Ποιός χρήστης έχει το καλύτερο άβαταρ;
Συντονιστής: Νέοι
από Yiannis » 22:33 pm 21 05 2007
Πραγματικά δεν γνωρίζω τους δύο πιο πάνω τύπους. Οποιαδήποτε προσπάθεια να εμπλέξουν το όνομά μου με πράξεις πέρα του δικού μου ελέγχου και ευθύνης θα χαρακτηριστούν συκοφαντικού χαρακτήρα, απόπειρα σκευωρίας και αμαύρωσης του ονόματός μου και, ως εκ τούτου, θα επιληφθώ να αποδοθούν ευθύνες στους αυτουργούς (φυσικούς και ηθικούς) αυτού του εγχειρήματος.
-
Yiannis - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 23:38 pm 21 05 2007
Και μετά από τόσες αποκαλύψεις... αποφάσισα και εγώ να βάλω μία πραγματική μου φωτογραφία... Για να δούμε τώρα που είδατε το πραγματικό πρόσωπό μου... πως θα μπορέσω να γράφω σοβαρά θέματα!?!?!....
Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 11:18 am 22 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 02:17 am 22 05 2007
Τετραδυμα Αλβανα τσακωνονται.
Βρηκαν την ιδια νονα και τα ειπε ολα Γιαννη (ετσι οπως λεγανε το μοναδικο αντρα που αντεξε να τη δει γυμνη).
Τεσπα! Προσοχη στον τελευταιο. Λεει οτι ειναι απο το Μπαιραμ Τσουρι και ειναι πορνοσταρ και εχει για χομπι το σεξ. Να απελαθουν ολοι.
Μας πηραν και τις δουλειες και τα χομπι οχι τπτ αλλο !!!
Βρηκαν την ιδια νονα και τα ειπε ολα Γιαννη (ετσι οπως λεγανε το μοναδικο αντρα που αντεξε να τη δει γυμνη).
Τεσπα! Προσοχη στον τελευταιο. Λεει οτι ειναι απο το Μπαιραμ Τσουρι και ειναι πορνοσταρ και εχει για χομπι το σεξ. Να απελαθουν ολοι.
Μας πηραν και τις δουλειες και τα χομπι οχι τπτ αλλο !!!
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από kokkinomalla » 11:09 am 22 05 2007
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από Human » 15:24 pm 22 05 2007
Επιδημια μαλλον!Ολοι αλλαζουν αβαταρς..δυσκολευομαι να σας αναγνωρισω.
Οσο για το δικο μου,ειναι μια φωτο η οποια εχει παρει το πρωτο βραβειο καποια χρονια(δεν θυμαμαι τωρα,αλλα θα το ψαξω..).Σε κανονικο μεγεθος ειναι πολυ πιο ενδιαφερουσα(προσεξτε το ρυτιδιασμενο χερι του παιδιου...)!
Σας την βαζω ως συνημμενο.
Οσο για το δικο μου,ειναι μια φωτο η οποια εχει παρει το πρωτο βραβειο καποια χρονια(δεν θυμαμαι τωρα,αλλα θα το ψαξω..).Σε κανονικο μεγεθος ειναι πολυ πιο ενδιαφερουσα(προσεξτε το ρυτιδιασμενο χερι του παιδιου...)!
Σας την βαζω ως συνημμενο.
Hello World!
-
Human - Τακτικό μέλος
72 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]