Χιμαραια στη Βουλη των Εφηβων...
Συντονιστής: Νέοι
Χιμαραια στη Βουλη των Εφηβων...
από Barbakas » 12:20 pm 21 01 2008
Στη ΙΒ' Συνοδο 2006-2007 της Βουλης των Εφηβων που πραγματοποιηθηκε το τριημερο 18-19-20/1/2008,ειχαμε μια δικη μας κοπελα απο τη Χιμαρα...η οποια τυχαινει να ειναι αδερφη μου.
Ειναι καλο να συμετεχουν παιδια απο τον τοπο μας,και να δειχνουν το παρον σε τετοιες εκδηλωσεις.
Ειναι καλο να συμετεχουν παιδια απο τον τοπο μας,και να δειχνουν το παρον σε τετοιες εκδηλωσεις.
" Σφίχτε τις πλώρες άφοβα, θαλασσοπόροι ξένοι,Θάλασσα μες στο Πάνορμον, θυμός ανέμου μπαίνει,Κι' αυτό που τωρα βλέπετε στο Πάνορμον σαν άστρο,Ειναι της νίκης τρόπαιον, αστραποβόλον κάστρο.Νυφάδες Χιμαριώτισσες τ' ανέστησαν με ζήλο,..."
Βηλαράς,1813
Βηλαράς,1813
-
Barbakas - Τακτικό μέλος
Re: Χιμαραια στη Βουλη των Εφηβων...
από Αννη » 20:26 pm 21 01 2008
Συγχαρητήρια Barbaka!
Είναι όντως πολύ σημαντικό έστω και να ακούγεται το όνομά μας μέσα από τέτοιες δραστηριότητες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που εκπροσωπούμαστε στη Βουλη των εφήβων. Μπράβο στα παιδιά και πάλι μπράβο.
Ποιο ήταν το θέμα παρουσίασε η αδερφή σου;
Είναι όντως πολύ σημαντικό έστω και να ακούγεται το όνομά μας μέσα από τέτοιες δραστηριότητες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που εκπροσωπούμαστε στη Βουλη των εφήβων. Μπράβο στα παιδιά και πάλι μπράβο.
Ποιο ήταν το θέμα παρουσίασε η αδερφή σου;
Καληνύχτα Κεμάλ,
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
-
Αννη - Τακτικό μέλος
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 8 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]