Τουριστικος οδηγος
Τουριστικος οδηγος
από keravnios » 15:21 pm 10 07 2006
Ο Δήμος Χιμάρας εξέδωσε έναν καταπληκτικό τουριστικό οδηγό. Μόλις χθές βρέθηκε στα χέρια μου και ομολογώ ότι έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, μέσα στις πολλές προτάσεις του καφενείου, υπάρχουν κάποιες που μπορεί να πραγματοποιηθούν: Ας προχωρήσουμε στην έκδοση ενός τουριστικού οδηγού της ΒΗ. Αν τα μέλη του Δ.Σ. πιστεύουν πως μπορούμε να οργανώσουμε μία ομάδα που θα ασχοληθεί με το θέμα, είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω.
Όσον αφορά τον οδηγό της Χιμάρας, είναι τρίγλωσσος (αλβανικά-ελληνικά-αγγλικά), και εκτός από την Χιμάρα παρουσιάζει συνοπτικά όλη την Βόρειο Ήπειρο. Το καταπληκτικό είναι οι σελίδες με την ιστορία του τόπου, που τώρα μπορούν τα αλβανά στην γλώσσα "τους"
Όσον αφορά τον οδηγό της Χιμάρας, είναι τρίγλωσσος (αλβανικά-ελληνικά-αγγλικά), και εκτός από την Χιμάρα παρουσιάζει συνοπτικά όλη την Βόρειο Ήπειρο. Το καταπληκτικό είναι οι σελίδες με την ιστορία του τόπου, που τώρα μπορούν τα αλβανά στην γλώσσα "τους"
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από xylino spathi » 15:49 pm 24 02 2007
Παιδια ΜΠΡΑΒΟ,δεν ξερω ποιος ειναι ο δημιουργος της ιστοσελιδας αλλα ειναι πολυ καλη.
Σας ευχομαι τα καλυτερα!
Σας ευχομαι τα καλυτερα!
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Barbakas » 14:15 pm 27 02 2007
" Σφίχτε τις πλώρες άφοβα, θαλασσοπόροι ξένοι,Θάλασσα μες στο Πάνορμον, θυμός ανέμου μπαίνει,Κι' αυτό που τωρα βλέπετε στο Πάνορμον σαν άστρο,Ειναι της νίκης τρόπαιον, αστραποβόλον κάστρο.Νυφάδες Χιμαριώτισσες τ' ανέστησαν με ζήλο,..."
Βηλαράς,1813
Βηλαράς,1813
-
Barbakas - Τακτικό μέλος
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]