ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Λαζαρος » 03:13 am 22 11 2007
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από kotsos » 04:40 am 22 11 2007
- kotsos
- Μέλος
από Iokasti » 09:46 am 22 11 2007
Τελικά θα πάρει πολύ χρόνο να καθαριστεί η κατινιά από το DNA μας.
Αυτό που διαπιστώνω μετά λύπης τις τελευταίας ημέρες είναι ότι,οτι φτύνουμε σήμερα το γλύφουμε αύριο.
Είμαι μέλος του Δ.Σ της ΝεΒ και αρκετά προβληματισμένη με την συμπεριφορά κάποιων ατόμων οι οποίοι αποφάσισαν ( και πολύ καλά έκαναν) να θέσουν εαυτόν στη κρίση των ψηφοφόρων , όσον φορά τη νεα σύνθεση του Δ.Σ.
Δεν είμαι προβληματισμένη με την υποψηφιότητα των ατόμων αυτών, άλλωστε η προσδοκία της ΝεΒ ήταν εξαρχής η ανανέωση του Δ.Σ. της.
Είμαι προβληματισμένη με το γεγονός ότι τα άτομα αυτά προσπαθουν να γίνουν μέρος ενός θεσμού τον οποίον αυτή τη στιγμή τον έχουν ντύσει με τα χειρότερα επίθετα, θεωρούν άξεστους τα μέλη τους και κυρίως χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ή καλύτερα λαϊκού επιπέδου ( ξέρετε χωρίς πιάνο γαλλικά, μπαλέτο.... τα γνωστά),ταυτίζουν την ένωση με πρόσωπα και όχι με τα μέλη της, κατηγορούν για τσιφλίκια και προσπαθούν να φέρουν ένα ίδιο τσιφλίκι στη Νεολαία.
Δεν είναι μεμονωμένα πρόσωπα δυσαρεστημένα με την κατάσταση της διοίκησης της νεολαίας και με οράματα, θέληση και βούληση να διορθώσουν αυτά που σίγουρα έχουν ξεφύγει από το τωρινό και παλαιότερο Δ.Σ.
Είναι ένα σύνολο ατόμων που δεν τους αρέσει η φάτσα της κοπελιάς αλλά οι καμπύλες της .... σχέτη απόλαυση.... και επειδή η κοπελιά δεν κάθεται τι πιο καλύτερο να της πούνε .... με σένα .... ούτε η τελευταία στη γή να ήσουν.
Βέβαια μερικοί παρόλο που εχουν πρόβλημα με τη μούρη, είχαν τα κότσια να τα κάνουν όλα πέρα γιατί τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι καμπύλες.
Το μοναδικό αίτημα που θέτουμε όλοι αυτές τις ημέρες είναι να βγούν οι ψηφοφόροι.
Είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχουν να μας πούν αυτοί οι ψηφοφόροι, τα οράματα τους, τις φιλοδοξίες τους για την καλή πρόοδο της Β/Η.
Καλημέρα και πάλι σύντροφοι.... μια και είναι της μοδός να αποκαλύψεις τις κομματικές προτιμήσεις.
-
Iokasti - Μέλος
από Dervitsiotis » 11:37 am 22 11 2007
1. Πιο είναι το βασικό «διακύβευμα» των εκλογών, πέραν της ανανέωσης της διοίκησης;
2. Τα παιδιά του ΔΣ και ο πρόεδρος κάνανε φιλότιμες προσπάθειες την τελευταία τριετία. Ουδείς τέλειος όμως. Τι κατά την γνώμη σας πρέπει να διορθώσουμε στην λειτουργία της ΝΕΒ;
3. Δύναται η ΝΕΒ να εκπροσωπήσει του εν Ελλάδι νέους βορειοηπειρώτες (50.000+ τον αριθμό*) μετά την λήψη της υπηκοότητας, και εάν ναι για ποια ζητήματα;
4. Τι μπορεί να κάνει η ΝΕΒ για την συνένωση του ΒΗ puzzle συλλόγων;
Υ.Γ. Τώρα νομίζω ότι έχετε χρόνο να εκθέσετε τις απόψεις σας... ή μήπως τελικά δεν έχετε ουσιαστικές διαφορές;
Η μήπως ακόμη χειρότερα δεν έχετε καθόλου απόψεις;...
Τώρα που "αποκαλύφθηκαν" οι παρατάξεις... δεν μπορεί, κάποιος από εσάς θα έχει κάτι ουσιαστικό να προτείνει... Εάν δεν υπάρχουν ουσιαστικά ζητήματα να εκθέσετε, προτείνω να φτιάξουμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με photovote... Φτου σας μην σας ματιάσω...
* Η προσθήκη του αριθμού έγινε για λόγους αντίληψης της σκληρής πραγματικότητας... ή αλλιώς "είμαστε ΛΑΟΟΟΟΣ!!!" και δεν μας εκπροσωπούν οι "300" ψηφοφόροι της ΝΕΒ... Τα ελλαδίτικα "κόμματα" το έχουν καταλάβει και έχουν ξεκινήσει ουσιαστικές προσπάθειες προσέγγισης αξιόλογων ανθρώπων που θα μπορούν να "γιομίσουν την γνώμη" του μέσου Βορειοηπειρώτη (γιατί όπως λέει και ο Λάκης: φοβού το μυαλό του μεσου έλληνα)!!! Και αυτό το μυαλό έχει περισσότερη ¨κατινιά" από των αυτόκλητων "και καλά ηγετών" του!!!
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από CRAVEN » 13:11 pm 22 11 2007
Σύμφωνα με το ˝κατεστημένο˝ Δ.Σ. η αναβολή των εκλογών έγινε λόγω υπερβολικών υποψηφιοτήτων και σαν φυσικό επακόλουθο την έλλειψη επαρκούς χρόνου για την παράθεση των επιχειρημάτων απ τους υποψηφίους (δεσποινίς Ιοκάστη υποψήφιοι λέγονται όχι ψηφοφόροι σαν μέλος του Δ.Σ. οφείλετε να γνωρίζετε την ορολογία τουλάχιστον!).
Θα φανεί απ τις επόμενες διαδικασίες κατά πόσον αυτή η μετάθεση των εκλογών έγινε λόγω αυτού του υπερβολικού αριθμού, αλλά κάτι μου λέει πως και πάλι 2μιση ώρες θα είναι οι διαδικασίες και κανένα επιχείρημα/πρόταση δεν θα ακουστεί.
Η νεολαία ανήκει στους ΝΕΟΥΣ…
-
CRAVEN - Μέλος
- Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!
από Iokasti » 21:59 pm 22 11 2007
Εκτος αν δεν επιτρεπονται τα λαθη
εγινε μετατροπη σε ελληνικα
Αιτία: και εσεις αν θελετε γραψτε ελληνικα
-
Iokasti - Μέλος
από Βανα » 23:30 pm 22 11 2007
Σας ευχαριστω και ευχομαι ολοι εμεις -οι ψηφοφοροι- να σας ''κρινουμε'' περισσοτερο αντικειμενικα και λιγοτερο υποκειμενικα !
Καλη επιτυχια!
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από CRAVEN » 12:26 pm 23 11 2007
Υ.Γ. Προς Ιοκάστη: Τα λάθη, είναι έργο ανθρώπινο η συγχώρεση είναι έργο θεϊκό. Όπως και να’χει παραδοχή λάθους από μέλος του ΔΣ είναι μία καλή αρχή.
-
CRAVEN - Μέλος
- Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!
-Α-Β-Γ-Δ-.......
από Βασίλης » 14:38 pm 23 11 2007
1. ΒΕΙΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
2. ΓΚΙΖΕΛΗ ΓΑΛΗΝΗ
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
5. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6. ΓΚΙΟΚΑ ΕΛΕΝΗ
7. ΓΚΟΥΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
8. ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
9. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- ΡΑΙΜΟΝΤΑ
10. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
11. ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12. ΖΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
13. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
14. ΚΑΛΥΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
15. ΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
16. ΚΑΤΣΑΛΙΔΑΣ ΑΡΗΣ
17. ΚΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
18. ΚΙΚΙΝΑ ΜΑΡΛΕΝΑ
19. ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
20. ΚΟΥΡΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ
21. ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
22. ΚΩΤΣΙΑΣ ΘΥΜΙΟΣ
23. ΚΩΤΣΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
24. ΛΙΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
25. ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
26. ΛΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
27. ΜΗΤΣΙΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
28. ΜΠΑΚΟΥ ΙΛΝΤΑ
29. ΜΠΑΡΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
30. ΜΠΕΡΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
31. ΜΠΙΤΣΙΟΥΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
32. ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
33. ΝΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
34. ΝΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
35. ΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
36. ΝΤΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
37. ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
38. ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
39. ΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
40. ΠΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
41. ΣΕΛΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
42. ΣΕΛΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
43. ΣΙΩΝΗ ΜΕΛΙΝΑ
44. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
45. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
46. ΤΖΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
47. ΤΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
48. ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Υποψήφιοι για την Ελεγκτική επιτροπή
1. ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
2. ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
4. ΤΣΙΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
5. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΩΤΗΣ
6. ΦΩΤΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.
-
Βασίλης - Τακτικό μέλος
από ΝΕΦΕΛΗ » 14:51 pm 23 11 2007
-
ΝΕΦΕΛΗ - Τακτικό μέλος
από Χειμάρρα » 02:19 am 24 11 2007
ελπίζω στην κατανόηση των διαχειριστών...
...
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
Ειρήνη Ημίν
από Χειμάρρα » 02:34 am 24 11 2007
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
από priest 2 » 04:20 am 24 11 2007
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 04:54 am 24 11 2007
Οσο για την αυτοπεποιθηση μου δεν πηγαζει απο τις πιθανοτητες που εχουμε να κερδισουμε τις εκλογες (δεν υπαρχουν εξαλλου και δημοσκοπησεις), αλλα απο τη θεληση μας να πραγματοποιησουμε τα οραματα μας για τους νεους για την κοινοτητα μας και για την πατριδα μας και ελπιζω οι νεοι να αισθανονται την αναγκη της πατριδας για βοηθεια απο τα παιδια της.
Απο την αλλη δεν ειμαι μηδενιστης ως προς το εργο της οργανωσης. Όμως πιστεω οτι θα επρεπε να γινουν περισσοτερα και κυριως σημαντικα και κεραια πραγματα για την κοινοτητα μας για τους νεους μας και για τις πατρογονικες μας εστιες.
Επισης δεν εχω καμια προσωπικη φιλοδοξια να αναδειχθω και να γινω διασημος απο καποια θεση προβολης που να προερχεται απο τη δραση μου στα κοινα. Και αυτο γιατι βρισκομαι σε φαση της ζωης μου που ειναι γεματη με μεγαλες επιτυχιες ασχετες με τα Βορειοηπειρωτικα. Ομως δεν αισθανομαι οτι θα βρω την ησυχια στη συνειδηση μου αν δεν θεσω τον εαυτο μου στην υπηρεσια της πατριδας μου (δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω ειναι ομως η πρωτη φορα που θετω τον εαυτο μου στην κριση των νεων συμπατριωτων μου και αυτο δεν το κανει καποιος που σκεφτεται την εικονα του. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχω καλυτερη εικονα οταν βγω απο τη διαδικασια αυτη και το ξερω, ομως αποφασισα οτι δεν μπορω να μη το κανω).
Οσο για τις θεσεις μου νομιζω πολλοι τις γνωριζετε απο τις τοσες δημοσιευσεις μου, αλλα παρολα αυτα θα τις ανακεφαλαιωσω.
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από RIZIOTHS » 12:07 pm 24 11 2007
- RIZIOTHS
- Μέλος
από Olga » 13:45 pm 24 11 2007
Διασκεδάζω με τους πάντες και τα πάντα.
Μήπως θα έπρεπε να γυρίσουμε καμιά θεατρική παράσταση;
Μας αρμόζει, γιατί μόνο για θέατρα είμαστε.
Ήμουν κι εγώ υποψήφια, αλλά ζήτησα να με διαγράψουν, γιατί εγώ τη Νε. Β. αλλιώς τη γνώρισα και την είδα. Και ακριβώς έτσι μου άρεσε, γι' αυτό και έγινα μέλος, γι' αυτό και είμαι και γράφω στην παρέα του Φόρουμ της Νε. Β.
Απαξιώ πλέον, γιατί οι ιστορίες των μεγαλυτέρων, συνεχίζονται και σε εμάς τους νέους.
Μια νέα τάξη πραγμάτων πάει να δημιουργηθεί στους κόλπους μας, μια νέα τάξη που θυμίζει την πάλη των τάξεων στην Αλβανία.
Αν είμαστε συνεχιστές αυτού του καθεστώτος και έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις αντιλήψεις, καλύτερα να αποχωρήσουμε ή όποιος συνεχίσει να είναι συνηδειτοποιημένος γι' αυτό που θα αναλάβει.
Είναι εύκολο να κατηγορείς και να γκρεμίζεις κάτι υπάρχον και πολλοί από μας το έχουν καταλάβει...και γρήγορα-γρήγορα πάνε να το εφαρμόσουν.
Το αύριο μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, μπορεί να το φανταστεί κάποιος;
Εγώ δεν έχω τη διάθεση να συνεχίσω, αλλά όλοι εσείς που πιστεύετε σε αυτό το Σύλλογο, παλέψτε όχι μόνο η Νε.Β. να κρατηθεί στο ύψος της, αλλά και να μεγαλουργήσει για πολλά ακόμα χρόνια.
-
Olga - Μέλος
από Olga » 14:00 pm 24 11 2007
[/quote]
"Συμμαχία"
Σαν πρώτη ανάγνωση ο νους μου πήγε στη Συυμαχία του ΝΑΤΟ, μετά στης Βαρσοβίας.
Μήπως κάνω λάθος και είναι η Συμμαχία για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου;
" εκτιμω οτι μπορουν και θελουν να βοηθησουν την πατριδα μας."
Ξαφνικά όλοι ...έτσι ξαφνικά θυμηθήκαμε την Πατρίδα.
Η Πατρίδα εκεί ήταν από αιώνες...εμείς που είμασταν;
Τι έκανες Λάζαρε, τόσα χρόνια και ξαφνικά τώρα θυμήθηκες την Πατρίδα;
-
Olga - Μέλος
από RIZIOTHS » 14:30 pm 24 11 2007
- RIZIOTHS
- Μέλος
από ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ » 14:34 pm 24 11 2007
Μπορει να μην εχω τα σχολεια που εχετε μερικοι εξηπνοι,αλλα μεχρι εκει.
Ποιος ειπε οτι η ΝΕΒ θελει αποκλιστικα ατομα πανεπιστημιου.Αλλιως ας αλλαξει ονομα.Πολυ ψηλα εχεται δει τον αμανε.
Ας αναλογηθει ο καθενας μας τη εχει κανει γι αυτη τη ΝΕΟΛΑΙΑ που με τόσο αγωνα φτιαχτηκε.
Ποιος βοιθισε εστω και ελαχιστα;
Ακουω απο τον καθέναν σας να μαθω.
Ο Μπατζακης έδεινε τζαμπα το μαγαζι για τις εκδηλοσεις, εδινε χρηματικη βοηθεια, ετρεχε για βιβλια, βροντοφοναζε στη Κοτζια και στη Σταδιου.
Κανενα παιδι απο το ΔΣ δε χοραει αμφισβιτισει..Οταν εμεις καναμε τον αγονα για να φτασει η Νεολαια εδω που σιμερα βρισκεται και ειναι αξια ζηλιας απο ολους, εσεις που εισασταν φιλοι "κατηγοριτες".
Ρωτήστε προτα, μάθετέ τι ακριβος καναμε και θα κανουν τα υπολοιπα παιδια...και αναλογιθειτε τι θα κανετε κι εσεις.
Γεια σας απο το Μπατζακη
- ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ
Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]