Ποιόν/ποιά θα ήθελες να γνωρίσεις από τα μέλη του φόρουμ;
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
Ποιόν/ποιά θα ήθελες να γνωρίσεις από τα μέλη του φόρουμ;
από Βανα » 14:21 pm 16 06 2006
Αγαπητα μελη του Φορουμ,
θα ηθελα να προσθεσω μια αλλη νοτα στις ηδη υπαρχουσες, γι΄ αυτο θετω την εξης ερωτηση:
ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Για να προλαβω οποιονδηποτε σχολιασμο σας λεω οτι ο σκοπος αυτης της ερωτησης δεν ειναι τα προξενια αλλα ουτε τα ερωτικα ραντεβου στο σκοταδι, ειναι η επιθυμια μου να δω με ποια κριτηρια επιλεγουν οι ΒΗ τους συνομιλητες τους.
Τελος, θα παρακαλουσα τοσο αυτους που θα απαντησουν, οσο κι αυτους που δε θα απαντησουν, να δειξουν τη μεγιστη σοβαροτητα και να αποφυγουν τα κακοβουλα σχολια.
Σας ευχαριστω!
Περιμενω απαντησεις........
θα ηθελα να προσθεσω μια αλλη νοτα στις ηδη υπαρχουσες, γι΄ αυτο θετω την εξης ερωτηση:
ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Για να προλαβω οποιονδηποτε σχολιασμο σας λεω οτι ο σκοπος αυτης της ερωτησης δεν ειναι τα προξενια αλλα ουτε τα ερωτικα ραντεβου στο σκοταδι, ειναι η επιθυμια μου να δω με ποια κριτηρια επιλεγουν οι ΒΗ τους συνομιλητες τους.
Τελος, θα παρακαλουσα τοσο αυτους που θα απαντησουν, οσο κι αυτους που δε θα απαντησουν, να δειξουν τη μεγιστη σοβαροτητα και να αποφυγουν τα κακοβουλα σχολια.
Σας ευχαριστω!
Περιμενω απαντησεις........
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από priest » 16:32 pm 16 06 2006
"Για να προλαβω οποιονδηποτε σχολιασμο σας λεω οτι ο σκοπος αυτης της ερωτησης δεν ειναι τα προξενια αλλα ουτε τα ερωτικα ραντεβου στο σκοταδι, ειναι η επιθυμια μου να δω με ποια κριτηρια επιλεγουν οι ΒΗ τους συνομιλητες τους."
Τέτοια σχόλια μόνο κομπλεξικοί θα μπορούσαν να τα κάνουν, σε περίπτωση που τα έγραφαν σοβαρά.
Αν δηλώσω ότι θέλω να γνωρίσω από κοντά τη Βάνα, το ΧΙΜΑΡΑΙΟ, τον Chevalier, ... θα λέγανε κάποιοι περίεργοι ότι: "εμ βέβαια εσείς οι ομοϊδεάτες που τα βρίσκετε μεταξύ σας θέλετε να συναντηθείτε για να καταστρώσετε ρατσιστικά, φασιστικά σχέδια. Δεν τολμάτε να τα βάλετε από κοντά με αλλόδοξους, γιατί θα σας κατατροπώσουν με τα επιχειρήματα τους!"
Μωρέ δεν πάνε να πουν ότι θέλουν!
Από την άλλη όμως φοβάμαι να γνωρίσω από κοντά τον... "Φάτος Νάνο" γιατί, όπως τόνισε ο ίδιος, είναι μπρατσαράς!
Επίσης πρόσκειμαι θετικά και στον Mr Mojo. Μπορεί να μην γράφει συχνά σε σύγκριση με το διάστημα που είναι μέλος του forum, αλλά όταν παρεμβαίνει αφήνει τη σφραγίδα του!!!
Που είναι ο παγουράς Captain zervas τόσο καιρό;
Αυτά προς το παρόν σε έναν πρόχειρο απολογισμό.
Εσύ Βάνα που ξεκίνησες την όλη συζήτηση δεν μας είπες, δεν μας είπες;
Τέτοια σχόλια μόνο κομπλεξικοί θα μπορούσαν να τα κάνουν, σε περίπτωση που τα έγραφαν σοβαρά.
Αν δηλώσω ότι θέλω να γνωρίσω από κοντά τη Βάνα, το ΧΙΜΑΡΑΙΟ, τον Chevalier, ... θα λέγανε κάποιοι περίεργοι ότι: "εμ βέβαια εσείς οι ομοϊδεάτες που τα βρίσκετε μεταξύ σας θέλετε να συναντηθείτε για να καταστρώσετε ρατσιστικά, φασιστικά σχέδια. Δεν τολμάτε να τα βάλετε από κοντά με αλλόδοξους, γιατί θα σας κατατροπώσουν με τα επιχειρήματα τους!"
Μωρέ δεν πάνε να πουν ότι θέλουν!
Από την άλλη όμως φοβάμαι να γνωρίσω από κοντά τον... "Φάτος Νάνο" γιατί, όπως τόνισε ο ίδιος, είναι μπρατσαράς!
Επίσης πρόσκειμαι θετικά και στον Mr Mojo. Μπορεί να μην γράφει συχνά σε σύγκριση με το διάστημα που είναι μέλος του forum, αλλά όταν παρεμβαίνει αφήνει τη σφραγίδα του!!!
Που είναι ο παγουράς Captain zervas τόσο καιρό;
Αυτά προς το παρόν σε έναν πρόχειρο απολογισμό.
Εσύ Βάνα που ξεκίνησες την όλη συζήτηση δεν μας είπες, δεν μας είπες;
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
-
priest - Τακτικό μέλος
από Βανα » 22:46 pm 17 06 2006
*Θα ηθελα να καθισω σε ενα τραπεζι και να συζητησω... με τα παρακατω ατομα, επειδη απο τα λεγομενα τους φαινονται οτι ειναι υπερηφανοι για την πατριδα μας την ΒΗ, και θα ηταν διατεθημενεοι να κανουν τα παντα γι αυτην!!! Οσα γραφουν εκπεμπουν δυναμισμο, πεισμα αλλα και ηθος .
ΦΟΙΒΟΣ
PRIEST
AKIS PANAS
ΑΡΕΙΑΝΟΣ
ΧΙΜΑΡΑΙΟΣ
ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΑΘΙ
ΚΕΡΑΒΝΙΑ
*Επισης, θεωρω πολυ σημαντικες προσωπικοτητες τους παρακατω, γιατι απο τα λεγομενα τους εκπεμπουν μεγαλη ωριμοτητα και φαινονται αρκετα προσγειωμενοι, ασχετα που δε συμμετεχουν πολυ στο Φορουμ.
Λουκας
Βουνισιος
Chevalier_du_sangreal
Μr Mojo
*Παντα επιθυμουσα να συναντηθω με συμπατριωτες μου, οποτε δε θε ελεγα οχι σε μια συναντηση με ολα τα μελη του Φορουμ.
Τελος, οπως ολοι ξερετε ειμαι καινουργια στο Φορουμ οποτε δε μου δoθηκε η ευκαιρια να γνωρισω ολα τα ατομα γιατι η συμμετοχη στις συζητησεις δεν ειναι η ιδια απ ολους, οποτε ζηταω συγνωμη εαν καποιος/καποια πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις και δεν υπαρχει στα Nick που προανεφερα.
ΦΟΙΒΟΣ
PRIEST
AKIS PANAS
ΑΡΕΙΑΝΟΣ
ΧΙΜΑΡΑΙΟΣ
ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΑΘΙ
ΚΕΡΑΒΝΙΑ
*Επισης, θεωρω πολυ σημαντικες προσωπικοτητες τους παρακατω, γιατι απο τα λεγομενα τους εκπεμπουν μεγαλη ωριμοτητα και φαινονται αρκετα προσγειωμενοι, ασχετα που δε συμμετεχουν πολυ στο Φορουμ.
Λουκας
Βουνισιος
Chevalier_du_sangreal
Μr Mojo
*Παντα επιθυμουσα να συναντηθω με συμπατριωτες μου, οποτε δε θε ελεγα οχι σε μια συναντηση με ολα τα μελη του Φορουμ.
Τελος, οπως ολοι ξερετε ειμαι καινουργια στο Φορουμ οποτε δε μου δoθηκε η ευκαιρια να γνωρισω ολα τα ατομα γιατι η συμμετοχη στις συζητησεις δεν ειναι η ιδια απ ολους, οποτε ζηταω συγνωμη εαν καποιος/καποια πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις και δεν υπαρχει στα Nick που προανεφερα.
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 14:12 pm 21 06 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από kotsos » 15:21 pm 18 06 2006
Θα ήταν μάλλον υπερβολικό να πω ότι θέλω να τους γνωρίσω όλους αν και δεν θα ήταν και εντελώς ψέμμα. Ας το εξειδικεύσω όμως:
1ον) Θα ήθελα να γνωρίσω όλα τα παιδιά που κατάγονται από την περιοχή μου, τον ΒΟΥΡΚΟ.
2ον) Θα ήθελα να γνωρίσω τον Gori για να μου επιβεβαιώσει το πόσο θερμές είναι οι Βόρειες (αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι στη Νορβηγία)
3ον) Θα ήθελα να γνωρίσω τη Melina γιατί θέλει να με γνωρίσει κι αυτή (η φωτογραφία στο προφίλ σου μου φαίνεται γνωστή: ηθοποιός δεν είναι)
4ον) Θα ήθελα να γνωρίσω το Ξύλινο Σπαθί... έτσι χωρίς λόγο.
1ον) Θα ήθελα να γνωρίσω όλα τα παιδιά που κατάγονται από την περιοχή μου, τον ΒΟΥΡΚΟ.
2ον) Θα ήθελα να γνωρίσω τον Gori για να μου επιβεβαιώσει το πόσο θερμές είναι οι Βόρειες (αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι στη Νορβηγία)
3ον) Θα ήθελα να γνωρίσω τη Melina γιατί θέλει να με γνωρίσει κι αυτή (η φωτογραφία στο προφίλ σου μου φαίνεται γνωστή: ηθοποιός δεν είναι)
4ον) Θα ήθελα να γνωρίσω το Ξύλινο Σπαθί... έτσι χωρίς λόγο.
- kotsos
- Μέλος
από keravnios » 12:35 pm 19 06 2006
egw pali tha ithela na tous gnwrisw olous, gia diaforous logous. kathe fora pou mpainw edw mesa (den einai liges oi fores pou mpainw kai mono diavazw) thymamai to kalosorisma tou Gori ("kalws ta kafeneia"). einai afto pou mou ehei meinei perissotero, ap' osa vlepw kai akouw edw kai 15 xronia se syllogous organwseis poreies ktl. tha thela loipon na kanonisoume na vrethoume oloi mazi mia mera, kai proswpo me proswpo na moirastoume apopseis. kai ektos apo tis apopseis tou kafeneiou na doume an yparhoun kai skepseis pou mporoun na ginoun praksi..
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από Βανα » 22:35 pm 19 06 2006
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Ελεονώρα » 14:52 pm 21 06 2006
Καλώς σας βρήκα στο Foroum.
Είμαι το καινούριο μέλος. Εδώ και πολύ λίγο καιρό μπαίνω και διαβάζω τα λεγομενά σας. Πολλές φορές γίνονται συζητήσεις ουσίας και άλλες όχι. Παρακολουθώ ότι υπάρχουν πολλές αντιπαραθέσεις μεταξύ σας και είναι απόλυτα λογικό, γιατί είμαστε άτομα με διαφορετική προσωπικότητα.
Εγώ πάντως θα ήθελα να γνωρίσω όλα τα μέλη του foroum, γιατί με τον καθέναν πιστεύω πως έχουμε να πούμε διαφοερτικά πράγματα. ο καθένας μας έχει τις δικές του απόψεις και η σκέψη πικοίλει από άτομο σε άτομο.
-
Ελεονώρα - Τακτικό μέλος
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]