[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - Δημοκρατική Θωράκιση της Νεβ
Τώρα είναι 09:47 am 02 02 2025

Δημοκρατική Θωράκιση της Νεβ

Re: Δημοκρατική Θωράκιση της Νεβ

Δημοσίευσηαπό keravnios » 01:41 am 21 01 2008

Λάζαρε επειδή είμαι πιο πολύ μπασκετικός και δεν τα πάω καλά με το ποδόσφαιρο μπορείς να τα εξηγήσεις άλλη μια φορά ή σου κάνει πολύ κόπο;
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Φοίβη » 01:56 am 21 01 2008

Keep on boxing!

punch:
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
Άβαταρ μέλους
Φοίβη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 02:20 am 21 01 2008

Τελευταία επεξεργασία από Λαζαρος και 02:26 am 21 01 2008, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 02:26 am 21 01 2008

έλεος.....αυτό το παρατράγουδο διήρκησε πολύ...οχι τπτ άλλο αλλά μερικοί συνφορουμίτες άρχισαν να νιώθουν παραισθήσεις...θα μας πάθουν κανένα συγκοπτικό επεισόδιο(τόσα εικονικά ή άτυπα αξιώματα που ανέλαβαν τους καταναλώνουν όλο το οξυγόνο κ ο εγκέφαλος-οσες εφεδρείες και να έχει-κλατάρει κάποια στιγμή)
Ως ειδικός γραμματέας σας καλώ -ανεπίσημα εννοειται :lol: - στο αυριανό ΔΣ να εμβαθύνουμε στους προβληματισμούς που αναδείχθηκαν απο το διάλογο αυτό. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία που καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να μην τα αναλύσω δημοσίως αλλά που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να αφήσω να αιωρούνται. Είναι κρίμα να μεταδώσουμε τέτοια μικρόβια κ σε άλλους εμβρυικούς συλλόγους! :conf:
Σας περιμένω...
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 02:37 am 21 01 2008

Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 03:16 am 21 01 2008

1. Διαβαθμίσεις μεθόδων «κοπής» και «καθαρισμού» του «καρπουζιού».:

Υ.Γ.1.1 «Μαχαίρι» = η επιθυμία των νέων βορειοηπειρωτών για σύμπνοια και ενότητα

Υ.Γ.1.2. «Χαντζιάρι» = η απαίτηση (επόμενη κλίμακα) των νέων βορειοηπειρωτών για σύμπνοια και ενότητα

Υ.Γ.1.3. «Λαιμοτόμος» = στα «δικά» μου «μαγαζάκια» ισχύει ο εξαναγκασμός εκ μέρους του λαού στους εκπροσώπους του σε ενωτικές και ΜΟΝΟ δράσεις και πρωτοβουλίες. Σε στέλνουν στην λαιμητόμο αφού πρώτα σε κάνουν τούμπανο στο ξύλο... Θα ήσασταν εκτός Δ.Σ. και πράσινων αλόγων για πλάκα... εν μία νυχτή... έτσι απλά! Καταλάβετε πλέον ότι οι ΒΗ και μέσα σε αυτούς και οι πλειοψηφία των νέων έχουν μπουχτίσει, αγανακτήσει από την παραπάνω ή άλλες ίδιες ανούσιες αντιπαραθέσεις και θα ξεσπάσουν κάποια στιγμή.

2. Περί φαντασιώσεων:

Υ.Γ.2.1. Το θέμα ξεκίνησε από "εξυπνακιδοκατινοθεωρίες" που γράφτηκαν σε φόρουμ και chat, και δυστυχώς ο προφήτης Yannis επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που «κουφόβραζε» και δυστυχώς μέλη του Δ.Σ. το «χόντρυναν» επιτιθέμενοι αριστερά και δεξιά. Έχετε πλέον έναν θεσμικό ρόλο και πρέπει να τον τιμήσετε. Η ΝΕΒ και γενικότερα οι σύλλογοι είναι νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και τα μέλη του Δ.Σ. είναι υπόλογα σε παραβιάσεις καταστατικού και στην περίπτωσή μας τον σκοπό του «την ένωση των νέων ΒΗ εν Ελλάδι».

Υ.Γ.2.2. Τα "κουτσομπολίστικα" αφήστε τα για τα προσωπικά σας "νταλαβέρια", γιατί η Βόρεια Ήπειρος είναι ΣΚΛΗΡΟ ανέγγιχτο θηλυκό με πεντακάθαρο κούτελο και δεν παίρνει από τέτοια!

Υ.Γ.2.3. Αν τον βαθύ σας ύπνο τον ενοχλούν τα ξυπνητήρια, μάθετε να μην κοιμάστε!

3. Περί ρόλων και υποχρεώσεων

Υ.Γ.3.1. Η άσκηση πολιτικής στην δημοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της είναι τόσο σκληρή όσο δεν φαντάζεστε. Αναλάβατε ένα «σούπερ ντούπερ ουάου» έργο (και συνάμα τεράστιο βάρος, και οι 15 μαζί) σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ΝΕΒ, αν δεν μπορείτε ή δεν αντέχετε απλά παραδεχτείτε το, αποσυρθείτε και μην εκθέτετε τα ιερά και τα όσια. Θα είναι προς τιμήν σας και θα σας χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ η πατρίδα.

Υ.Γ.3.2. Η ευθύνη σας είναι πλέον εθνική και αφορά άμεσα την εικόνα των νέων βορειοηπειρωτών στην ελληνική κοινωνία. Είστε οι «βιτρίνα» μας. Κατανοήστε το, χωνέψτε το και ξυπνήστε.

4. Περί επόμενων βημάτων

Υ.Γ.4.1. Το θέμα αυτό πρέπει να διαγραφεί ολόκληρο για το καλό της ΝΕΒ! Δεν είναι δημοκρατικός διάλογος, αντιθέτως είναι η χειρότερη απόδειξη «αυταρχικών» αντιλήψεων «εγωισμού», «επιβολής» και «ξεκατινιάσματος».

Υ.Γ.5. Τα παραπάνω αφορούν όλους νύν, πρώην, επί των μπιτ και λοιπούς. Αν δεν σας αρέσει ή σας ενοχλεί η κριτική, ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Αν σας πιάνω την μύτη, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ.

Υ.Γ.6. Δεν θα ήθελα να επανέλθω.

Υ.Γ.7. Τα σέβη μου!
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Βανα » 04:18 am 21 01 2008

Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 04:31 am 21 01 2008, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.

Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 04:25 am 21 01 2008

Αμάν ρε Βάνα, 3.24 το πρωί μας βάζεις να ψάχνουμε το
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 06:34 am 21 01 2008

Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό lazos » 10:20 am 21 01 2008

Εγω όταν έπρεπε, γιατι δεν με προσέχετε;
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό ilias » 13:24 pm 21 01 2008

Πόσο ακόμα θα γυρνάς στα στέκια εκείνα που σ΄ έχουνε πικράνει
Ανήσυχο μου αλάνι πότε θα βρεις λιμάνι τόση ντροπή δεν φτάνει
Το κόλπο αφού δεν πιάνει ετούτο το σεργιάνι γέμισε μυστικά.

Ψέματα, ανώφελα μπερδέματα, ψεύτικα κανακέματα
Και χρυσά στέμματα φτιαγμένα από χαρτί

Ολόκληρη η Γη γέμισε με γκρεμούς και ρέματα
Κάνε τα πάντα απόψε να θυμίζουνε γιορτή
Γιορτή και πανηγύρι, μην κάνεις το χατίρι
Σ΄ αυτούς που θέλουνε να πιουν του κόσμου όλη τη γύρη
Μοιάζει δειλία η σιωπή μα κι οι φωνές άκουτες γίναν γραφικές
και όσο μένεις έτσι θα είσαι πάντα στο κοστούμι ένας λεκές
και στο χαρτί τους μια μουτζούρα, γυρίζεις σαν τη σβούρα!

Γι αυτό άλλαξε στάση το σίδερο κολλάει στη βράση
Και πάμε φίλε μου μαζί από μηδενική βάση
Η βολή μας και η βολή τους επιτέλους να χαλάσει
Μπας κι αλλάξει της πορεία της η πλάση.

Πες να πάει να γαμηθεί η κάθε εκδοχή
Που θέλει να κοιμάσαι χωρίς καμία ενοχή

Να πάει να γαμηθεί αυτό είναι μια αρχή
Να γίνει η νύχτα μέρα, κουβάρι η κλωστή.

Αγρίμια που σε σκιάζουν στα όνειρα σου
Κερί που λιώνει η ζωή σου τώρα πια
Σημάδι βάζεις για να βρεις τα βήματα σου
Γκρεμός μπροστά σου ένα σάλτο κι άντε γεια
Ανύπαρκτη μου μοιάζει η μορφή σου
Και φοβισμένο σκύλο που εκάνε ζημία
Κοιμάσαι και ξυπνάς μα η ψυχή σου
Σ΄ ένα κρεβάτι δεμένη με σκοινιά

Πόσο ακόμα θα γυρνάς στα στέκια εκείνα που σ΄ έχουνε πικράνει
Ανήσυχο μου αλάνι άντε να βρεις λιμάνι, ντροπή να μη σε φτάνει
Θα βγάλουμε φιρμάνι, να πάψουν να σε κυνηγούν νονοί και πολισμάνοι.

Κοίτα που φτάνει μια ματιά σου καθαρή για να γίνει η ανατροπή
Πάψε όλα να τα ρίχνεις στην κακή ανατροφή
Και να γίνεσαι τροφή μασημένη για θηρία
Γίνε φίλε μου στροφή στην δική τους την ευθεία

Μην είσαι εύκολη λεία κι είναι η δυσκολία
Σ΄ αυτούς που θέλουν να σε δουν να πέφτεις μ΄ ευκολία.

Δείχνει δειλία αδιαφορία κι ο φανατισμός δικός τους χορηγός
Δεν γουστάρουνε να είσαι του μυαλού σου ο αρχηγός

Θα ΄σουν όμως στρατηγός στη δική σου τη θητεία
Κι ο μεσίτης του Θεού στη μικρή σου ενορία.

Να κι η ετυμηγορία , ένοχος εσύ, αθώα τα θηρία
Γι΄ αυτό μη βάζεις μες΄ το αίμα σου αυτή την υπνηλία
Που σου φέρνει απραξία, θα ΄σαι πάντα το παιδί που χει κάνει αταξία.

Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Human » 15:47 pm 21 01 2008

"-Ένα σώμα!", βροντοφωναζει ο Κεραύνιος.
Είνα αδιανόητο να προσπαθεις να πείσεις για το αυτονόητο!
Και άχρηστο το έργο που καταναλωνεται -προκειμενου να ακουστεις- βραχνιαζοντας!

P.S. Μηπως να ξανασκεφτειτε την δημοσίευση των πρακτικών στο φορουμ; Θα δισταζουν/ωραιοποιουν τα μελη του Δ.Σ (εαν οντως τα πρακτικα=ΚΑΙ/ΚΥΡΙΩΣ θεσεις μελων, οπως το διαβασα παραπανω) ενω θα αρχισει το "επι προσωπικου" εδω...klp klp. Καλλιστα μπορουν να αποσταλουν με mail στους ενδιαφερομενους .
Hello World!
Άβαταρ μέλους
Human
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Φοίβη » 16:14 pm 21 01 2008

Κάποτε που ο Νασρεντίν έκανε χρέη Δικαστή, του έτυχε να δικάσει μια περίεργη υπόθεση απάτης.

«Ο κατηγορούμενος Χότζα μου», άρχισε να λέει ο μηνυτής, «ήρθε μια μέρα και μου ζήτησε τον γάιδαρό μου για να μεταφέρει κάτι εμπορεύματα στην πόλη και να μου τον επιστρέψει την επόμενη μέρα. Κι επειδή ήταν φίλος και γείτονας του τον δάνεισα.
Την άλλη μέρα το απόγευμα, έρχεται σπίτι μου χωρίς το γάιδαρό μου και μου λέει ότι τον δάγκωσε ένα φίδι και ψόφησε. Εντάξει, του λέω, αλλά πρέπει να μου τον πληρώσεις γιατί ψόφησε στα χέρια σου.
Κι εκείνος μου απάντησε ότι δεν μου δίνει πεντάρα κι έφυγε. Δεν έχω δίκιο να ζητάω να μου τον πληρώσει;»
«Δίκιο έχεις», απάντησε ο Νασρεντίν κι ύστερα γυρνώντας στον κατηγορούμενο τον ρώτησε:
«Τι έχεις να πεις εσύ γι’ αυτό που σε κατηγορεί;»
«Εγώ Χότζα μου, επειδή αυτός ο άνθρωπος ήταν φίλος και γείτονάς μου, πήγα και του ζήτησα τον γάιδαρό του για να κουβαλήσω κάτι εμπορεύματα για πούλημα στην πόλη. Τη νύχτα, όμως, καθώς γυρίζαμε πίσω δάγκωσε το γάιδαρο του φίλου μου ένα φίδι κι εκείνος ψόφησε. Μόλις έφτασα το πρωί περπατώντας στο χωριό, πήγα κατ’ ευθείαν στο σπίτι τού φίλου μου, του είπα τι έγινε κι εκείνος μου ζήτησε να του δώσει λεφτά να πάρει καινούργιο. Αλλά αφού δεν έφταιγα εγώ και τον γάιδαρο θα μπορούσε να τον είχε δαγκώσει φίδι κι όταν τον είχε εκείνος, αρνήθηκα να του τον πληρώσω.
Δίκιο δεν έχω;»
«Κι εσύ δίκιο έχεις», απάντησε ο Νασρεντίν.
Και τότε φώναξε κάποιος από το ακροατήριο:
«Μα Χότζα μου, τι λες: Δεν μπορεί να έχουν και οι δύο δίκιο!»
«Κι εσύ δίκιο έχεις», απάντησε ο Χότζας, γελώντας. :lol:

(ΥΓ:Δηλώνω αθώα και δεν αποσκοπώ στο σφετερισμό της θέσης του Dervitsioti στην παροχή ανεκδότων! 8) )
Άβαταρ μέλους
Φοίβη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Moira » 16:20 pm 21 01 2008

λάζαρε,εσύ τα μοναδικά κλεδιά που θα δεις,είναι αυτά που θα κρατάει ο αγιος πέτρος.γιάτι είμαι σίγουρι πως στο σπίτι δεν θα σου τα αφήνει ο πατέρας σου,και αν ποτέ παντρευτείς ούτε η γυναίκα σου δεν θα σε αφήνει να κρατάς κλειδιά.οι λόγοι αυτονοήτοι,με τους άλλους θα ασχοληθώ αύριο....
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Ούτις » 21:15 pm 21 01 2008

Οὖτις ἐμοί γ᾽ ὄνομα· Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι.᾽
(Ομήρου, Οδύσσεια, ι 366-367)
Άβαταρ μέλους
Ούτις
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 00:07 am 22 01 2008

Δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Άλλωστε το νόημα μένει ίδιο σε αντίθεση με τον μπουμπουνίζοντα που λες εσύ. Το Κεραύνιος αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό. Η αντωνυμία μπουμπουνίζων δεν νομίζω ότι σχετίζεται.
Κατά τα λοιπά δεν υπάρχει κανένας λόγος επέκτασης της συζήτησης .
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ΑΝΕΣΤΗΣ » 01:58 am 22 01 2008

Άβαταρ μέλους
ΑΝΕΣΤΗΣ
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 09:54 am 22 01 2008

Μετα το χθεσινο ΔΣ διαπιστωσα οτι ειναι απιθανη οποιαδηποτε συνεργασια αναμεσα στους 4 και στους 11, τουλαχιστον προς το παρον. Ενω μεχρι τωρα δεν υπηρχαν διαφωνιες, χθες εγινε ξακαθαρο οτι υπαρχουν 2 ομαδες και αυτο κυριως επειδη οι 4 διαχωριζουν τη θεση τους παρα γιατι οι 11 δεν τους "παιζουν" και εκεινους.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Φοίβη » 11:45 am 22 01 2008

Η διχοτόμηση του χαρτονομίσματος (1922) απέφερε κέρδη στην Ελλάδα, αλλά δεν στάθηκε σε καμία περίπτωση ικανή να προλάβει τη Μικρασιατική καταστροφή...

Η διαίρεση του ΔΣ σε δύο "παρατάξεις" αφού δεν δύναται να υπάρξει ειρήνη και αλληλοσυνενόηση, θα έχει τουλάχιστον και κάποια θετικά αποτελέσματα; Ή θα οδηγήσει σε μια ολική καταστροφή;
Άβαταρ μέλους
Φοίβη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 13:38 pm 22 01 2008

Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη αυτό;
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1371 την 05:30 am 24 01 2025

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form