Πορεία στα Ιωάννινα για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου
Πορεία στα Ιωάννινα για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου
από Never Surrender » 04:37 am 14 02 2007
ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 6:00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ 6978154582
Τελευταία επεξεργασία από Never Surrender και 04:39 am 19 02 2007, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
Never Surrender - Συντονιστής
από Never Surrender » 16:24 pm 15 02 2007
Τελευταία επεξεργασία από Never Surrender και 04:38 am 19 02 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
από Barbakas » 13:45 pm 16 02 2007
" Σφίχτε τις πλώρες άφοβα, θαλασσοπόροι ξένοι,Θάλασσα μες στο Πάνορμον, θυμός ανέμου μπαίνει,Κι' αυτό που τωρα βλέπετε στο Πάνορμον σαν άστρο,Ειναι της νίκης τρόπαιον, αστραποβόλον κάστρο.Νυφάδες Χιμαριώτισσες τ' ανέστησαν με ζήλο,..."
Βηλαράς,1813
Βηλαράς,1813
-
Barbakas - Τακτικό μέλος
από Never Surrender » 19:30 pm 16 02 2007
Δικιο εχετε αλλα δεν την εφτιαξα εγω την φωτογραφια. Οποιος μπορει να την επεξεργαστει ας το κανει.
-
από παρατηρητης » 16:20 pm 18 02 2007
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
από Dropolitis1914 » 17:36 pm 18 02 2007
-
Dropolitis1914 - Μέλος
από vlaxogomenos » 19:57 pm 18 02 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
-
vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
s
από Dropolitis1914 » 21:06 pm 18 02 2007
-
Dropolitis1914 - Μέλος
από Never Surrender » 23:04 pm 18 02 2007
-
από Never Surrender » 06:42 am 19 02 2007
Και τωρα θα εξετασουμε το θεμα απο μια αλλη σκοπια. Αυτη του μεσου Γιαννιωτη γυρω στα 60 που καθεται στο "Διεθνες" και πινει τον καφε του.
Στο διπλα τραπεζι βρισκεται ενας 40αρης και πιανουν κουβεντα.
"Γιατι εκλεισαν οι δρομοι γινεται τιποτα; "
"Ε να εδω κατι Χρυσαυγητες εχουν βγει για διαδηλωση"
"Εννοεις αυτους με τα ξυρισμενα κεφαλια; Χρυσαυγητες ε; Τι ειναι αυτοι ακριβως; "
"Ε να μωρε, Κατι φασιστες οπαδοι του Χιτλερ"
"Αααα, και τι διαδηλωνουν"
" Να μωρε υπερ της Βορειου Ηπειρου, κατα των καταπατησεων των δικαωματων των Ελληνων στην Αλβανια"
"Και οι αλλοι οι μαλλιαδες τι ειναι;"
"Αριστεροι διαφωτιστες"
"Και διαδηλωνοιυν κι αυτοι υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων των Ελληνων στην Αλβανια; "
"............ εεε....οχι .....να.... εχουν βγει να κανουν αντιδιαδηλωση"
"Αντιδιαδηλωση; Γιατι βρε παιδι; Ειναι υπερ της καταπατησης των δικαιωματων των Ελληνων στην Αλβανια αυτοι; "
"Νομιζω αδιαφορουν γι αυτο. Βασικα το μονο που τους νοιαζει ειναι να πανε κοντρα στους αιωνιους εχθρους τους τους Χρυσαυγητες"
"Δηλαδη οπως οι Ολυμπιακοι με τους Παναθηναικους;"
"Εεεε ....ναι καπως ετσι"
"Και ειναι αυτη η γηπεδικου τυπου κοντρα πανω απο ολα τελικα; Ενταξυ καταλαβαινω το να μη διαδηλωσουνε παρεα αλλα να πανε εναντιον των δικαιωματων των Ελληνων στην Αλβανια δεν ειναι συστρατευση με το Αλβανικο καθεστως και νομιμοποιηση οσων κακων εχουν κανει οι Αλβανικες αρχες στους Ελληνες; Εγω που λες εχω μια κουνιαδα που ειναι απο τους Αγιους Σαραντα και........ (ακολουθει βαρετη μακροσκελης εξιστορηση)
....................... "
"Υπεφερε δηλαδη η καημενη"
"Αστα, αστα. Δραματικες καταστασεις στην Αλβανια για την κουνιαδα μου αλλα μου δινει χαρα που βλεπω οτι η νεολαια μας δεν ειναι αδιαφορη ! Μπραβο στους Χρυσαυγητες που διαδηλωνουν.Οχι οτι θα γινει τιποτα αλλα να νιωθω κι εγω μια δικαιωση.....Κι αυτοι οι αριστεροι φοιτητες τελοσπαντων ! Αντιδιαδηλωση! Ελληνες μια ζωη στη διχονια. Ειναι στο αιμα μας τι τα θες! Εχω ακουσει καλα λογια για τους αριστερους και κακα λογια για τους Χρυσαυγητες αλλα σημερα μετα απο αυτα που βλεπω αρχιζω να αναθεωρω..... Αμα βαζουν τις φατριακες διαφορες πανω απο ολα δεν εχουμε να περιμενουμε κατι καλο απο δαυτους . Ισως τελικως η κυβερνηση να μην εχει και τοσο αδικο για το αρθρο 16 . Εννοω που ζητανε συμπαρασταση απο την κοινωνια....Γιατι να τους τη δωσουμε ; Αφου κι αυτοι δε νοιαστηκαν για τα αδερφια μας στη Βορειο Ηπειρο που φτυσαν αιμα με τους Αλβανους εκει γιατι να νοιαστουμε εμεις για τους αγωνες τους. Βρε δεν πανε ολοι στο διαολο...... "
αυτο το βρηκα σε ενα αλλο φορουμ.
Στο διπλα τραπεζι βρισκεται ενας 40αρης και πιανουν κουβεντα.
"Γιατι εκλεισαν οι δρομοι γινεται τιποτα; "
"Ε να εδω κατι Χρυσαυγητες εχουν βγει για διαδηλωση"
"Εννοεις αυτους με τα ξυρισμενα κεφαλια; Χρυσαυγητες ε; Τι ειναι αυτοι ακριβως; "
"Ε να μωρε, Κατι φασιστες οπαδοι του Χιτλερ"
"Αααα, και τι διαδηλωνουν"
" Να μωρε υπερ της Βορειου Ηπειρου, κατα των καταπατησεων των δικαωματων των Ελληνων στην Αλβανια"
"Και οι αλλοι οι μαλλιαδες τι ειναι;"
"Αριστεροι διαφωτιστες"
"Και διαδηλωνοιυν κι αυτοι υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων των Ελληνων στην Αλβανια; "
"............ εεε....οχι .....να.... εχουν βγει να κανουν αντιδιαδηλωση"
"Αντιδιαδηλωση; Γιατι βρε παιδι; Ειναι υπερ της καταπατησης των δικαιωματων των Ελληνων στην Αλβανια αυτοι; "
"Νομιζω αδιαφορουν γι αυτο. Βασικα το μονο που τους νοιαζει ειναι να πανε κοντρα στους αιωνιους εχθρους τους τους Χρυσαυγητες"
"Δηλαδη οπως οι Ολυμπιακοι με τους Παναθηναικους;"
"Εεεε ....ναι καπως ετσι"
"Και ειναι αυτη η γηπεδικου τυπου κοντρα πανω απο ολα τελικα; Ενταξυ καταλαβαινω το να μη διαδηλωσουνε παρεα αλλα να πανε εναντιον των δικαιωματων των Ελληνων στην Αλβανια δεν ειναι συστρατευση με το Αλβανικο καθεστως και νομιμοποιηση οσων κακων εχουν κανει οι Αλβανικες αρχες στους Ελληνες; Εγω που λες εχω μια κουνιαδα που ειναι απο τους Αγιους Σαραντα και........ (ακολουθει βαρετη μακροσκελης εξιστορηση)
....................... "
"Υπεφερε δηλαδη η καημενη"
"Αστα, αστα. Δραματικες καταστασεις στην Αλβανια για την κουνιαδα μου αλλα μου δινει χαρα που βλεπω οτι η νεολαια μας δεν ειναι αδιαφορη ! Μπραβο στους Χρυσαυγητες που διαδηλωνουν.Οχι οτι θα γινει τιποτα αλλα να νιωθω κι εγω μια δικαιωση.....Κι αυτοι οι αριστεροι φοιτητες τελοσπαντων ! Αντιδιαδηλωση! Ελληνες μια ζωη στη διχονια. Ειναι στο αιμα μας τι τα θες! Εχω ακουσει καλα λογια για τους αριστερους και κακα λογια για τους Χρυσαυγητες αλλα σημερα μετα απο αυτα που βλεπω αρχιζω να αναθεωρω..... Αμα βαζουν τις φατριακες διαφορες πανω απο ολα δεν εχουμε να περιμενουμε κατι καλο απο δαυτους . Ισως τελικως η κυβερνηση να μην εχει και τοσο αδικο για το αρθρο 16 . Εννοω που ζητανε συμπαρασταση απο την κοινωνια....Γιατι να τους τη δωσουμε ; Αφου κι αυτοι δε νοιαστηκαν για τα αδερφια μας στη Βορειο Ηπειρο που φτυσαν αιμα με τους Αλβανους εκει γιατι να νοιαστουμε εμεις για τους αγωνες τους. Βρε δεν πανε ολοι στο διαολο...... "
αυτο το βρηκα σε ενα αλλο φορουμ.
-
72 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]