αρχών οπως μη διαφανείς εκλογες για την αναδειξη Γεν Συμβουλίου με υποψηφίους να εκτελούν και χρεή(αναγκαστικά!!! ) εφορευτικής επιτροπής ...δεν μένει τπτ άλλο!
τα έχω ξαναπεί αυτά και ίσως κουράζω αλλά αν δεν γίνονται τα βασικά και τα αυτονόητα δεν αξίζει να περιμένουμε θαύματα!Αυτό το τελευταίο δεν πάει μόνο στα μεγάλα στελέχη...αφορά και στα μικρά που πανε να μπούνε στο χορό επαναλαμβάνοντας από τη λόξα τους τις ιδιες γκάφες!!!!
φιλια
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από priest 2 » 02:45 am 11 09 2008
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 04:32 am 11 09 2008
Ωστόσο με πειράζει πάρα πολύ που δεν έχει δημοκρατική συνείδηση και συμπεριφορά, αλλά περισσότερο που ο ίδιος δεν είναι κοινωνός της ελληνικής παιδείας. Έτσι λοιπόν, ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει σωστά την Ελληνική γλώσσα ζήτησε να γίνει επίσημη γλώσσα της Αλβανίας, και μάλιστα όχι μόνο δεν ρώτησε το ΔΣ της οργάνωσης, αλλά ούτε καν ενημέρωσε. Από την άλλη όμως είναι αξιοθαύμαστη η γενναιότητα και η ενεργειτικότητα του.
Γενικά δεν πιστευω ότι είναι κατάλληλος για πρόεδρος της Ομόνοιας σε καμία περίπτωση. Από την άλλη κανέναν δεν βλέπω (από όσους έχουν αξιώσεις για τη θέση αυτή) κατάλληλο. Οι καλύτεροι πρόεδροι της Ομόνοιας, κατά την άποψή μου ήταν ο Ζαρμπαλάς και ο Ντούλες.
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από lazos » 08:47 am 11 09 2008
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από dropolitissa » 10:32 am 11 09 2008
Με αυτά τα μυαλά θα αλλάξετε την υπάρχουσα κατάσταση? Συνεχίζοντας την παλιά τακτική του αποκλεισμού? Εργολαβία και εδώ?
Βλέπω την ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται πιο κλειστή απ’ ότι είναι... Δυστυχώς για όλους μας, «οσο πάνε τα παιδιά του κόρακα και μαυρίζουν».
Και να μην ξεχνιόμαστε, θα επανέρχομαι σ’ αυτό εδώ το ''καφενεδάκι'' που μού προσφέρει μία εναλλακτική επαφή με τα βορειοηπειρωτικά, επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς, τη σύγχυση που υπάρχει στους κόλπους μας (δυσάρεστη κατάσταση, αλλά η μόνη πραγματική!!), κάθε φορά που θα το επιθυμώ, διαβάζοντας τις ''εξυπνάδες'' ορισμένων… (αν μπορείτε, διαγράψτε με!!)
Με το πέρας των διαδικασιών, δε θα παραλείψω να παρευρεθώ στο μοίρασμα των ''επαίνων'' στους ''άριστους μαθητάς'' απ' τον ίδιο τον Πρόεδρο.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς πάντα…
Υ.Γ. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να με διασκεδάζετε ελεύθερα (άλλωστε, κάποιοι έχουν φυσικό ταλέντο!)… μπορεί να σας αφιερώσω και εγώ κανένα ''τραγουδάκι'' (αν βρω χρόνο!), δεν έχει σημασία αν το κατανοήσετε…
- dropolitissa
- Μέλος
από ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ » 13:47 pm 11 09 2008
πότε θα πας στην εκκλησια μωρ καημένη ;
Αχ ξερω εγω τι θες εσυ αλλα δεν βοηθούν οι συγκιριες.
- ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ
από priest 2 » 02:51 am 12 09 2008
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από dropolitissa » 13:46 pm 12 09 2008
Όλοι γνωρίζουμε, πως όταν μιλάμε για αναδιοργάνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή οργάνωση των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να μη λαμβάνουμε υπ’ όψιν τις αντιλήψεις και στάσεις των ίδιων των Βορειοηπειρωτών…
Ίσως τα παρακάτω βοηθήσουν, ίσως και όχι… Κάποιοι θα αναρωτηθούν για τον αρνητισμό μας και τη γενικότερη κατάστασή μας, κάποιοι όχι… Για μένα πάντως είναι χρόνια έρευνας (που συνεχίζεται, πλέον, υπό άλλη μορφή), απλά εδώ μεταφέρω μικρά αποσπάσματα, τα οποία δυστυχώς, δεν είχα το χρόνο να επεξεργαστώ όπως θα ‘θελα. Αλλά, ο νοών νοείτω…
Υ.Γ.
- Παλιέ φίλε Ξύλινε, λές να έχω ανάγκη κάτι τέτοιο? (τα είχα όλα αυτά και τα έχω, απλά επιλέγω πότε συμμετάσχω και πότε φεύγω, βασιζόμενη στις δικές μου αρχές!) Πίστευα πως με ξέρεις καλύτερα…
- Αγαπητέ Κεραύνιε, δεν είμαι αντίπαλός σου… τα ίδια πρεσβεύουμε, απλά έχουμε διαφορετική οπτική… Η διαλλακτικότητα, βλέπεις, είναι απαραίτητη διαδικασία για τη δημοκρατία… Επιπλέον, έχεις την άδειά μου να σβήσεις όλα μου τα πόστ, σύμφωνα με τη δική σου κρίση… όλοι κρινόμαστε, άλλωστε!!
- dropolitissa
- Μέλος
από keravnios » 18:18 pm 12 09 2008
-
από παρατηρητης » 10:30 am 13 09 2008
Το θεμα με την ομονοια,οπως το βλεπω εγω,εχει να κανει κυριως με τις ορεξεις της της ελλαδας μας.Απο την στιγμη που η ελλαδα ΔΕΝ θελει , ο,τι και να λεμε ειναι κουβεντα να γινεται..
Ρωτησε κανεις τον 1ο προεδρο της ομονοιας,τον αξιολογοτατο Ανδρεα Ζαρμπαλα γιατι εφυγε και εριξε μαυρη πετρα πισω του?Τι ειδε,τι ακουσε ο αθρωπος?Η μαλλον τι του ειπανε και απφασισε να μην ξανασχοληθει..?
Τεσπα μεγαλη κουβεντα..
Να ερθω λιγο στο τωρα,οσον αφορα τον Μπολανο,οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι μπερδεμενος..Θ δειξει.!
ΦΙλικα ο Παρατηρητης
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
από epgiorgos82 » 19:45 pm 15 09 2008
Ήδη όλες οι οργανώσεις που πήραν μέρος στη συνάντηση ξεκίνησαν τις εγγραφές μελών, όπου τις επόμενες μέρες ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί.
Όπως μας ενημέρωσαν οι πρόεδροί τους σε τηλεφωνική επικοινωνία , περιμένουν μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους τους Βορειοηπειρώτες και πιο πολύ από τους Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται στα πατρώα εδάφη.
Ήδη η Νε.Β και η Ένωση Χειμαρριωτών, όπως και πολλά άλλα site χωριών και αδελφοτήτων έχουν αναρτήσει την αίτηση μέλους, καθώς και η ΟΣΕΒ « Ο Άγιος Κοσμάς» και το Βορειοηπειρωτικό Φόρουμ δέχονται κόσμο στα γραφεία τους.
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από keravnios » 21:23 pm 15 09 2008
-
από Dervitsiotis » 18:31 pm 16 09 2008
ΤΑ ΛΕΜΕ
Υ.Γ. Το νερό δεν έρχεται αν φτιάξεις νέα όμορφη βρύση προσευχόμενος στον θεό, αλλά ανακαλύπτοντας νέες πηγές, σκάβοντας κανάλια και απλώνοντας σωλήνες…
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Χειμάρρα » 14:04 pm 20 09 2008
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 01:47 am 25 09 2008
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από παρατηρητης » 16:45 pm 27 09 2008
Τοσα χρονια η ελλαδα δεν ηθελε να το ανοξει το θεμα,το ηθελε χαμηλων τονων(δεν ηθελε να κριτσισει που λεμε) και σε αυτο ο Ντουλες το εκανε μια χαρα!
Φιλικα ο Παρατηρητης
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]