Γιατί ντρέπεστε;
Σχόλια, ερωτήσεις νέων μελών & επισκεπτών. δοκιμές προφίλ.Συντονιστής: Νέοι
Γιατί ντρέπεστε;
από aka dj p@ris » 12:46 pm 01 06 2007
Ειχα δημιουργησει ενα θεμα το "μην ντρεπεστε"..οι περισσοτερες απαντησεις ειναι οτι
απο οτι απο αμελεια ξεχναμε να το γραψουμε...
Τωρα θα ανοιξω μια καινουρια συζητηση με θεμα ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ;;;;
κ δεν τη δηλωνουμε κ το παιζουμε αθηναιοι,γιαννιωτες κ.α......
απο οτι απο αμελεια ξεχναμε να το γραψουμε...
Τωρα θα ανοιξω μια καινουρια συζητηση με θεμα ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ;;;;
κ δεν τη δηλωνουμε κ το παιζουμε αθηναιοι,γιαννιωτες κ.α......
- aka dj p@ris
Re: ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;;;;
από xylino spathi » 20:58 pm 01 06 2007
Ποιος σου ειπε οτι ντρεπομαστε φιλε επισκεπτη;
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
Re: Γιατί ντρέπεστε;
από Μην το λες!ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ » 12:38 pm 17 06 2007
Πιστευω πολλοι απο μας μικροι κ μεγαλοι κρυβουμε την καταγωγη μας κ ντρεπομαστε να πουμε την αληθεια
με το φοβο οτι θα χασουμε την δουλεια μας,θα αλλαξει η συμπεριφορα των φιλων μας...αυτο οφειλετε στο οτι
δεν εχουμε επιχειρηματα για να αντιμετωπισουμε καποια πραγματα οπως: της περισσοτερες φορες οταν λες οτι εισαι
βορειοηπειρωτης σου φορανε απευθειας την ταμπελα "αλβανος".Αυτο πιστευω οφειλεται στην αμαθεια τους κ στην αμαθεια μας γιατι δεν εχουν κ δεν εχουμε διδαχθει την ιστορια της βορειου ηπειρου.
Ολοι περιμενουμε να παρουμε την ελληνικη υπηκοοτητα κ να το παιζουμε ελληναραδες..
με το φοβο οτι θα χασουμε την δουλεια μας,θα αλλαξει η συμπεριφορα των φιλων μας...αυτο οφειλετε στο οτι
δεν εχουμε επιχειρηματα για να αντιμετωπισουμε καποια πραγματα οπως: της περισσοτερες φορες οταν λες οτι εισαι
βορειοηπειρωτης σου φορανε απευθειας την ταμπελα "αλβανος".Αυτο πιστευω οφειλεται στην αμαθεια τους κ στην αμαθεια μας γιατι δεν εχουν κ δεν εχουμε διδαχθει την ιστορια της βορειου ηπειρου.
Ολοι περιμενουμε να παρουμε την ελληνικη υπηκοοτητα κ να το παιζουμε ελληναραδες..
- Μην το λες!ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ
από ilias » 13:59 pm 17 06 2007
πάντως και στην ελληνική ταυτότητα γράφει τόπος γέννησης οπότε το ΑΛΒΑΝΙΑ θα είναι και κει.
όπως έχω πει και αλλού από αλβανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής θα γίνουμε έλληνες πολίτες αλβανικής καταγωγής.
τώρα σχετικά με το "γιατί ντρέπεστε", παρατηρώ σε διάφορα τόπικ ότι μόνο ντροπή δεν νιώθουν αρκετοί νέοι ΒΗ, ίσα ίσα είναι έτοιμοι να "αποκεφαλίσουν" όσους δεν έχουν καταγωγή από την περιοχή τους και αυτό προφανώς στο πλαίσιο της υπερβολικής υπερηφάνειας.
όπως έχω πει και αλλού από αλβανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής θα γίνουμε έλληνες πολίτες αλβανικής καταγωγής.
τώρα σχετικά με το "γιατί ντρέπεστε", παρατηρώ σε διάφορα τόπικ ότι μόνο ντροπή δεν νιώθουν αρκετοί νέοι ΒΗ, ίσα ίσα είναι έτοιμοι να "αποκεφαλίσουν" όσους δεν έχουν καταγωγή από την περιοχή τους και αυτό προφανώς στο πλαίσιο της υπερβολικής υπερηφάνειας.
-
ilias - Τακτικό μέλος
από papilion » 03:35 am 07 07 2007
"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"
- papilion
- Μέλος
από Human » 19:07 pm 10 09 2007
Ο Mr., βασικα, δεν επρεπε να σιωπησει. Και αυτος απο καπου το ακουσε..αγνοια! Οποτε, μια προταση παραπανω να τον διαφωτισει
Hello World!
-
Human - Τακτικό μέλος
- akisp
- Τακτικό μέλος
από Human » 03:00 am 15 09 2007
Οχι, δεν εννοω σαφαρι ενημερωσης. Εννοω αυτο που εγραψα. Μια προταση μονο! "Οχι, ειναι Ελληνες!". Τουλαχιστον θα τον εβαζε σε σκεψεις. Η σιωπη ειναι επιβεβαιωση.
Υ.Γ. Καλο blog!
Υ.Γ. Καλο blog!
Hello World!
-
Human - Τακτικό μέλος
από katerina » 14:30 pm 16 09 2007
It matters not how straight the gate
How charged with punishments the scroll
I am the master of my fate
I am the captain of my soul.
How charged with punishments the scroll
I am the master of my fate
I am the captain of my soul.
-
katerina - Μέλος
από ANNOYLA » 09:56 am 17 09 2007
ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑ.
Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ (ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ) ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ 8-10 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ Ή ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ?
ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ???? ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΙΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ) ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ Β.ΗΠΕΙΡΟ?ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ
Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ (ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ) ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ 8-10 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ Ή ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ?
ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ???? ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΙΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ) ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ Β.ΗΠΕΙΡΟ?ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ
- ANNOYLA
από Α.Η.1914 » 12:31 pm 17 09 2007
Τέσσερις φορές έχω τσακωθεί, παίζοντας ξύλο, στη ζωή μου...
Οι δύο όταν Ελλαδίτες με αποκάλεσαν Αλβανό...
Η άλλη όταν Αλβανός με αποκάλεσε Αλβανό...
Και η τέταρτη όταν Βορειοηπειρώτης (συγχωριανός μου) είπε πως οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι Έλληνες...
Οι δύο όταν Ελλαδίτες με αποκάλεσαν Αλβανό...
Η άλλη όταν Αλβανός με αποκάλεσε Αλβανό...
Και η τέταρτη όταν Βορειοηπειρώτης (συγχωριανός μου) είπε πως οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι Έλληνες...
-
Α.Η.1914 - Τακτικό μέλος
από joanna » 23:14 pm 02 11 2007
No regrets / they don't work
No regrets / they only hurt
No regrets / they only hurt
-
joanna - Μέλος
από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ » 16:07 pm 07 11 2007
Ελατε βρε παιδια... δεν χρειαζεται να ντρεπεστε......!!
Με την νροπη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα καταφερεις ποτε αυτο που θελεις......!!!!!!!
ΔΕΝ ειναι ντροπη να μενεις με την ορεξη ..............???????????????????
Με την νροπη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα καταφερεις ποτε αυτο που θελεις......!!!!!!!
ΔΕΝ ειναι ντροπη να μενεις με την ορεξη ..............???????????????????
Μην κοιτας την επιφανεια την θαλασσας γιατι δεν θα δεις τιποτα, ο θυσαυρος ειναι κρυμενος στο βυθο....!!!!
-
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Τακτικό μέλος
από xristosz » 20:42 pm 17 11 2007
Ελατε βρε παιδια... δεν χρειαζεται να ντρεπεστε......!!
ΔΕΝ ειναι ντροπη να μενεις με την ορεξη ..............???????????????????[/quote]
Λες!!!!!!!!!!!!!!!!! Όσοι τολμούν .........κερδίζουν κάτι???????????????
ΔΕΝ ειναι ντροπη να μενεις με την ορεξη ..............???????????????????[/quote]
Λες!!!!!!!!!!!!!!!!! Όσοι τολμούν .........κερδίζουν κάτι???????????????
-
xristosz - Δημοσιεύσεις: 3
από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ » 05:24 am 18 11 2007
Οσοι τολμουν κερδιζουν πολλα!
Οταν εισαι δειλος δεν μπορεις παρα μονο να καθεσαι σε μια γωνια παρατηρωντας τους αλλους γυρω σου να απολαμβανουν αυτο που εσυ ντρεπεσαι να διεκδικησεις.
Η ντροπη μας οδηγει σε συναισθηματικη ανασφαλεια και στη μη κατακτηση της αυτονομιας..!
Αφηστε που ο ντροπαλος εκπεμπει παντα σηματα υποταγης..
Οποτε οταν εχεις θαρρος μπορεις να κερδισεις περισσοτερα απο οσα μπορεις να φανταστεις..!!!!!!
Οταν εισαι δειλος δεν μπορεις παρα μονο να καθεσαι σε μια γωνια παρατηρωντας τους αλλους γυρω σου να απολαμβανουν αυτο που εσυ ντρεπεσαι να διεκδικησεις.
Η ντροπη μας οδηγει σε συναισθηματικη ανασφαλεια και στη μη κατακτηση της αυτονομιας..!
Αφηστε που ο ντροπαλος εκπεμπει παντα σηματα υποταγης..
Οποτε οταν εχεις θαρρος μπορεις να κερδισεις περισσοτερα απο οσα μπορεις να φανταστεις..!!!!!!
Μην κοιτας την επιφανεια την θαλασσας γιατι δεν θα δεις τιποτα, ο θυσαυρος ειναι κρυμενος στο βυθο....!!!!
-
από Φοίβη » 22:46 pm 19 11 2007
Και γω εχω τσακωθει....
μια φορα ειχα ριξει τετοιες τσιριδες σε ενα κωλοπαιδο που παραλιγο να παρω αποβολη απο το διευθυντη(ρατσιστογουρουνι και αυτος)
και επισης εχω τσακωθει πολλες φορες με καθηγητες για αυτο το θεμα....οταν ημουν στο δημοτικο και η καθαριστρια με αποκαλεσε "Αλβανεζα" τα ειδα ολα...ακομα δεν ημουν και σιγουρη τι συμβαινει το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα που η καθηγητρια που με ειδε να κλαιω ειπε "τι κλαις κοριτσι μου.Αφου Αλβανεζα εισαι.δεν εισαι?" αυτο που δεν θα ξεχασει ποτε αυτη η σκροφα ειναι η ιπταμενη καρεκλα που της ηρθε στο κεφαλι!!
Απο τοτε οχι μονο με θαρρος αλλα και με πολυ Θρασος δεν ντρεπομαι να πω απο που ειμαι
Οπως ελεγε και ο Σωκρατης "ουδεις εκων κακος"..η κακια των ανθρωπων πηγαζει απο την αγνοια και την αμαθεια.....οποτε οι ανιδεοι ειναι για λυπηση οχι για να μας κανουν να ντρεπομαστε κιολας!!
Εκεινοι θα επρεπε να ντρεπονται που εχουν μετατραπει σε παθητικους δεκτες προκαταληψεων και "κολληματων" οχι εμεις.αυτα.
μια φορα ειχα ριξει τετοιες τσιριδες σε ενα κωλοπαιδο που παραλιγο να παρω αποβολη απο το διευθυντη(ρατσιστογουρουνι και αυτος)
και επισης εχω τσακωθει πολλες φορες με καθηγητες για αυτο το θεμα....οταν ημουν στο δημοτικο και η καθαριστρια με αποκαλεσε "Αλβανεζα" τα ειδα ολα...ακομα δεν ημουν και σιγουρη τι συμβαινει το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα που η καθηγητρια που με ειδε να κλαιω ειπε "τι κλαις κοριτσι μου.Αφου Αλβανεζα εισαι.δεν εισαι?" αυτο που δεν θα ξεχασει ποτε αυτη η σκροφα ειναι η ιπταμενη καρεκλα που της ηρθε στο κεφαλι!!
Απο τοτε οχι μονο με θαρρος αλλα και με πολυ Θρασος δεν ντρεπομαι να πω απο που ειμαι
Οπως ελεγε και ο Σωκρατης "ουδεις εκων κακος"..η κακια των ανθρωπων πηγαζει απο την αγνοια και την αμαθεια.....οποτε οι ανιδεοι ειναι για λυπηση οχι για να μας κανουν να ντρεπομαστε κιολας!!
Εκεινοι θα επρεπε να ντρεπονται που εχουν μετατραπει σε παθητικους δεκτες προκαταληψεων και "κολληματων" οχι εμεις.αυτα.
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ » 22:55 pm 19 11 2007
-
από aZu » 16:23 pm 20 11 2007
σιγά.. θα σκίσετε κανα καλσόν κορίτσια, με το μαλακό.
-
aZu - Συντονιστής
31 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]