[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Τώρα είναι 10:06 am 22 11 2024

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.

Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 15:00 pm 27 11 2007

Μια χαρα χαλαρος ειμαι φιλε Δερβιτσιωτη και για σενα το ιδιο πιστευω. Για τα υπουλα παιχνιδια δεν αναφερομουν σε σενα, δεν ειναι δικα σου λεγομενα (δεν ειμαστε μονοι μας γλεπουν). αν και δεν πιστευω οτι καποιος δικαιουται η πρεπει να το παρει τοσο "κατακαρδα" και εχθρικα. ειμαστε συμπατριωτες ολοι και θεωρω δεδομενο οτι ολοι (και οι 48) θελουμε την εξεληξη και την προοδο του τοπου μας και της κοινωνιας μας. το θεμα ειναι πως;
Οσο για το αν εχεις αποψη εννοω αν εχεις αποψη για τα ατομα (αν μπορεις να ξεχωρισεις καποιους κλπ) και οχι ως προς τη θεση το μελλον το οραμα κλπ των ΒΗ και της πατριδας μας.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ilias » 15:39 pm 27 11 2007

και ως γνωστός σπασοκλαμπάνιας επανερχομαι :

Τι λέτε θα δούμε κανά live (ημερίδα) να τραγουδήσουμε όλοι μαζί "και να αδερφέ μου, που μάθαμε να μιλάμε όμορφα, ωραία και απλά" ?
Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 15:48 pm 27 11 2007

Σπαζογκλαμπανια κανε ενα καλο για τη ΒΗ. Οργανωσε το και θα ναι καλο. εγω ειμαι μεσα
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 15:55 pm 27 11 2007

Από ότι έχεις καταλάβει αγαπητέ Λάζαρε, δεν με απασχολούν τα πρόσωπα, αλλά οι απόψεις τους... Και τις απόψεις, όταν τις δω πιστεύω ότι έχω δικαίωμα να τις σχολιάσω... Εάν όχι δηλώστε το... Δεν έχω κανένα λόγο να εμπλακώ στις προσωπικές σας κόντρες...
Θα σε παρακαλούσα όταν δεν απαντάς σε γραφόμενα μου να το αναφέρεις, γιατί δυσκολεύομαι... Φιλικά πάντα...
Όσον αφορά την πρόταση του Ηλία (αν και πωγωνίσιος σπασοκλαμπάνιας), θα ήταν ενδιαφέρουσα μια ουσιαστική αντιπαράθεση, αλλά... είμαι 99% σίγουρος ότι θα κατέληγε σε φάρσα... Ας την κάνουμε λοιπόν εδώ, αν και τα γραπτά μένουν... και αυτό δυσκολεύει τον ελεύθερο διάλογο!
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ilias » 16:12 pm 27 11 2007

Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Re: Ειρήνη Ημίν

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 12:36 pm 28 11 2007

Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος

Re: Ειρήνη Ημίν

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 14:13 pm 28 11 2007

"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Human » 15:48 pm 28 11 2007

Άβαταρ μέλους
Human
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 21:39 pm 28 11 2007

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
μπλαμπλα μπλα μπλα μπλααααααααα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΒ 2009

4 ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΒ

Α) ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
Β) ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΔ
Γ) ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΑΟΣ
Δ) ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ( ΒΛΕΠΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ )

ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 11 ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 15

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ( ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚ. ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΣΕ ΤΕΞΑΣ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΗ. Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΚ.
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Phoenix » 20:46 pm 30 11 2007

ΕΚΛΟΓΕΣ Νε.Β 2007

Επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία….

Το τόσο έντονο ενδιαφέρον για αυτές τις εκλογές, οι συμμαχίες - συνωμοσίες, οι διαγραφές – επανεγγραφές, η απαξία – αναγνώριση, η επίθεση – άμυνα, ο διάλογος – μονόλογος του καθένα μας, μου δίνει ελπίδα… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έστω οι νέοι ΒΗ, δεχτήκαμε μια διαδικασία, έναν φορέα και ένα θεσμό για να εκπροσωπηθούμε και αυτό είναι επιτυχία όλων μας παλιών και νέων. Όση αντιπαλότητα και να υπάρχει μεταξύ μας, όποιοι φόβοι και αν υπάρχουν για τις προθέσεις των απέναντι, επιτέλους είμαστε όλοι μαζί.

ΔΕΡΒΙ ρώτησες:

1) ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών.
2) Δύναται η ΝΕΒ να εκπροσωπήσει του εν Ελλάδι νέους βορειοηπειρώτες (50.000+ τον αριθμό*) μετά την λήψη της υπηκοότητας, και εάν ναι για ποια ζητήματα;
….
4) Τι μπορεί να κάνει η ΝΕΒ για την συνένωση του ΒΗ puzzle συλλόγων;

Άσχετα από το αποτέλεσμα η μεγαλύτερη επιτυχία αυτών των εκλογών είναι οι 56 υποψηφιότητες. Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε το “start” για μια διαδικασία ζυμώσεων και διαβουλεύσεων που θα μας οδηγήσει επιτέλους σε μια ενιαία εκπροσώπηση, όχι μόνο τους νέους άλλα όλους τους Βορειοηπειρώτες. Το παράδειγμα της ΝεΒ και η επιμονή μας θα εξαναγκάσει και τους άλλους ΒΗ φορείς – συλλόγους, να δεχτούν μια ενιαία εκπροσώπηση που θα προκύψει από μια ενιαία εκλογική διαδικασία, είτε αυτό γίνει μέσω ενός δευτεροβάθμιου θεσμού τύπου Ομοσπονδίας, είτε ενός ανοιχτού στη βάση πρωτοβάθμιου οργάνου.

3) Τα παιδιά του ΔΣ και ο πρόεδρος κάνανε φιλότιμες προσπάθειες την τελευταία τριετία. Ουδείς τέλειος όμως. Τι κατά την γνώμη σας πρέπει να διορθώσουμε στην λειτουργία της ΝΕΒ;

Διαβάζοντας αυτό το topic άλλα και ύστερα από πολλές συζητήσεις με ανθρώπους που είχα την ευκαιρία και τη χαρά να γνωρίσω τα 4,5 αυτά χρόνια (και σ’ αυτό συνέβαλε πολύ αυτό το forum) έχω βγάλει ένα συμπέρασμα …. «όλοι μα όλοι μας νοιαζόμαστε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας … όλοι επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε το αύριο του Ελληνισμού στην Βόρεια Ήπειρο … όλοι θέλουμε να γκρεμιστεί πια ο πύργος της Βαβέλ των ΒΗ συλλόγων … όλοι πιστεύουμε πως ο δρόμος για την ένωση και τη σωτηρία της πατρίδας περνάει μέσα από μας…». Αυτό που δεν έχουμε βρει είναι ο τρόπος, και αυτό οφείλεται στο ότι σκεφτόμαστε, εκφέρουμε άποψη, παραθέτουμε σχέδια, άλλα σχεδόν ποτέ δεν ακούμε τι λέει ο συνομιλητής μας, από ευγένεια τον αφήνουμε να πει τα δικά του, αλλά ουσιαστικά δεν λαμβάνουμε τπτ υπόψη παρά μόνο βιαζόμαστε να ξαναμιλούμε και να πούμε τα δικά μας.

Εκεί όμως που υστερούμε πραγματικά πολύ, όλοι μας, είναι «η δράση», καλά είναι όλα τα σχέδια, πολύ όμορφα ακούγονται, μπορούν να σε κοιμίσουν και να ονειρευτείς ένα ρόδινο μέλλον για την Βόρεια Ήπειρο… και πράγματι το μέλλον αυτό θα ήταν ρόδινο αν κάναμε πράξη όλες αυτές τις προτάσεις.

Στη ΝεΒ μέχρι σήμερα προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε τις απόψεις και τα σχέδια με τη δράση, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και το ανθρώπινο δυναμικό, το χρόνο και τις υποχρεώσεις μας. Κάποιοι ίσως να προσέφεραν περισσότερα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε, όμως στο σύνολο ήμασταν μια ομάδα, μια ομάδα που δεν προϋπήρχε αλλά που προέκυψε στη πορεία.

Για όσους δεν γνωρίζουν αυτές είναι οι τρίτες εκλογές της ΝεΒ. Αρχικά ήμασταν πολύ λίγα άτομα που βρεθήκαμε και ενωθήκαμε γιατί σαν Νεολαία θέλαμε τη δικιά μας φωνή στα Βορειοηπειρωτικά, να λειτουργούμε ανεξάρτητα, αδέσμευτοι από γραμμές και σκοπιμότητες και έτσι πράξαμε. Πιστεύαμε ότι η Νεολαία μας χρειαζόταν μια δυναμική και ανεξάρτητη οργάνωση και για αυτό φτιάξαμε την ΝεΒ, να γίνει το επιστέγασμα των απόψεων και της δράσης όλων των νέων Βορειοηπειρωτών. Για να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση, επιλέξαμε το μοντέλο της χιονοστιβάδας. Είπαμε να προχωρήσουμε βήμα - βήμα και να πείσουμε ακόμα και τον πιο δύσπιστο νέο ΒΗ. Οι δράσεις μας επιλεχτήκαν προσεκτικά έχοντας 2 βασικούς άξονες στους οποίους κινηθήκαμε: α) την συσπείρωση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων β) την ενίσχυση και τη στήριξη, κυρίως των νέων που διαμένουν στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Γι’ αυτό επιλέξαμε οι προεμβάσεις μας να γίνουν στα σχολεία της Βορείου Ηπείρου. Φροντίσαμε να κρατήσουμε συνεχή επαφή με τους δασκάλους και τους μαθητές των σχολείων μας αλλά και με τους τοπικούς παράγοντες (επάρχους – ελληνικό προξενείο – Ομόνοια).

Σήμερα που το ανθρώπινο δυναμικό της Νε. Β πολλαπλασιάζεται, είναι ευκαιρία να μεγαλώσει και η δράση μας. Οι πιο έμπειροι από μας, πιστεύω έχουμε αντιληφθεί τα σημεία κλειδιά στα οποία πρέπει να επέμβουμε σαν Νεολαία. Έχοντας καλή γνώση της πραγματικότητας μπορούμε να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας, θέτοντας ένα χρονοδιάγραμμα με εφικτούς στόχους.

Όλα τα μέλη της Νε.Β ανεξάρτητα αν θα είναι ή όχι στο 15μελές ΔΣ μπορούν να συμμετέχουν και να προσφέρουν στο έργο αυτό. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα εκτός από το ΔΣ να ενεργοποιήσουμε και άλλες ομάδες μέσα στους κόλπους της ΝεΒ οι οποίες μπορούν να δραστηριοποιηθούν και να συμμετέχουν το ίδιο ενεργά.

Προσωπικά δεν είναι αυτοσκοπός μου η επανεκλογή μου στο ΔΣ της ΝεΒ. Τις προσωπικές μου φιλοδοξίες τις έχω διοχετεύσει στον επαγγελματικό στίβο, στη ΝεΒ προσφέρω και θα προσφέρω την υπόλοιπη ενέργεια μου, είτε είμαι, είτε δεν είμαι μέλος του ΔΣ.

Διαμάντη Δέσποινα - Ραϋμόντα
Άβαταρ μέλους
Phoenix
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό thimis_liv. » 16:14 pm 02 12 2007

επιδι δεν γνωρίζω και πολλά για το έργω της νεβ μέχρι σήμερα θα ήθελα κάποιος να μου πει τι εχει γινει μεχρι σιμερα για ολα αυτα που γραφει εδω ?

πhttp://www.neb.gr/about
thimis_liv.
Μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 16:21 pm 02 12 2007

Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 13:07 pm 05 12 2007

Ίσως 10 μέρες πριν τις εκλογές καλό θα ήταν να "ανάψει" η ουσιαστική συζήτηση... Από ότι φαίνεται όμως λιγότερο από το 10% των υποψηφίων διαβάζουν ή συμμετέχουν στην διαδικτυακή "αντιπαράθεση". Υπάρχουν και άλλα προγραμματισμένα μέσα για την προβολή των απόψεων των υποψηφίων πέραν του δίλεπτου ακριβώς πριν την κάλπη;
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Παρουσίαση στο Youtube

Δημοσίευσηαπό Yiannis » 15:18 pm 05 12 2007

Θα μπορούσαν τόσο καιρό να γράψουν ένα 3-λεπτο στο youtube και να αυτοπαρουσιάζεται ο καθένας. (οι προτρέχοντες ας μην βιαστούν στην κρίση του τρόπου αυτού)
Άβαταρ μέλους
Yiannis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 21:06 pm 05 12 2007

Εχει δικιο ο Άλκης, ηρθε η στιγμη να πουμε 5 ουσιαστικα πραγματα.

Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη.

Απριλιος 2003, βρισκομαι στα γραφεία της Ομοσπονδιας για να συναντησω τον κύριο Τηλέμαχο Κώτσια (έψαχνα καποιες πληροφοριες σχετικα μα καποια δηλωση).
Ηταν η πρωτη φορά που επισκεπτόμουν το χωρο αυτο.
Συναντώ τυχαια την Ε.Γ και την Ρ. Δ και πεφτει στο τραπεζι η ιδέα για τη δημιουργια μιας οργανωσης νεων βορειοηπειρωτων.
Φτανουμε στις αρχες Μαϊου οπου οι 3 ειχαμε γινει 20( στο περιπου) και ξεκινανε επισημα οι συζητησεις για το στησιμο της οργανωσης. ( καταστατικο,ονομασια, συμβολο κλπ).
Σκοπός μου ήταν να ασχολούμε στον ελεύθερο χρόνο μου με κατι που γουσταρω και τιποτα αλλο. Ουτε είχα ποτε την ψευδαισθηση πως ειμαι ο πιο έξυπνος, ουτε ο πιο ικανος ούτε ο πιο μορφωμένος. Απλως ημουν εκει και ειχα ολη τη διαθεση να προσφερω. Και πανω απ όλα δεν αισθανθηκα ποτε να εκπροσωπω κανέναν.
Δυο ηταν οι αρχικοι ( για μενα παραμενουν οι ιδιοι) μας στοχοι. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

Καταληγουμε αρχες του Οκτωβρη οπότε και γινοντε οι εκλογες. Οι συμπατριωτες μου ( οι φιλοι μου για να ειμαι ειλικρινεις) μου δοσαν τη δυνατοτητα να εκλεγω στο 15 μελες ΔΣ και μαλιστα στη 2η θεση.

Ένα απο τα πρώτα ζητήματα που έθεσα στο νεο ΔΣ ήταν η ταχύτερη απαγκίστρωση της νεολαίας απο την Ομοσπονδια.
ΝΑΙ, η ομοσπονδια μας στηριξε, στην Ομοσπονδια γνωριστηκαμε αλλα για να μπορουμε να υποστηριζουμε πως ειμαστε ανεξαρτητος φορεας θα πρεπε και να φαινομαστε ετσι.
Δε βρηκα ιδιαιτερη ανταποκριση.
Στη συνεχεια το "ξεχασα" και εγω το θεμα για καθαρα οικονομικους λόγους. Με προχειρους υπολογισμους, μονο το κοστος ενοικιασης μαζι με τα κοινοχρηστα αγγιζει τις 3000 ευρω ετησιως. Αν συνυπολογισουμε σε αυτα και τα επιπλεον κόστη τηλεφωνου, ΔΕΗ, επιπλων , υπολογιστων κλπ καταλαβαινετε ολοι πως ηταν απαγορευτικη μια τετοια κινηση.,δεδομενου πως ειχαμε ξεκινησει απο ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Θεμα Δευτερο.

Πριν ακομα φτασουμε στις εκλογες, καποιοι υποστηριζαν πως τα μελη του ΔΣ πρεπει να ειναι όλοι είτε φοιτητες είτε απόφοιτοι τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Το θεωρησα τελείως ηλιθιο. Δε μπορει να λεγεσαι Νεολαια Βορειοηπειρωτων και να εχεις στου κολπους σου μονο φοιτητακια (νυν και πρωην).
Αν θες να εχεις μονο "μορφωμενους" μπορεις να ιδρυσεις μια ΕΝΕΒ!

Θεμα Τριτο:

Νέα προσωπα, νεες ιδεες. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Θα πρεπε να εχει ηδη γινει, φανηκαμε ομως ατυχοι.
Για μενα αυτη η 2ετια (η τριτη κατα σειρα) θα ειχε καθαρα μεταβατικο χαρακτηρα. Απλως θα υποδεχομασταν τους νεους και εμεις σιγα σιγα θα πηγαιναμε στα σπιτια μας.

Νεα ατομα ανεξαρτητα, οχι ατομα που υποκινουνται απο κομματικες νεολαιες και διαφορες οργανωσεις τυπου Φορουμ.
Και οσοι δεν ξερουν ποιοι ειναι το Φορουμ, να τους ενημερωσω πως ειναι η πρωην ΚΙΒΟΗΠ και μετεπειτα ΣΕΑ. Ναι αυτοι που χλευαζαν τις δραστηριοτητες της ΝεΒ!

Να απαγκιστρωθει η ΝεΒ απο την Ομοσπονδια και να γινει πιονι στα χερια του Φορουμ. Ενα φορουμ που ακομα δεν εχει βρει την ταυτοτητα του. Απο τη μια εκανε εκδηλωσεις με αριστεριστες και απο την αλλη εκανε πορειες με "καλεσμενους" ακροδεξιους.

Εχω και αλλα να γραψω, αλλα τωρα βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 12:10 pm 06 12 2007

Όσον αφορά την εμπλοκή του ΟΣΕΒ ή του ΒΗ-Φόρουμ σε αυτές τις εκλογές... και γενικότερα στις διεργασίες της Νεολαίας... θα ήθελα να τονίσω κάτι απευθυνόμενος στους πρωτεργάτες και των δύο "παρατάξεων" των "μεγάλων": αυτή η "αγάπη μετ' ανταλλάγματος" δεν τους τιμά, τους εκθέτει στα μάτια της νέας γενιάς και μειώνει δραματικά την μελλοντική δυνατότητα τους για ουσιαστική παρέμβαση στα τεκταινόμενα περί της Πατρίδος! Και κυρίως αποδυναμώνει το ΒΗ ζήτημα μετεξελίσσοντάς το σε κίνημα "εξυπνάκηδων πατριδοκάπηλων", συνεχίζοντας έτσι την 17ετή μας παράδοση ως "περίγελα" των Αλβανών.

Οι "σοφοί" θα έπρεπε κανονικά να μας συμβουλεύουν, να μας ηρεμούν, να μας δείχνουν τον δρόμο, να χαίρονται ανιδιοτελώς τις όποιες επιτυχίες τις νέας γενιάς και να μας σηκώνουν σε κάθε στραβοπάτημα, άσχετα εάν τους αρέσει η "φάτσα" μας ή όχι.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό dropolitissa » 12:54 pm 06 12 2007

Γεια χαρά σε όλους και όλες σας!!!!!!
Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ, ως «παρατηρήτρια», την προσπάθεια που γίνεται με τα διάφορα φόρα Βορειοηπειρωτών και οφείλω να συγχαρώ τους εμπνευστές των κινήσεων, διότι μέσω αυτών μπορεί να εκφράσει κάποιος τις απόψεις του για τα κοινωνικά, πολιτικά, αλλά και πολιτιστικά βορειοηπειρωτικά δρώμενα στην Ελλάδα, αλλά και στη Γενέτειρά μας. Το forum, τελικά αναδεικνύεται ως το μόνο μέσον, το οποίο δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στους νέους και νέες Βορειοηπειρώτες/σες, ανεξαρτήτως πολιτικών και τοπικιστικών πεποιθήσεων.

Σήμερα, λοιπόν, φίλοι μου, αισθάνθηκα την ανάγκη, λόγω των τελευταίων εξελίξεων, να γίνω «συμμετέχων παρατηρήτρια», αν και πριν κάποια χρόνια ξεκίνησα ως «συμμετέχων συμμετέχων»… Για την ιστορία (διότι αυτό είναι το ζητούμενο στην προκείμενη φάση) ανήκω σ’ αυτούς τους λίγους, που το 2003 είχαν τη φαεινή ιδέα να καλέσουν και κάποιους άλλους νεολαίους (Ξύλινε, δεν με συνάντησες τυχαία, αλλά σου τηλ. για μία συνάντηση για την εφημερίδα, αν θυμάσαι) να συμμετάσχουν σε μία αυθόρμητη και ανιδιοτελή τότε κίνηση, η οποία είχε και ως αποτέλεσμα την ίδρυση της ΝΕΒ, ως φορέα συμμετοχής και εκπροσώπησης όλων των νεολαίων Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα… Στην αρχή, όπως γίνεται με όλες τις κοινωνικές σχέσεις ήταν όλα ρόδινα. Ήμασταν μία παρέα, που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο (τι αδαείς που ήμασταν?) και αυτό δικαιολογείται από το νεαρό της ηλικίας μας, αλλά και την απειρία μας να μπορέσουμε να δούμε πιο μακριά.

Και συνεχίζω… (για όποιον ενδιαφέρεται), λέγοντας ότι πριν κλείσουμε καλά – καλά χρόνο ύπαρξης, «άρχισαν τα όργανα»… και τα πολλά πάρτυ…Δε λέω, καλά είναι κι αυτά για αρχή, οι νέοι χρειάζονται την ψυχαγωγία και ήταν ένας τρόπος να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά το απογοητευτικό ήταν ότι οι περισσότερο έδιναν το παρόν μόνο εκεί και τίποτα για συμμετοχή σε κάτι πιο ουσιώδες… Εκεί κάπου χάσαμε τη μπάλα και δεν αντέξαμε όλοι το διαρκές «νταβαντούρι», αλλά και τα τοπικιστικά «κλαμπ» που άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα στην ευρύτερη ομάδα (η διχόνοια τελικά και τα κόμπλεξ χαρακτηρίζουν και τους νέους Βορειοηπειρώτες!?)

Έτσι, μετά από πολλές προσπάθειες για κάτι καλύτερο από τα «γλέντια» μόνο και μέσω της διαλεκτικής οδού πάντα, φάνηκε ότι δεν ήμασταν όλοι της άποψης ότι οι νέοι και οι νέες μας αξίζουν κάτι καλύτερο και ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε τη νοημοσύνη κανενός. Σιγά – σιγά, ήλθε η αποχώρηση, πολύ φιλικά (με δόξα και τιμή!?), αφού κάποιοι ξεκινήσαμε με άλλες ιδέες και όνειρα και είχαμε πολλές προσδοκίες από αυτή μας την προσπάθεια. Αυτοί που συνέχισαν, βέβαια, είχαν πολλά να κάνουν και έκαναν ότι μπορούσαν, δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό…

Στο σημείο αυτό, για όσους από τους «παλιούς υποψήφιους», κατάλαβαν ποια είμαι (αναφέρομαι σε σένα ΞΥΛΙΝΕ και όχι μόνο) οφείλω ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μού δείξατε τότε και με τιμήσατε με τη συνεργασία σας, αλλά και μία συγνώμη (δε μετανιώνω, βέβαια) που δε συνέχισα να προσπαθώ μαζί σας και πρόδωσα αυτή την εμπιστοσύνη… Αλλά, όταν σε πνίγει κάτι και δε σε εκφράζει πια, με την τροπή που έχει πάρει, είναι πάντα καλύτερα να φεύγεις και να αφήνεις τους άλλους να συνεχίσουν, αφού εσύ έχεις προσφέρει στις μέρες σου το καλύτερο δυνατό. Και συνεχίζεις, βέβαια, βάζοντας υψηλότερους στόχους, ψάχνοντας πάντα για το καλύτερο, προσπαθώντας σε άλλα μέτωπα πια, έχοντας πάντα τις ίδιες αξίες και αρχές που δεν μπορείς να αρνηθείς…

Και έρχομαι στο δια ταύτα, μετά από όλο αυτό τον αδιάφορο για κάποιους πρόλογο (αλλά αναγκαίο) και με το δικαίωμα που μου δίνετε ή που παίρνω μόνη μου (έχω και θάρρος και θράσος, ως Δροπολίτισσα που είμαι) ως ιδρυτικό μέλος της ΝΕΒ και μάλιστα οραματίστρια της κίνησης αυτής, αλλά και με τη διαύγεια, που χαρακτηρίζει κάποιον που βλέπει αποστασιοποιημένα (συνειδητή αποχή) τις κινήσεις σας, μπορώ να πω:

1. Στους «παλιούς», ότι η ΝΕΒ διανύει αυτή τη στιγμή τη σημαντικότερη, αλλά και κρισιμότερη περίοδο της ύπαρξής της, μιας και θα αποδειχθεί εμπράκτως, πλέον, αν μπορεί ή δε μπορεί να λειτουργήσει δημοκρατικά, συσπειρώνοντας όλους τους νεολαίους, πέρα από τοπικιστικά και πολιτικά χρώματα, καταργώντας την ιδιότητα της «κλειστής παρέας». Αυτός ήταν αρχικά ο στόχος της, βάλτε το χεράκι σας (ή βγάλτε το), ώστε να επιτευχθεί επιτέλους. Υπάρχει χώρος για όλους και αν όχι δημιουργήστε τον, όπως δημιουργήσαμε εμείς τότε το χώρο για τον ερχομό του νυν προέδρου της ΝΕΒ, διότι ήρθε εκ των υστέρων. «Τα πάντα ρει», φίλοι μου!!

2. Στους «νέους», πάλι να ευχηθώ σύνεση και εγκράτεια, διότι μεγάλη «φόρα» βλέπω και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, πιστέψτε με (10 χρόνια ασχολούμαι με τα Βορειοηπειρωτικά), όταν ασχολείσαι με τα κοινά σήμερα, και μάλιστα όταν πρόκειται για τα βορειοηπειρωτικά με τις ανόητες ίντριγκες που μόνο πίσω μας πάνε. Καλά είναι τα νιάτα και το πάθος, αλλά λίγη εμπειρία δε βλάπτει! Ακούστε και κανένα μεγαλύτερο, χωρίς να γίνεστε υποχείριά του, βέβαια. Δεν το έχετε ανάγκη. Ο καθένας βρίσκει το δρόμο του, με επίπονη και διαρκή προσπάθεια!!

Κλείνοντας (γλυτώσατε από τη φλυαρία μου!!), να ευχηθώ καλή επιτυχία στους 48 υποψήφιους, παλιούς και νέους… Το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή, εύχομαι και ελπίζω να σηματοδοτεί μία νέα αρχή ή μία καλύτερη συνέχεια και όχι μία αντίδραση στην αντίδραση, όπως αυτές που συνηθίζουν οι Βορειοηπειρώτες, ιδρύοντας και διαλύοντας συλλόγους, συνέχεια, μόνο από πείσμα και απωθημένα!!!

 Μπορούμε και έχουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο!
 Αξίζουμε μία καλύτερη μεταχείριση από όλους, αλλά κυρίως από τους ίδιους μας τους εαυτούς και αυτό θα γίνει μόνο αν σεβόμαστε
ο ένας τον άλλο!
 Καταργήστε για μία φορά, ως νέοι που είστε, τα κόμπλεξ που χαρακτηρίζουν τους εκπροσώπους του χώρου μας!

Και ο αγώνας συνεχίζεται… σε πολλά μέτωπα!!
Καλό βόλι! Με τη νίκη… την ένωση… την ομόνοια!!
dropolitissa
Μέλος

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 23:45 pm 06 12 2007

«Και συνεχίζω… (για όποιον ενδιαφέρεται), λέγοντας ότι πριν κλείσουμε καλά – καλά χρόνο ύπαρξης, «άρχισαν τα όργανα»… και τα πολλά πάρτυ…Δε λέω, καλά είναι κι αυτά για αρχή, οι νέοι χρειάζονται την ψυχαγωγία και ήταν ένας τρόπος να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά το απογοητευτικό ήταν ότι οι περισσότερο έδιναν το παρόν μόνο εκεί και τίποτα για συμμετοχή σε κάτι πιο ουσιώδες… Εκεί κάπου χάσαμε τη μπάλα και δεν αντέξαμε όλοι το διαρκές «νταβαντούρι», αλλά και τα τοπικιστικά «κλαμπ» που άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα στην ευρύτερη ομάδα (η διχόνοια τελικά και τα κόμπλεξ χαρακτηρίζουν και τους νέους Βορειοηπειρώτες!?) .»

Νομιζω , χωρις να ειμαι απολυτος, πως το πρωτο ετος δεν καναμε κανενα παρτυ. Εγινε μονη η «κοπη πίτας» και καποιες εκδρομες. Το μονο παρτυ εγινε προεκλογικα, και μαλιστα δε συμμετειχα καν.

«Έτσι, μετά από πολλές προσπάθειες για κάτι καλύτερο από τα «γλέντια» μόνο και μέσω της διαλεκτικής οδού πάντα, φάνηκε ότι δεν ήμασταν όλοι της άποψης ότι οι νέοι και οι νέες μας αξίζουν κάτι καλύτερο και ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε τη νοημοσύνη κανενός. Σιγά – σιγά, ήλθε η αποχώρηση, πολύ φιλικά (με δόξα και τιμή!?), αφού κάποιοι ξεκινήσαμε με άλλες ιδέες και όνειρα και είχαμε πολλές προσδοκίες από αυτή μας την προσπάθεια. Αυτοί που συνέχισαν, βέβαια, είχαν πολλά να κάνουν και έκαναν ότι μπορούσαν, δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό…»

ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ( STEREO NOVA)
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Δημοσίευσηαπό mpla » 01:47 am 07 12 2007

Αδελφοί αναγνώστες!

Επειδή έλαβα αυτείνη την αδυναμία να σας βαρύνω με την αμάθειά μου (αν έβγουν εις φως αυτά οπού σημειώνω εδώ και ξηγώμαι πότε με κόλλησε αυτείνη η ιδέα, -από τα 1829, Φλεβαρίου 26, εις το Άργος -και ακολουθώ αγώνες και άλλα περιστατικά της πατρίδος) σας λέγω, αν δεν τα διαβάσετε όλα, δεν έχει το δικαίωμα κανένας από τους αναγνώστες να φέρη γνώμη ούτε υπέρ, ούτε κατά. Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ τα γραφόμενα• και... τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.

...

Δεν έπρεπε να έμπω εις αυτό το έργον ένας αγράμματος, να βαρύνω τους τίμιους αναγνώστες και μεγάλους άντρες και σοφούς της κοινωνίας και να τους βάλω σε βάρος, να τους κινώ την περιέργειά τους και να χάνουν τις πολυτίμητες στιμές εις αυτά. Αφού όμως έλαβα και εγώ ως άνθρωπος αυτείνη την αδυναμίαν, σας ζητώ συγνώμη εις το βάρος οπού θα σας δώσω. Αν είμαι τίμιος άνθρωπος, θέλω γράψη την αλήθεια, καθώς έγιναν τα γραφόμενα, οπού θα σημειώσω. Όλοι οι αναγνώστες έχετε χρέος πρώτα να 'ρευνήσετε δια την διαγωγή μου, πώς φέρθηκα εις την κοινωνία και Αγώνα, και αν τιμίως φέρθηκα, βάλετε βάση και εις τα γραφόμενά μου• αν ατίμως φέρθηκα, μην πιστεύετε τίποτας. Και αφού μάθετε ότι φέρθηκα τιμίως και ιδήτε σημειωμένα έγγραφα και απόδειξες, αρχή και τέλος, από διαφόρους, από κυβέρνησες και από αρχές και από άλλους πολλούς, όθεν χρημάτισα εγώ με τους αδελφούς μου συναγωνιστάς, οπού μ' αξίωσε ο Θεός να έχω εις την οδηγίαν μου, όλο καλύτερούς μου εις τον αγώνα και εις υπηρεσίες, όθεν διατάχτηκα. Με δεκοχτώ ανθρώπους πρωτοκινήθηκα εις τον αγώνα• ως τους χίλιους-τετρακόσιους μ' αξίωσε ο Θεός να 'χω εις την οδηγίαν μου. Ποτέ δεν μολύθηκαν τ' αρχεία της πατρίδος μου• ούτε εις την κυβέρνησιν, ούτε εις επαρχίες, ούτε εις άτομα, οπού αγωνιστήκαμεν εις την Ρούμελη, Πελοπόννησον και νησιά και Σπάρτη, δεν είναι πουθενά κατηγορία παραμικρή δια εμάς. Ευκαριστήρια θα ιδήτε απ' ούλα τα μέρη πλήθος εδώ-μέσα σημειωμένα, και παντού εις το κράτος και εις τ' αρχεία της κυβέρνησης φαίνονται αυτά. Και μ' όσους ανθρώπους μ' αξίωσε ο Θεός και διοίκησα, διάφορες ακαταστασίες και αρπαγές ηύραν την πατρίδα, αρχή και τέλος, δοξασμένο να είναι το πανάγαθον όνομα του Θεού, εμάς δεν μας άφησε να μολυθούμεν. Και αυτές τις χάριτες πρέπει να τις χρωστάγη η πατρίς εις τους αξιότιμους και αγαθούς και γενναίους πατριώτες τους συναγωνιστάς μου, οπού 'χα εις την οδηγίαν μου εις τον αγώνα, οπού συνεισφέραμεν και εμείς κατά δύναμιν εις τις ανάγκες της πατρίδος. Είναι η αρετή και ο πατριωτισμός, οπού έδειξαν, αυτείνων των καλών πατριώτων, όχι εμένα. Ότι εγώ δεν είχα αυτείνη την αρετή, ούτε την έχω ακόμα• καθώς εις τους πολέμους, και τώρα εις την 'πηρεσίαν είναι αυτείνοι οι καλύτεροί μου.

...

Απομνημονεύματα Μακρυγιάννη

Πηγή: Βικιθήκη
mpla
Μέλος

Δημοσίευσηαπό dropolitissa » 22:30 pm 07 12 2007

(Ξύλινο Σπαθί) "ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ( STEREO NOVA)"

Αγαπητέ Ξύλινε (εσύ αποτέλεσες το ερέθισμα γι’ αυτή μου την τοποθέτηση) και λοιποί (φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι),

Όποιος πιστεύει σε έναν αγώνα, ποτέ δεν παραιτείται, απλώς συνεχίζει να δίνει "μάχες", που άμεσα ή έμμεσα μπορούν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι (όπως θέλουν κάποιοι γνωστοί μας). Προσωπικά, σε πληροφορώ ότι συνεχίζω (βέβαια, ουσιαστικά, ουδέποτε σταμάτησα) και μάλιστα μετά από ένα διάλλειμα χρήσιμης περισυλλογής και συνειδητής αποχής, επιστρέφω δριμύτερη. Επιπλέον:

- Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που προσφέρουν πολλά, μέσα από το επάγγελμα και την καθημερινότητά τους, μόνο και μόνο αναφέροντας την καταγωγή τους και συμμετέχοντας σιωπηρά στον αγώνα.

- Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα, μιας και είναι γνώστες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Β/Η, αλλά, δυστυχώς ή δεν ασχολούνται διότι έχουν απογοητευθεί από την υπάρχουσα κατάσταση ή ψάχνουν (και θα βρουν ή βρήκαν) μία καλύτερη "σύνθεση" προσώπων με "ανοικτό μυαλό" και κοινό όραμα για την Πατρίδα και όχι "σκουριασμένες" ιδέες ενός "στιγματισμένου" παρελθόντος, που στόχο έχουν μόνο την καρέκλα...

- Υπάρχουν και κάποιοι, που έχουν θέσει ως στόχο ζωής την επαγγελματική ενασχόληση με τα ζητήματα των Β/Η (και δεν είναι εύκολο αν λάβεις υπόψη την προκατάληψη που υπάρχει), προσφέροντας πολλά, μιας και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση της ομάδας. Αυτοί δεν είναι πάντα στο προσκήνιο για ευνόητους λόγους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν παραιτηθεί, το αντίθετο μάλιστα μπορεί να συμβαίνει: να έχουν αφιερωθεί πλήρως στο σκοπό τους, που θα βοηθήσει ή θα προβάλλει άμεσα ή έμμεσα και τον Αγώνα.

Το έναυσμα για να τοποθετηθώ για τις εκλογές της ΝΕΒ, αποτέλεσε η παραφιλολογία που δημιουργήθηκε για τα τεκταινόμενα της προεκλογικής διαδικασίας. Δεν ανταποκρίθηκα σε κάποιο κάλεσμα του Δ.Σ., αλλά νομίζω ότι μια χαρά μπορώ και από αυτό το βήμα να εκφράσω τις απόψεις μου (είναι και πιο δημοκρατικό), κάτι που δε επιθυμώ να αποφύγω άλλο, λόγω παλιάς φιλίας και γνωριμίας με καποιους.
Και επιμένω: Η ΝΕΒ, φίλοι μου, δεν είναι «μαγαζάκι», ούτε «περιουσία» μιας ομάδας, αλλά ανήκει σε όλους τους νέους Β/Η, ανεξαρτήτως καταγωγής και πεποιθήσεων. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να καπηλευτεί ένα Σύλλογο! Μην αντιγράφετε τους «μεγάλους» και σε αυτό!! Δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα, αλλά το χείριστο. Είναι καιρός να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ και να δούμε το γενικό καλό, επιτρέποντας και σε νέα πρόσωπα να προσφέρουν με τη σειρά τους. Όπως, προανέφερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσφέρουμε όλοι! Αλλάξτε «πόστα», μη φοβάστε! Ό, τι και όποιος αξίζει δε χάνεται, αναδεικνύεται και προσφέρει άλλού, όπου μπορεί, στον κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτικό (στόχος πολλών, ε?) στίβο, αρκεί να έχει αυτογνωσία, σεβασμό στις αξίες και παραδόσεις μας και σίγουρα πάθος.
«Γιατί τίποτε σπουδαίο δεν έχει επιτευχθεί στον κόσμο χωρίς πάθος» (Χέγκελ)

Υ.Γ.
Σας προτείνω να διαβάσετε και το δεύτερο έργο του Μακρυγιάννη, με τον έξοχο τίτλο «ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ» και όχι από site αυτή τη φορά… Αφιερωμένο…
dropolitissa
Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 0 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 0 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Login Form