Ιθαγένεια στο πί και φί
Συντονιστής: Νέοι
Ιθαγένεια στο πί και φί
από ntinos » 23:44 pm 09 04 2007
παιδια εχετε ακουσει για αυτο: Μου το ειπε ενας συμπατριωτης μας, οτι αν βαλεις δικηγορο και του δωσεις 150€ (για καθε ατομο) σου βγαζει υπηκοοτητα πιο νωρις απο οτι θα περιμενουμε μεχρι να μας βγαλουν απο το δημαρχειο.
Αληθευει κατι τετοιο ?
Αληθευει κατι τετοιο ?
LOVINA FM 87.9 Mhz
Ο ΣΚΑ'Ι' στη Λοβίνα : Κανάλι CH:26 UHF -- FR: 511 MHz
http://www.lovina.gr
Η Βόρειος Ήπειρος ηταν, ειναι και θα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ....!!!
-
ntinos - Μέλος
από Mr.Tax » 21:34 pm 12 04 2007
ρε φίλε δεν διαβάζω και όλη μέρα ΦΕΚ χαλάρωσε έχουμε και δουλειές αλλά τα βλέπω σε τακτά χρονικά διαστήματα και όλο ρωσοβραζιλιάνικα ονόματα διαβάζω. Τωρα αν εσύ διάβασες κάποιο καλώς, αν θές μας λές και βέβαια να μην είναι του θείου η του ξαδέρφου κάποιου αθλητη
- Mr.Tax
- Μέλος
Re: Ιθαγένεια στο πί και φί
από ntinos » 15:47 pm 04 06 2007
Παιδιά έχουμε κανένα νέο για την ιθαγένεια? μπας και προλάβουμε το επόμενο φοιτητικό επίδομα (1000ευρω)....!!!
LOVINA FM 87.9 Mhz
-
ntinos - Μέλος
από Ούτις » 20:06 pm 04 06 2007
Οὖτις ἐμοί γ᾽ ὄνομα· Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι.᾽
(Ομήρου, Οδύσσεια, ι 366-367)
-
Ούτις - Τακτικό μέλος
από Ούτις » 21:01 pm 27 06 2007
Οὖτις ἐμοί γ᾽ ὄνομα· Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
-
Ούτις - Τακτικό μέλος
από Human » 11:27 am 05 07 2007
Hi Ουτις,
Εαν το π.μ ειχε το τηλ του δικηγορου, μπορω να εχω και γω ενα, please?
Ευχαριστω εκ των προτερων,
Human
Εαν το π.μ ειχε το τηλ του δικηγορου, μπορω να εχω και γω ενα, please?
Ευχαριστω εκ των προτερων,
Human
Hello World!
-
Human - Τακτικό μέλος
Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα?
από Dervitsiotis » 11:14 am 13 07 2007
Συμπατριώτης, νεαρός με προβλήματα νοητικής υστέρησης, ακοής και ομιλίας εκ γενετής προσκόμισε τα χαρτιά του προχτές σε Δημαρχείο της Μαμάς Πατρίδος... Η απάντηση της υπαλλήλου στην μητέρα του: «Κυρία μου ο γιος σας δεν μπορεί να πάρει ελληνική υπηκοότητα διότι δεν ομιλεί την ελληνική γλώσσα»… Η μάνα του έκλαψε, πήρε τον γιο της και έφυγε σαν κυρία! Εγώ μάλλον θα την είχα στείλει τουλάχιστον στο νοσοκομείο και ας μην έχω ακουμπήσει ποτέ ούτε μύγα!
Συγχαρητήρια στην ΚΥΡΙΑ, κουράγιο και ψηλά το κεφάλι!
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?! Τελικά η ηλιθιότητα δεν έχει όρια, είχε δίκιο ο Αϊνστάιν…
Συγχαρητήρια στην ΚΥΡΙΑ, κουράγιο και ψηλά το κεφάλι!
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?! Τελικά η ηλιθιότητα δεν έχει όρια, είχε δίκιο ο Αϊνστάιν…
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Α.Η.1914 » 14:34 pm 13 07 2007
,,,,,, ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...
Μικοαστοί Νεοέλληνες δεν θέλουμε έλεος...
Θέλουμε ΔΙΚΑΙΩΣΗ...
Αποκατάσταση της αδικίας του 1913 ΤΩΡΑ.
Μικοαστοί Νεοέλληνες δεν θέλουμε έλεος...
Θέλουμε ΔΙΚΑΙΩΣΗ...
Αποκατάσταση της αδικίας του 1913 ΤΩΡΑ.
-
Α.Η.1914 - Τακτικό μέλος
από Αννη » 02:17 am 14 07 2007
Παρατραβηγμένο παιδιά.. Μάλλον η συγκεκριμένη υπάλληλος θα ήταν κολλημένη (για να μη χρησιμοποιήσω κανένα άλλο χαρακτηρισμό και βγουν αστεράκια). Δε γίνονται αυτά τα πράγματα..
Καληνύχτα Κεμάλ,
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
-
Αννη - Τακτικό μέλος
από ANNOYLA » 09:16 am 17 09 2007
H αληθεια ειναι οτι δινουν κανονικα.ηδη τηλεφωνησαν σε ενα συγγενη μου να παει να παρει τη δικια του.
το κακο ομωσ ειναι ξεκινουν πρωτα με αυτουσ που ειχαν "ριξει¨τα χαρτια πριν απο χρονια.
εξω απο την αθηνα σχεδον τελειωνουν γιατι ειναι λιγα τα ατομα αλλα η αθηνα θα αργησε.
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 00:01 am 18 09 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Κεφαλαία χρησιμοποιούμε συνήθως στις ταφόπλακες.
Αιτία: Κεφαλαία χρησιμοποιούμε συνήθως στις ταφόπλακες.
- ANNOYLA
από θοδωρης-καρροκι » 20:15 pm 15 12 2007
Είμαι από Καρόκι και έχουν δόση σε αρκετούς ταυτότητες.
Τελευταία επεξεργασία από epgiorgos82 και 22:53 pm 15 12 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: greeklish
Αιτία: greeklish
Θοδωρής-Καρρόκι!
-
θοδωρης-καρροκι - Δημοσιεύσεις: 4
από ANTIRASISM » 22:02 pm 12 06 2008
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ) ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ"!! ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "Β.ΗΠΕΙΡΟ" (Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ) ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 700,000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΝΑΓΑΦΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ? ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΦΜ ..ΧΑΟΣ!
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ) ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ"!! ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "Β.ΗΠΕΙΡΟ" (Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ) ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 700,000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΝΑΓΑΦΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ? ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΦΜ ..ΧΑΟΣ!
- ANTIRASISM
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]