[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Τώρα είναι 23:06 pm 22 11 2024

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.

Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Δημοσίευσηαπό absolute » 18:42 pm 13 12 2007

Άβαταρ μέλους
absolute
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Βασίλης » 19:19 pm 13 12 2007

Μιας και πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές της Νε.Β. ως υποψήφιος και εγώ θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματα με σκοπό να κερδίσω είτε ακόμα και να χάσω την ψήφο ορισμένων.

Ας ξεκινήσω λοιπόν πριν 4 περίπου χρόνια, όταν ένας γνωστός μου συμμετείχε στο πρώτο Δ.Σ. της Νε.Β. και μέσω αυτού άρχισα να μαθαίνω για τις δραστηριότητές της. Αρχικά πήγα στον πρώτο χορό, όπου και γνώρισα και άλλους νέους/ες που για πρώτη φορά παρευρίσκονταν όπως και εγώ σε παρόμοια εκδήλωση από νέους Βορειοηπειρώτες. Ακολούθησαν και άλλες δραστηριότητες της Νεολαίας στις οποίες άρχισα να παίρνω μέρος. Η ενημέρωση και οι πορείες με έκαναν να καταλάβω το πόσο αδικημένοι είμαστε οι Βορειοηπειρώτες και ότι χρειάζεται αγώνας για να πετύχουμε αυτονόητους στόχους. Έτσι λοιπόν μου δημιουργήθηκε η θέληση για να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου στις προσπάθειες της Νε.Β. Η παρουσία μου στις πορείες, στις ημερίδες, στις εκδρομές και στους χορούς σε συνδυασμό πάντα με την προσπάθειά μου να ενημερώνω και να φέρνω γνωστούς και φίλους κοντά στη Νεολαία Βορειοηπειρωτών πιστεύω πως ήταν το λιγότερο που όφειλα να κάνω σαν άτομο.

Καθώς οι ανησυχίες μου για τη Β/Η αυξάνονταν, αποφάσισα πριν ένα χρόνο περίπου να ασχοληθώ με τα κοινά (για πρώτη φορά) του χωριού μου (Αδελφότητα και Νεολαία) για να μπορέσω να προσφέρω στο χωριό μου.

Στη συνέχεια, λόγω του ότι συμμετείχα σε διάφορες εκδηλώσεις διαφόρων συλλόγων σιγά-σιγά άρχισαν να γίνονται οι πρώτες γνωριμίες (χωρίς να τις επιδιώκω) με άτομα και μέλη διαφόρων Β/η συλλόγων, αρκετοί από τους οποίους είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσφορά τους στα Β/η ζητήματα.
Πριν την ενασχόλησή μου με τα κοινά και τις επαφές που δημιουργήθηκαν με μέλη συλλόγων, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα ιδέα για το τι γίνετε στο εσωτερικό των συλλόγων καθώς πιο πριν όλα μου φαινόντουσαν ήρεμα και είχα την ψευδαίσθηση ότι τους Β/η συλλόγους τους διακατείχε ένα πνεύμα συνεργασίας για το καλό της πατρίδας.
Τελικά κατάλαβα ότι μόνο συνεργασία δεν υπήρχε μεταξύ αυτών, αντιθέτως οι κόντρες και οι προσπάθειες διάσπασης των Βορειοηπειρωτών για διάφορους γνωστούς λόγους πληθαίνανε.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο να έχουμε πάρα πολλούς συλλόγους(δεν αναφέρομαι στους συλλόγους χωριών, που καλώς υπάρχουν), πολλές εφημερίδες(μέσα από τις οποίες οι μεν κατηγορούν τους δεν), ξεχωριστές συγκεντρώσεις, χορούς, εκδηλώσεις και πορείες με καμιά 500αριά άτομα. Αυτά γίνονται και δεν μπορεί να μας πάρει κανένας στα σοβαρά και είναι ντροπή δικιά μας και μόνο για την κατάντια στην οποία βρισκόμαστε.

Ας έρθουμε λοιπόν λίγο μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής των εκλογών της Νε.Β. Αρχική μου σκέψη ήταν να μη συμμετέχω ως υποψήφιος. Οι λόγοι που με οδήγησαν τότε στην απόφαση αυτή είναι η μέχρι τώρα διάσπαση των Βορειοηπειρωτών από τους πολλούς συλλόγους, η ανύπαρκτη συνεργασία των συλλόγων για το κοινό καλό της Β/Η και επιπλέον ήξερα πως σίγουρα υπήρχαν άτομα πιο άξια από εμένα που μπορούσαν να διεκδικήσουν μια θέση στο Δ.Σ. και που ταυτόχρονα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.

Έπειτα από συζητήσεις και ώριμη σκέψη και έχοντας στο νου μου ότι ως νέοι διαφέρουμε από τους μεγάλους στον τρόπο σκέψης, στον τρόπο δράσης και στη νοοτροπία και σε συνδυασμό με το ότι η αποχή δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, πείρα την απόφαση να συμμετέχω και εγώ ως υποψήφιος δηλώνοντας την τελευταία στιγμή.

Μαθαίνοντας ότι φέτος για πρώτη φορά θα είναι υποψήφιοι-νέοι και από άλλους συλλόγους με κάνει να ελπίζω ότι οι νέοι θα είναι αυτοί που θα επιχειρήσουν κάποια στιγμή να φέρουν μια ένωση των συλλόγων με σκοπό τη συνεργασία αξιόλογων ατόμων (από τον κάθε σύλλογο) για την πρόοδο μας ως Βορειοηπειρώτες.

Παρακάτω παραθέτω ορισμένους από τους σκοπούς για τους οποίους θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και εγώ για την επίτευξή τους.

Η ένωση των συλλόγων και η εκπροσώπησή μας από έναν και μόνο σύλλογο Βορειοηπειρωτών.

Η εφαρμογή του νόμου περί θητείας που ίσχυε πριν 1,5 χρόνο για τους ομογενείς.

Η συνεχής ενίσχυση των σχολείων στη Β/Η με βιβλία, υπολογιστές κ.α.

Να ασκηθούν πιέσεις προς το Ελληνικό και το Αλβανικό κράτος για έργα υποδομής, για δρόμους και για το άνοιγμα τελωνίων που έχουν κατασκευαστεί και δεν έχουν δοθεί ακόμα σε λειτουργία.

Η συνέχιση και μάλιστα με ταχύτερους ρυθμούς για την απόδοσης της ταυτότητας.

Η ενημέρωση των Ελλήνων για τη Β/Η. Γιατί όχι και να μπει η ιστορία μας σε μια ολόκληρη σελίδα των βιβλίων ιστορίας στα σχολεία.

Η αναγραφή των στοιχείων μας στα έγραφα των δημόσιων υπηρεσιών με ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, να μεριμνήσει το ελληνικό κράτος για τους Β/η εργαζόμενους που είναι σε μεγάλη ηλικία και δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη λόγω έλλειψης ενσήμων.

Ίση αντιμετώπιση από την ελληνική πολιτεία για τους Β/Η φοιτητές όπως γίνεται και για τους Ελλαδίτες, ( επίδομα ενοικίου, δικαίωμα εισόδου σε όλες τις σχολές).

Διοργάνωση εκδηλώσεων μέσω των οποίων εμείς θα προβάλουμε τον πολιτισμό και την παράδοση μας και ταυτόχρονα να επιτύχουμε την διατήρησή τους.

Αυτά εν ολίγοις, σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλα προβλήματα που μας απασχολούν και άλλοι που ίσως τα γνωρίζουν καλύτερα. Επίσης θέλω να πω ότι σε κάθε περίπτωση η υλοποίηση των προαναφερθέντων σκοπών εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες και όχι από τη θέληση και μόνο ορισμένων.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι στην περίπτωση της μη εκλογής μου στο νέο Δ.Σ. της Νε.Β. για μένα δεν θα σημαίνει ότι θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το συμφέρον της Β/Η. Ταυτόχρονα και η εκλογή άξιων και δραστήριων ατόμων στο Δ.Σ. θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Στην περίπτωση τώρα που ως νέοι δεν καταφέρουμε (μέσα σε ελάχιστα χρόνια) να σταματήσουμε την οπισθοδρόμηση και τη μη πρόοδο των Β/Η που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια και οφείλεται στους πολλούς συλλόγους και όχι μόνο, τότε πιστεύω πως θα είμαι και εγώ μέσα σε εκείνους που θα απέχουν από κάθε είδους εκδήλωση και οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Βασίλης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό dropolitissa » 17:56 pm 14 12 2007

Το έργον των θεών διακόπτομεν εμείς,
τα βιαστικά κι άπειρα όντα της στιγμής.
Στης Ελευσίνος και στης Φθίας τα παλάτια
η Δήμητρα κ' η Θέτις αρχινούν έργα καλά
μες σε μεγάλες φλόγες και βαθύν καπνόν. Αλλά
πάντοτε ορμά η Μετάνειρα από τα δωμάτια
του βασιλέως, ξέπλεγη και τρομαγμένη,
και πάντοτε ο Πηλεύς φοβάται κ' επεμβαίνει.

Κωνσταντίνος Καβάφης
dropolitissa
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Elen » 20:03 pm 14 12 2007

Τόσα χρόνια καρτερούσες
Δροπολίτισσα νερό
για πιείς και να δροσίσεις
το στεγνό σου το λαιμό

Επερασαν "κυβερνήσεις"
και μεγάλες και μικρές
μα καμιά δε σου είπε τι έχεις
Δροπολίτισσα και κλαις

Εδροσίσαν οι βρυσούλες
σ΄ όλες τις βουνοπλαγιές
γιατί μου στεναχωριέσαι
γιατί κάθεσαι και κλαις;;;;;

γιατί, γιατί, γιατί;;;;
Άβαταρ μέλους
Elen
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Casperaki » 21:06 pm 14 12 2007

μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα........μαυρη σαν καλιακουδα...........την κυριακη ερχεται ο χιονιας....και νεκρωνει ολα τα λουλουδια!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Casperaki
Μέλος

Δημοσίευσηαπό dropolitissa » 17:47 pm 15 12 2007

Η στέγη μας

Με την πρώτη βροχή
σταλάζουν οι στέγες των σπιτιών μας
σταλάζει η στέγη του τόπου μας.

Δυο σαγάνια κι ένα ταψί στη μέση στο πάτωμα
γεμίζουν κι αδειάζουνε γρήγορα.
Μα πείτε μας
πώς ν’ αδειάσει έτσι γρήγορα και απλά
με σαγάνια και ταψί
η θάλασσα της πίκρας μέσα απ’ την ψυχή μας;
Πρέπει να αλλάξουμε τα σπασμένα κεραμίδια.
Πρέπει –το ξέρουμε- να αλλάξουμε όλη τη στέγη.
Αλλιώς –το ξέρουμε- θα σαπίσει η ζωή μας.
σα σπόρος θα σαπίσει
που δε θα φυτρώνει ποτέ.

Ανδρέας Ζαρμπαλάς, ''101 ποιήματα για μια χούφτα τόπο'', εκδ. Πολύτυπο, Αθήνα, 1992.

Υ.Γ. Σίγουρα, σας έχω κάνει μεγάλο καλό, για να μού ''τραγουδάτε'' συνέχεια… Δε με πειράζει καθόλου που δεν έχετε πλούσιο ''ρεπερτόριο'', κάθε άλλο μάλιστα, διότι ξέρω ότι μου το ''αφιερώνετε'' αποκλειστικά… (κανένας για καντάδα??)
Συνεχίστε να με διασκεδάζετε… έτσι… έτσι… Αυτό το κάνετε καλά…
dropolitissa
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 02:25 am 16 12 2007

Δεν μπορω να ξερω ποιοι θα ειναι οι νικητες των εκλογων αυριο αλλα η συμμετοχη θα ειναι σιγουρα μεγαλη. Αυτο ειναι μια νικη για τη ΝεΒ.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 23:16 pm 16 12 2007

Eπανεμφανίζομαι σε αυτήν την ενότητα με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.
Μέχρι χθες έλεγα στον εαυτό μου να μην κατέβω να ψηφίσω στις εκλογές αυτές ύστερα από τις εξελίξεις που διαδραματίζονταν τον τελευταίο μήνα. Τελικά όμως ζήλεψα και είπα να μην χάσω αυτή την ευκαιρία της συμμετοχής στα εν Αθήναις βορειοηπειρωτικά κοινά. Ήταν και η τελευταία ευκαιρία όσον αφορούσε τη Νε.Β. που με παρακίνησε σε αυτή την απόφαση. Και τελικά δεν το μετάνιωσα. Ήταν πρώτη φορά που είδα τόσους πατριώτες μου συγκεντρωμένους σε κλειστό χώρο για ένα γεγονός που δεν ήταν χοροεσπερίδα ή καποιο γλέντι με συνοδεία τσίπουρου.
Απ' ότι άκουσα οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τους 500. Ίσως ο αριθμός να είναι πολύ μεγαλύτερος.
Συνάντησα και αρκετούς συγχωριανούς μου μετά από αρκετό καιρό αλλά και άτομα που δεν περίμενα να αφιέρωναν έστω ένα λεπτό από το χρόνο τους για ζητήματα της ιδιαίτερης πατρίδας τους.
Τα πράματα κύλησαν ομαλά μέχρι στιγμής και η όλη διαδικασία ήταν πραγματικά μια νίκη της Νε.Β. αλλά και ένα "γλέντι" συμμετοχικότητας για τη βορειοηπειρωτική κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο.
Είθε αυτοί που θα αναδειχθούν στο ΔΣ, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι, από αύριο να κοιτάξουν για το καλό της αγαπημένης μας ιδιαίτερης πατρίδας με ακόμα περισσότερο ζήλο.
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος

And the winner is.....

Δημοσίευσηαπό Ούτις » 11:05 am 17 12 2007

Καλημέρα!
Τελικά νικητής των εκλογών ανεδείχθη η …… πρωτοφανής προσέλευση του κόσμου. Δυστυχώς, η αίθουσα όπου διενεργήθηκαν οι εκλογές, έπρεπε να παραδοθεί στις 16:00, διότι ακολουθούσε άλλη εκδήλωση και έτσι αναγκαστήκαμε να διώξουμε αρκετό κόσμο. Τελικά οι ψηφίσαντες ανήλθαν στους 573.
Τα αποτελέσματα θα μπορούσε να τα ανακοινώσει κάποιος εκ των νικητών αλλά μάλλον όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση (οπότε κάντε λίγη υπομονή…).
Καλή επιτυχία σε όσους κατάφεραν την εκλογή τους.
Τελικά, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!
Εύχομαι αυτό να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.
Άβαταρ μέλους
Ούτις
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό dropolitissa » 13:07 pm 17 12 2007

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Καταρχάς, συμφωνώ, εκ πρώτης όψεως, με τα διθυραμβικά σχόλια των προλαλησάντων… Νικήτρια σε αυτές τις εκλογές ήταν η συμμετοχή των νεολαίων Βορειοηπειρωτώ/ισσών, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο. Όλοι και όλες μας ενθουσιαστήκαμε, βλέποντας αυτή την κοσμοσυρροή, που προμηνύει κάτι καλό, κάτι διαφορετικό, αν μη τι άλλο. Αυτό ήταν και ο αρχικός μας στόχος το 2003...
Βέβαια, αν και εκ φύσεως είμαι παρορμητική και αισιόδοξη, η ενασχόληση με τα βορειοηπειρωτικά κοινά με δίδαξαν καλά ότι πρέπει να είμαι συγκρατημένη και να έχω τις επιφυλάξεις μου για τις προθέσεις των ανθρώπων… Πραγματικά, εύχομαι να διαψευστώ αυτή τη φορά… Όπως και να ‘χει, όμως, η χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτελεί μία επιτυχία, την οποία κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει…
Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες, όποιοι και αν είναι αυτοί, και να τους ευχηθώ καλή δύναμη, διότι το έργο τους θα πρέπει να είναι αντάξιο της συμμετοχής και των προσδοκιών μας!!!

- Ας ελπίσουμε η ότι η συμμετοχή ήταν ουσιαστική και ανιδιοτελής και δεν οφείλεται μόνο στις συγγενικές και πελατειακές σχέσεις!!!
- Ας ευχηθούμε μία ανάλογη συνέχεια και στην πράξη!!!
- Ας προσπαθήσουμε ενωμένοι/ες, όλοι και όλες, μεγάλοι και μικροί, για το δικό μας καλό, αλλά, κυρίως, για το καλό του τόπου μας!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς…

Υ. Γ. Αν και νεοεισερχόμενη σ’ αυτό το φόρουμ, είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω κάποιες συμπάθειές μου εδώ μέσα (ελπίζω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους κάποτε, ειδικά τον priest), αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να ανταλλάξουμε απόψεις. Τουλάχιστον, μπορούμε από δω… αν με δεχθείτε στην παρέα σας...
dropolitissa
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 14:06 pm 17 12 2007

Ας μην είμαστε γκρινιάρηδες πριν ξεκινήσει η δουλειά των νέων. Συγχαρητήρια και για την οργάνωση και για την προσέλευση!
Προσυπογράφω τα λεγόμενα του πάτερ, τον οποίο δυστυχώς δεν γνώρισα από κοντά για άλλη μια φορά. Εύχομαι αυτοί που ήρθαν και αφιέρωσαν έστω και ένα λεπτό για την πατρίδα την επόμενη φορά να φέρουν άλλους τόσους. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 21:42 pm 17 12 2007

1. ΒΕΙΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 264
35. ΣΙΩΝΗ ΜΕΛΙΝΑ 254
14. ΚΑΤΣΑΛΙΔΑΣ ΑΡΗΣ 244
34. ΣΕΛΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ 243
27. ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 241
5. ΓΚΙΟΚΑ ΕΛΕΝΗ 240
20. ΚΩΤΣΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 233
25. ΜΠΕΡΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 226
22. ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 225
11. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΠΥΡΟΣ 221
18. ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 220
31. ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ 216
6. ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ 214
4. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 190
7. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΡΑΙΜΟΝΤΑ 190
------------------------------------------------------------
24. ΜΠΑΡΚΑΣ ΗΛΙΑΣ 177
16. ΚΙΚΙΝΑ ΜΑΡΛΕΝΑ 172
26. ΜΠΙΤΣΙΟΥΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ 170
38. ΤΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 168
36. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ 164
33. ΠΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΝΤΑΠΗΣ) 153
37. ΤΖΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 152
2. ΓΚΙΖΕΛΗ ΓΑΛΗΝΗ 130
17. ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 130
32. ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 90
29. ΝΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 89
19. ΚΩΤΣΙΑΣ ΘΥΜΙΟΣ 87
13. ΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 80
8. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 78
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 76
28. ΝΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 58
30. ΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 54
9. ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 49
15. ΚΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ 49
23. ΛΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 37
10. ΖΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 35
12. ΚΑΛΥΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 31
21. ΛΙΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 21
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 01:03 am 18 12 2007

Ευχαριστω όλα τα μέλη που με τιμησαν με την ψηφο τους.
Αν και ο αριθμος των ψηφων που ελαβα ηταν για μενα απροσδοκητα μεγαλος, δεν καταφερα να εκλεγω.
Ευχομαι στο νεο ΔΣ να φανει ανταξιο των προσδοκιων των μελων της ΝεΒ.
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 01:58 am 18 12 2007

Ευχαριστω οσους με τιμησαν με την ψηφο τους και κυριως σους Δροπολιτες με εκαναν να αισθανθω την αγαπη τους. Ευχαριστω τους φιλους για τη συμπαρασταση. Υποσχομαι να φροντισω να μη φανω κατωτερος των προσδοκιων τους ως μελος του ΔΣ της ΝεΒ και να εργαστω με ηθος για να επιτευχθουν οι στοχοι που εθεσα για λογαριασμο της Νεολαιας.
Ευχαριστω τα παιδια που της ομαδας για τη συμπαρασταση.
Συγχαιρω τον απερχομενο προεδρο Αιμιλιο Παντο για το ηθος του καθως πιστευω οτι συμπεριφερθηκε σαν ΚΥΡΙΟΣ παρα την υποβαθμιση της θεσης εκλογης του και των λιγων συμμαχων στο νεο ΔΣ. Εχω αποφασισει να βγαζω συμπερασματα για το ηθος των ανθρωπων σε τετοιες στιγμες.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 12:46 pm 18 12 2007

Η χθεσινή μέρα ιδιαίτερα σιωπηλή...σαν μετά απο καταιγίδα...γι' αυτό προτίμησα να αποτυπώσω τη σκέψη και τα συναισθήματά μου με μια διαφορά φάσης 24ρων και κάτι ωρών!Ειλικρινά δυσκολεύομαι ακόμη και τώρα να εκφράσω αυτά που νιώθω, οχι επειδή είναι εξαιρετικά σπουδαία αλλα γιατί είναι ανάμεικτα, μπερδεμένα...
Με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός οτι όλα κύλησαν ομαλά και πολιτισμένα, χωρίς ευτράπελα, διενέξεις και μικρότητες, παρόλο που το άγχος ήταν έκδηλο και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει τη σπίθα για εντάσεις που δεν θα άρμοζαν σ'αυτή τη μέρα. Πρωταγωνιστές δεν είμασταν εμείς οι υποψήφιοι εντέλει, αλλά οι εκατοντάδες των Βορειοηπειρωτών που αποφάσισαν να δώσουν το καταλυτικό τους παρόν περνώντας το βασικό και συγκινητικό μήνυμα αυτών των εκλογών...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ !!!
Δεν μπορώ να μην αναφέρω τη συγκινητική στήριξη παιδιών, από το φόρουμ και μη, που ήταν μέχρι και το τέλος της καταμέτρησης δίπλα μας είτε αυτοπροσώπως είτε δια τηλεφώνου...ειλικρινά νιώθω πολυ τυχερή που τα έχω γνωρίσει!
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έπιασα τον εαυτό μου πραγματικά να μην ξέρει τί αισθάνεται...θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα οτι δεν χάρηκα ή οτι δεν ένιωσα ικανοποίηση αλλά ομολογώ οι σκέψεις που διαδέχτηκαν τη χαρά ηταν πιο σημαντικές. Βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του Αιμίλιου, της Δέσποινας και των υπολοίπων άρχισα να εκτιμώ ακόμη περισσότερο το ήθος και την αξιοπρεπέστατη στάση τους. Κατάλαβα πως ήδη πετυχαμε κάτι πολύ πιο σημαντικό...να πάμε τον ίδιο μας το χαρακτήρα ένα βήμα πιο πέρα!
Ταυτόχρονα συνειδητοποίησα την τεράστια ευθύνη που αναλάβαμε απέναντι στα άτομα που μας εμπιστεύτηκαν, τη ΝΕΒ αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς...οι πράξεις μας θα είναι πλέον το κριτήριο εκείνο που θα προσδιορίσει την αξία μας άπέναντι στις πολύπλευρες αυτές προσδοκίες. Έυχομαι να βρούμε σύντομα τη χρυσή τομή ενδοπροσωπικά και διαπροσωπικά ώστε να υλοποιήσουμε στο μέγιστο αυτά που οραματιζόμαστε!
Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως!!!!!
Η παρουσία σας θα μας είναι και στη συνέχεια πολύτιμη, γι'αυτό "δηλώστε" την με οποιονδήποτε τρόπο σας εκφράζει...εμείς θα το λάβουμε το μήνυμα!
Εύχομαι να περάσουμε υπέροχες γιορτές πλημμυρισμένες από προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!!!
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Stella » 13:08 pm 18 12 2007

Συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν, και κυρίως στην ξαδερφούλα μου.
Οι νέοι να προσέχουν τη νεολαία και οι παλιοί να καθοδηγούν.

Αλλα βρε παιδιά μέσα σε όλα αυτά που γράψατε πιο πάνω , ένα ευχαριστώ για την εφορευτική επιτροπή , που μείναμε εκεί 15 ώρες μέχρι να τελειώσει η καταμέτρηση , δεν άκουσα !
Τελευταία επεξεργασία από Stella και 13:19 pm 18 12 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Stella
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Professor » 13:17 pm 18 12 2007

Professor
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 13:44 pm 18 12 2007

Αφού το ξεκινήσαμε ας το τελειώσουμε με "βαρύ ανέκδοτο"... έτσι για γούρι...

"Ο Ναστραντίν Χότζας προσπαθεί να εξηγήσει στον μαθητή του την έννοια της αλήθειας.
Κάποτε, ένας άνθρωπος έμαθε πού είναι ο Θεός και πήγε και του χτύπησε την πόρτα. Τότε ακούστηκε η φωνή του Θεού να ρωτάει: ‘Ποιος είναι;’ Και ο άνθρωπος απάντησε: ‘Εγώ’. Τότε ξανακούστηκε η φωνή του Θεού να λέει: Εδώ ΔΕΝ υπάρχει χώρος για ΜΕΝΑ και για ΣΕΝΑ. Και η πόρτα έμεινε κλειστή. Μετά απο έναν χρόνο μοναξιάς, θλίψης και περιπλάνησης, ο άνθρωπος ξαναπήγε στη πόρτα του Θεού και την ξαναχτύπησε.
Και η φωνή του Θεού, ξανακούστηκε να κάνει την ίδια ερώτηση: ‘Ποιός είναι;’ Και ο άνθρωπος απάντησε: ‘Εσύ’. Και τότε η πόρτα του Θεού, άνοιξε μονομιάς διάπλατη”…
“Δηλαδή;” ρώτησε ο μαθητής το Χότζα, καθώς και πάλι δεν είχε καταλάβει.
Κι ο Χότζας, γύρισε το κεφάλι του προς το παράθυρο χωρίς να απαντήσει, ενώ ένα δάκρυ έτρεχε στο μάγουλό του."
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 15:29 pm 18 12 2007

Θέλω να αποδόσω και εγώ κάποιες ευχαριστίες και δημόσια. Ευχαριστήσω το προηγούμενο ΔΣ για το έργο του και κυρίως τον Αιμίλιο Πάντο.
Είναι υποχρέωσή μας πιστεύω να ψηφίζουμε και να είμαστε υποψήφιοι ανάλογα με το πως θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να προσφέρει. Άρα δεν υπάρχει για μένα λόγος ευχαριστιών. Θέλω όμως να συγχαρώ τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, όλους τους υποψηφίους, όσους ψήφισαν, όσους εργάστηκαν στην γραματεία και γενικά όσους αφιέρωσαν χρόνο στις διαδικασίες της Κυριακής έχοντας στο μυαλό τους την δυνατή νεολαία Βορειο Ηπειρωτών.
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο και να εκφράσω την πίστη μου ότι θα εργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το καλό της αλύτρωτης Ηπείρου.
Υπάρχουν αξιόλογες ιδέες και προτάσεις οι οποίες πρέπει να επεξεργαστούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτών που θα κριθούν σκόπιμες. Υπάρχουν τα άτομα με όρεξη να εργαστούν.
Τα θεμέλια έχουν ανοικτεί. Καλό κτήσιμο
Χαιρετισμούς,
Κεραύνιος
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Re: And the winner is.....

Δημοσίευσηαπό ΑΝΕΣΤΗΣ » 16:03 pm 18 12 2007

Άβαταρ μέλους
ΑΝΕΣΤΗΣ
Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 0 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 0 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Login Form