Επιδότηση Laptop για πρωτοετείς φοιτητές
Συντονιστής: Νέοι
Επιδότηση Laptop για πρωτοετείς φοιτητές
από ilias » 10:56 am 26 04 2007
Η Ελληνική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006 - 2013 και με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιβραβεύει 12.584 πρωτοετείς φοιτητές των εισαγωγικών εξετάσεων 2006, που εισήχθηκαν στη Σχολή ή το Τμήμα της επιλογής τους σε υψηλή θέση.
Για το σκοπό αυτό, μέσω της δράσης «ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ», παρέχεται στους δικαιούχους φοιτητές επιδότηση που αντιστοιχεί στο 80% του κόστους απόκτησης νέου φορητού υπολογιστή, με μέγιστη επιδότηση € 500 (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 19%).
Φορέας υλοποίησης της δράσης είναι το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.).
Η δράση συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας».
Για το σκοπό αυτό, μέσω της δράσης «ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ», παρέχεται στους δικαιούχους φοιτητές επιδότηση που αντιστοιχεί στο 80% του κόστους απόκτησης νέου φορητού υπολογιστή, με μέγιστη επιδότηση € 500 (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 19%).
Φορέας υλοποίησης της δράσης είναι το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.).
Η δράση συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας».
-
ilias - Τακτικό μέλος
Re: Επιδότηση Laptop για πρωτοετείς φοιτητές
από Ορεστης » 17:18 pm 03 06 2007
Δεν διαβασα πουθενα για το αν το δικαιουνται και ομογενεις η αλλοδαποι...
Α και Β εξαμηνο στην σχολη μου μπηκαν συνολο 250 ατομα εγω ειμουν 40ος... Ειμαι μεσα στο 20% αλλα γιατι δεν δικαιουμε τη επιδοτηση
Τελικα saturn πειρες pc?
Α και Β εξαμηνο στην σχολη μου μπηκαν συνολο 250 ατομα εγω ειμουν 40ος... Ειμαι μεσα στο 20% αλλα γιατι δεν δικαιουμε τη επιδοτηση
Τελικα saturn πειρες pc?
Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…
1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις
2)
2)
-
Ορεστης - Τακτικό μέλος
από ntinos » 15:50 pm 04 06 2007
Γιατί ως συνήθως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ελληνική υπηκοότητα...!!! ή μήπως έχεις ?
LOVINA FM 87.9 Mhz
Ο ΣΚΑ'Ι' στη Λοβίνα : Κανάλι CH:26 UHF -- FR: 511 MHz
http://www.lovina.gr
Η Βόρειος Ήπειρος ηταν, ειναι και θα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ....!!!
Ο ΣΚΑ'Ι' στη Λοβίνα : Κανάλι CH:26 UHF -- FR: 511 MHz
http://www.lovina.gr
Η Βόρειος Ήπειρος ηταν, ειναι και θα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ....!!!
-
ntinos - Μέλος
από Ορεστης » 14:11 pm 06 06 2007
δεν την εχω
Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…
2)
2)
-
Ορεστης - Τακτικό μέλος
από Saturn » 16:42 pm 17 06 2007
πρώτα πρώτα σόρυ που απαντάω μετά από τόσο καιρό... είχαμε κι άλλες δουλειές...
εγώ τον φορητό τον απέκτησα κανονικά, κανένας δεν είπε τπτ για ταυτότητες και λοιπές μλκίες,
απλώς είδα ότι το δικαιούμαι από το ίντερνετ, πήρα τηλέφωνο να μου πούνε τον κωδικό μου και το παρήγγειλα την ίδια μέρα από το e-shop, μαζί με ένα ρούτερ.
αν περιμένεις να σου έρθει ο κωδικός με το ταχυδρομείο, ξέχασε το, εμένα προχθές μου ήρθε ενώ έχω ήδη τον υπολογιστή... ελληνικό δημόσιο για πάντα...
εγώ τον φορητό τον απέκτησα κανονικά, κανένας δεν είπε τπτ για ταυτότητες και λοιπές μλκίες,
απλώς είδα ότι το δικαιούμαι από το ίντερνετ, πήρα τηλέφωνο να μου πούνε τον κωδικό μου και το παρήγγειλα την ίδια μέρα από το e-shop, μαζί με ένα ρούτερ.
αν περιμένεις να σου έρθει ο κωδικός με το ταχυδρομείο, ξέχασε το, εμένα προχθές μου ήρθε ενώ έχω ήδη τον υπολογιστή... ελληνικό δημόσιο για πάντα...
- Saturn
- Μέλος
από papilion » 11:07 am 06 07 2007
Μεγαλη αδικια ρε παιδια.Δηλαδη γιατι το 20% καθε σχολης?Για παραδειγμα καποιος που μπηκε πρωτος σε καποιο ΤΕΙ με 14.000 δικαιουται.Εγω με 19.000 μορια επειδη μπηκα νουμερο 222 στη σχολη δεν δικαιουμε...Κριμα.Ισως αμα ηταν το 20% καλυτερων ΠΑνελαδικα να επαιρνα...
"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"
- papilion
- Μέλος
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Φοιτητικό-Μαθητικο στέκι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]