ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Βασίλης » 21:58 pm 18 12 2007
Έτσι λοιπόν, ο κόπος και ο αγώνας μέχρι τώρα ορισμένων μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου αναγνωρίστηκε και ανταμείφθηκε από του ψηφοφόρους με αποτέλεσμα την επανεκλογή τους και στο νέο Δ.Σ.
Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα σε 11 νέα άτομα να μας αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και να καταφέρουν πολλά για τη Β/Η, αφού μέχρι τώρα καταλάβαμε ότι υπάρχει η θέληση και το πείσμα, πράγμα που φάνηκε και από την επιτυχημένη οργάνωση με αποτέλεσμα την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ.
Εύχομαι καλή δύναμη και στους 15, η συνεργασία και το έργο σας θα είναι τα κίνητρα που θα κρατήσουν και θα φέρουν πιο κοντά στη Νε.Β. περισσότερους νέους Βορειοηπειρώτες
-
Βασίλης - Τακτικό μέλος
Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Αννη » 23:19 pm 18 12 2007
Και πάνω απ' όλα ένα μπράβο για τον πολιτισμό και το επίπεδο όλων (σχεδόν..), και νικητών και ηττημένων- αν και νομίζω κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί ηττημένος στις εκλογές αυτές.
Είθε να φανείτε αντάξιοι των ψήφων και να πείσετε ακόμα περισσότερους.
-
Αννη - Τακτικό μέλος
από epgiorgos82 » 23:50 pm 18 12 2007
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη, παλαιά και νέα για την συμμετοχή τους στης Εκλογές που έγιναν και έδωσαν νέο αέρα στην ΝΕβ για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από kostast » 02:45 am 19 12 2007
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τις διαδικασιες και να πούμε οτι τα κάναμε αλλά να τις κάνουμε ΣΩΣΤΑ. Δεν διεκδικώ τιποτα απλά εκφράζω την άποψή μου και πιστεύω οτι πολλοί απο εσάς έχετε παρόμοια άποψη επι του θέματος. Τέλος, ελπίζω ο σύλογος να κρατίσει ανεξάρτητη γραμμή απο πολιτικούς χρωματισμούς και να συνεχίσει το έργο για το οποίο είναι προορισμένος. Καλή σταδιοδρομία στους νέους και να ξέρεται οτι σε δυο χρόνια θα κριθείτε ξανά (προηγούμενοι και νέοι)!!!!........
-
kostast - Μέλος
από Βανα » 05:41 am 19 12 2007
Χαιρομαι που ο αριθμος των ψηφοφορων (573!!!) ηταν 3,5 φορες μεγαλυτερος σε συγκρηση με αυτον του ετους 2005 (166!)
http://www.neb.gr/node/61...αυτο σημαινει πολλα, και προμηνυει ακομη περισσοτερα...σιγουρα το μελλον της πατριδας μας εχει παψει να ειναι μαυρο, αλλα ειναι γκριζο που σιγα σιγα γινεται λευκο.
Τα 11 παιδια μας απεδειξαν πως αν αφησουμε στην ακρη τις κομματικες μας αντιπαραθεσεις, μαζι με τα κονταροχτυπηματα που τις χαρακτηριζουν, και δρασουμε ολοι μαζι, ενωμενοι, εχοντας κοινους στοχους και κοινα οραματα μπορουμε τελικα- και ΠΡΕΠΕΙ- να καταφερουμε παρα πολλα.
Καλη αρχη στο νεοσυστατο πλεον- με παλια κ νεα μελη- ΔΣ, ευχομαι να εργαστειτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ με πεισμα, ηθος και αξιοπρεπεια (ο Αιμιλιος τα γνωριζει πολυ καλα) εχοντας παντα ως πιξιδα το Λευκο Μελλον της Πατριδος μας.
Κλεινοντας, θα ηθελα να δωσω μια συμβουλη κυριως στα μελη του ΔΣ αλλα και γενικοτερα ...Να ειστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !!!Αγαπη για τον τοπο σου σημαινει ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ενω η Ανασφαλεια ειναι αυτη η οποια-ακομη και ασυνειδητα- μας οδηγει στον ΕΘΝΙΚΣΙΜΟ.
Αυτα...
Και μην ξεχναμε πως η Πατριδα μας δεν βρισκεται εν Αθηναι...!!!
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Φοίβη » 11:19 am 19 12 2007
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Ούτις » 12:46 pm 19 12 2007
-
Ούτις - Τακτικό μέλος
από Φοίβη » 13:12 pm 19 12 2007
Όσο για το αν εγώ κατάλαβα λάθος η όχι επέτρεψε μου να σου πω ότι το επιχείρημα σου είναι άτοπο.Είναι σαν να μου λες ότι όσοι ψήφισαν δεν υπήρξαν τίποτε άλλο παρά παθητικοί δέκτες της κατάστασης και ετεροπροσδιοριζόμενα άτομα.Δηλαδή μας υπέδειξαν ποιούς να ψηφίσουμε;Διαφωνώ κάθετα.Δεν αναγκάστηκε κανείς να ψηφίσει και τους εν λόγω 11 (μιας και για αυτό γίνεται-πάλι-το τζέρτζελο).Δηλαδή εσύ, εγώ ή όποιος άλλος ψήφισε είμασταν "ζώα" και πήγαμε με τον υπόλοιπο "κοπάδι";Αρνούμαι να πιστέψω και να στηρίξω κάτι τέτοιο.Υπήρχε ελευθερία επιλογής.Στο ψηφοδέλτιο τα ονόματα ήταν τοποθετημένα με αλφαβιτική σειρά όχι με βάση το κάθε "ρεύμα".Θεωρώ και υποστηρίζω πως ο κάθε ψηφοφόρος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να αποφανθεί για την κατάθεση της ψήφου του.Αδυνατώ να πιστέψω πως οι ψηφοφόροι έπεσαν "θύμα" κάποιας "προπαγάνδας".Αν είναι δυνατόν!Δεν είμαστε 10 χρονών παιδιά.Όλοι έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε για το τι συμβαίνει γύρω μας και να πράξουμε ανάλογα.Τα λεγόμενα σου υποβαθμίζουν την νοημοσύνη μερικών.Δεν λέω ίσως η ύπαρξη φυλλαδίων να μην αποτελούσε κια την καλύτερη εικόνα και ίσως να μην ήταν και η καλύτερη μορφή "έκφρασης" δημοκρατικών φρονημάτων, αλλά επιστήμη το κάναμε!Και ξαναεπαναλαμβάνω πάλι (!!!) Η ΥΠΑΡΞΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ!
Τελοσπάντων, μου φαίνεται παρασύρθηκα και γω απο το κλίμα της αντιπαράθεσης, αλλά : ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΙΑ;ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΧΑΖΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η "ΘΥΕΛΑ" ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ;ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Αυτά.
Φιλικά πάντα,Φοίβη.
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Yiannis » 13:32 pm 19 12 2007
Οι ανοιχτού τύπου ερωτήσεις που κάνεις: Πείτε μου ένα λόγο...; Ο κάθε νοήμων το αντιλαμβάνεται ότι -προφανώς- θες να σου πει κάποιος ένα λόγο, άρα και να συνεχιστεί η κουβέντα.
Προτίμησε τις κλειστού τύπου τοποθετήσεις (δεν αποτελεί συμβουλή αυτό, αλλά κοινώς αποδεκτή μέθοδος και δεν απευθύνεται προσωπικά σε σένα, βλ. τρίτο πρόσωπο)
-
Yiannis - Τακτικό μέλος
από Βόρειος » 13:35 pm 19 12 2007
-
Βόρειος - Μέλος
από Φοίβη » 13:41 pm 19 12 2007
Έτσι μωρέ για να έχει πιο πολύ "ζουμί" τι κουτσομπολιό μας...
(ΕΛΕΟΣ!!!)
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Βόρειος » 13:59 pm 19 12 2007
Αυτή είναι η πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι.
-
Βόρειος - Μέλος
από absolute » 14:06 pm 19 12 2007
-
absolute - Μέλος
από Φοίβη » 14:13 pm 19 12 2007
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Ούτις » 14:22 pm 19 12 2007
Είμαι πολύ ήρεμος στην εκφορά του λόγου μου και δεν υποβαθμίζω την νοημοσύνη κανενός. Δεν θα σχολιάσω όσα προσβλητικά προσωπικά μου προσάπτεις…..
Τα σχόλια σου περί "ζώων" και "κοπαδιών" τα αφήνω και αυτά στην κρίση όσων διαβάζουν αυτό το νήμα.
ΤΕΛΟΣ
Και τώρα απευθύνομαι στην νοημοσύνη όλων.
Τα όσα ανέφερα για την ατομική ψήφο και την ομαδική σταυροδότηση διαπιστώθηκαν απ’ όλους όσους βρέθηκαν κατά την καταμέτρηση των ψήφων, είτε αυτοί ήταν μέλη της εφορευτικής επιτροπής είτε παρατηρητές.
Αν υπήρχε η δυνατότητα να σκαναριστούν ένα προς ένα όλα τα 573 ψηφοδέλτια και οι εικόνες τους να αναρτηθούν στο site θα μπορούσε να το διαπιστώσει ο καθένας ανεξαρτήτως βαθμού νοημοσύνης. Το σχόλιό μου αφορούσε ___όλες τις πλευρές___ και απλά διαπίστωνε πια πλευρά ήταν προεξέχουσα σ’ αυτήν την ομαδική σταυροδότηση, άλλωστε γι’ αυτό και νίκησε κατά κράτος. Αν οι 11 ήταν 15 αυτή τη στιγμή το Δ.Σ. της ΝεΒ θα ήταν εξ ολοκλήρου δικό τους…
Εξ άλλου γι' αυτό αναφέρθηκα και σε κώδικα δεοντολογίας, αλλά όπως είπα ζητάω πολλά...
Υ.Σ. Πάντως προσφέρομαι να σκανάρω τα 573 ψηφοδέλτια και να τα ανεβάσω στο site. Άλλωστε συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας είναι η Δημοσιότητα. Όποιος φοβάται την Δημοσιότητα φοβάται την Δημοκρατία.
INFORMATION MUST BE FREE!!!
Ζήτω η Δημοκρατία!
-
Ούτις - Τακτικό μέλος
από Φοίβη » 14:29 pm 19 12 2007
Φαίνεται όμως δεν κατανόησες το περιεχόμενο των λεγόμενων μου.Δεν πειράζει..δεν θα υποβάλλω τον εαυτό μου σε περαιτέρω σχόλια και αντιπαραθέσεις.Δεν είναι του στυλ μου.
Εγώ ό,τι είχα να πω το είπα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, και αν επιθυμείτε να συνεχίσετε το "ξεκατίνιασμα" ελεύθερα...να δω τι θα καταλάβετε!
Αρκετά προσπάθησα εγώ.Τελος!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 14:47 pm 19 12 2007
Σιγά σιγά την κερδίζουμε την δημοκρατία και δίνουμε μαθήματα στους "μεγάλους". Ας σιωπήσουν λοιπόν οι κλασικές "μουρμούρες".
Η αξία του ηττημένου δεσμεύει πλέον τον νικητή. Το νέο Δ.Σ. έχει μεγάλο και δύσκολο δρόμο μπροστά του.
Και εδώ θα είμαστε να τους "τζινάμε", να τους τα "χώνουμε" δημιουργικά πάντα και ας καταντήσει αυτό το πράγμα δεύτερη "δουλειά" μας.
Όσον αφορά την συμμετοχή είμαστε ακόμη πίσω... από τους 300+ νεολαίους Δερβιτσιώτες εν αθήναι μόνο, ήρθαν το πολύ 5-6%...
την προηγούμενη φορά δεν πρέπει να ήταν κανείς... οπότε ακόμη και αυτό είναι μία μεγάλη νίκη...
Στόχος πλέον είναι η ΝΕΒ να γίνει "γνωστή και "προσιτή" σε αυτούς, και προσιτό είναι μόνο το εμπνευσμένα δημοκρατικό... το ανοικτό... το καθημερινό...
Σιγά σιγά μου τελειώνουν και τα "ανέκδοτα" του Ναστραντίνι... χαλαρώστε λοιπόν.
---
Κάποτε, ένας μαθητής του Χότζα τον ρώτησε: «Τι είναι αλήθεια, δάσκαλε»;
Κι ο Χότζας απάντησε: «Κάτι που ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν έχω πει και ούτε πρόκειται ποτέ να πω».
----
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Α.Η.1914 » 18:43 pm 19 12 2007
Δεν θα κρίνω αυτή τη στιγμή την άποψή σου, απλώς θα πω πως είναι σχόλιο off-topic, ή αν έχει κάποια σχέση με το τόπικ παρακαλώ να αποσαφινιστεί!
-
Α.Η.1914 - Τακτικό μέλος
από Βανα » 19:22 pm 19 12 2007
Δεν θα κρίνω αυτή τη στιγμή την άποψή σου, απλώς θα πω πως είναι σχόλιο off-topic, ή αν έχει κάποια σχέση με το τόπικ παρακαλώ να αποσαφινιστεί![/quote]
Καλως τον, καιρο ειχαμε να σε δουμε !
Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι το οποιο πρεπει να αποσαφινισω, ηταν απλα κ μονο μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ η οποια αλλωστε απορρει απο τον δικο μου κωδικα αξιων, πεποιθησεων και αντιληψεων . . .Τωρα εαν εσυ θιχτηκες, αυτο-φωτογραφιστηκες(!) ή δεν ξερω εγω τι αλλο επαθες, ειναι προσωπικο σου θεμα και ως εκ τουτου δεν μπορω να σου το λυσω εγω.
Κ επειδη μ αρεσει να δινω συμβουλες, απευθυνομενη σ εσενα αυτη τη φορα σου λεω πως: Τα ''εντομα'' -ΜΟΝΟ OTAN και εφοσον μας ενοχλουν- συνηθιζεται να τα παταμε με τα ποδια και δεν χρειαζεται να ανατρεξουμε στα τουφεκια!
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 19:39 pm 19 12 2007
Και σας το ξαναλέω τελειώνουν τα ανέκδοτα... χαχαχαχα.... Μαθήματα ήθους με p.m. στον χρήστη "Νεολαία"!
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]