Πείτε μας δυό λόγια για σας.
Σχόλια, ερωτήσεις νέων μελών & επισκεπτών. δοκιμές προφίλ.Συντονιστής: Νέοι
- akisp
- Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 17:43 pm 01 05 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
-
vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
από epgiorgos82 » 18:38 pm 01 05 2007
Τελευταία επεξεργασία από epgiorgos82 και 17:59 pm 02 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από Nymfodwra » 22:40 pm 01 05 2007
Eγω γεννηθηκα στο πωγωνι και μεγαλωσα στο αργυροκαστρο
οπου σπουδασα γεωπωνικη
Εχω να παω στο χωριο μου 23 χρονια
Το 1991 ηρθα στην Ελλαδα και τωρα ζω στην Ανατολικη Αττικη
Ειμαι παντρεμενη εχω δυο γιους
Ειμαι πρωτάκη στο ιντερνετ για αυτο ζητω την κατανοηση σας σε τυχον ορθογραφικα λαθη.
οπου σπουδασα γεωπωνικη
Εχω να παω στο χωριο μου 23 χρονια
Το 1991 ηρθα στην Ελλαδα και τωρα ζω στην Ανατολικη Αττικη
Ειμαι παντρεμενη εχω δυο γιους
Ειμαι πρωτάκη στο ιντερνετ για αυτο ζητω την κατανοηση σας σε τυχον ορθογραφικα λαθη.
Και με χίλια βάσανα , πάλι η ζωή γλυκιά είναι.
-
Nymfodwra - Μέλος
από Dervitsiotis » 13:30 pm 14 05 2007
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
Re: Πείτε μας δυό λόγια για σας.
από MPATZIOS » 04:19 am 23 06 2007
γεια σας. λέγομαι Γιάννης Μπάτζιος. είμαι από braxogoranzi τώρα μένω σαλόνικα. δουλεύω και παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω την σχολη μου (μηχανολόγος μηχανικών). μου αρέσει το ποδόσφαιρο και είμαι οπαδός του παοκ. τρελαίνομαι για αυτοκίνητα και τώρα οδηγό alfa romeo ελπίζω να αποκτήσω κάποτε το alfa gt. από το chat γνώρισα αρκετούς στο πάρτι στο chakra.όνειρο μου... να τελειώσω την σχολη μου και να βρω ένα καλο κορίτσι να κάνω οικογένεια. κρυφό μου όνειρο....να δω την Βόρειο Ηπειρο ελεύθερη.
Καλως ηλθες Γιαννη.
Ελληνικα ξερεις γραφε τοτε ελληνικα!
Καλως ηλθες Γιαννη.
Ελληνικα ξερεις γραφε τοτε ελληνικα!
- MPATZIOS
- Μέλος
από papilion » 03:31 am 07 07 2007
Γενηθηκα το 1988 στο Αργυροκαστρο.Εζησα εκει μεχρι τα 6 μου.Το 1994 ηρθα Αθηνα και μενω στο Δασος Χαιδαριου απο τοτε.Συγκεκριμενα θυμαμαι ηρθα εδω 8 Σεπτεμβρη και στις 11 πηγα σχολειο...Εκανα ολες τις ταξεις εδω στην Ελλαδα.Δυστηχως μεγαλωσα σε πλουσια περιοχη με αποτελεσμα να αισθανομαι πολες φορες απο μικρος κατωτεροτητα απο τους αλλους...Τελικα φτασαμε εδω.Ειμαι πρωτο ετος στη σχολη Ηλεκτρολογων Μηχανικων και Μηχανικων Υπολογιστων ΕΜΠ μετα απο μια πολυ δυσκολη χρονια την περσινη (ουτε να την θυμαμαι δεν θελω)...Μ αρεσει η μπαλα ειμαι Βαζελος μεχρι το κοκαλο.Το περισοτερο χρονο των ξοδευω στα PC και στον προγραματισμο (αν και ειμαι σε αρχαριο σταδιο ακομα...).Επισης μ αρεσει πολυ το μπιλιαρδο και οι ταινιες.
"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"
- papilion
- Μέλος
από giorgos_o_omorfos » 18:17 pm 15 07 2007
Ειμαι ο Γιωργος η οπως με φωναζουν οι φιλοι μου "ο γιωργος ο ομορφος".Γεννηθηκα στο αργυροκαστρο ενα χρονο πριν το Τσερνομπιλ {γλιτωσα}.Οι γονεις ειναι απο την κατω δροπολη.
Οταν ειμουν μικρος εμενα στο αργυροκαστρο.Το δημοτικο το εκανα στο ελληνικο σχολειο στο αργυροκαστρο.Το 1994 ηρθαμε Αθηνα.ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ τα εχω ξεχασει δεν θυμαμαι λεξη.Μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα{μη γελασει κανεις τον εσφαξα}.Τον ελευθερο μου χρονο διαβαζω κανα βιβλιο της προκόπης.Η αγαπημενη μου εκπομπη ειναι το ΝΙNJA TV στο mad.Ειμαι φανατικος της Ρεαλ Μαδριτης και παιζω τερματοφυλακας .Εχω δει τον τιτανικο αλλα πιο πολυ μου αρεσε το τελος στο παρα πεντε.
Ξερω κολυμπι και η αγαπημενη μου παραλια ειναι οι δρυμαδες{dhermi} στην χειμαρα.Μου αρεσει η γαλικοι κουλτουρα και θα ηθελα να ζουσα στην γαλλια.Το αγαπημενο μου ποτο ειναι το Chivas.Το 2004 ημουν στην Πορτογαλλια και ειδα το ματσ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΣΙΑ.Οι φιλοι μου με ηπαν γκαντεμη "πηγες εσυ και χασαμε".Η ιδανικη γυναικα για μενα ειναι η Μονικα Μπελουτσι.Απο μουσικη απουω μονο ελληνικα λαικα και ποπ κι απο ξενα μονο house.O αγαπημενος μου dj ειναι ο dj kostis.Α και κατι ακομη.....ειμαι single
Οταν ειμουν μικρος εμενα στο αργυροκαστρο.Το δημοτικο το εκανα στο ελληνικο σχολειο στο αργυροκαστρο.Το 1994 ηρθαμε Αθηνα.ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ τα εχω ξεχασει δεν θυμαμαι λεξη.Μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα{μη γελασει κανεις τον εσφαξα}.Τον ελευθερο μου χρονο διαβαζω κανα βιβλιο της προκόπης.Η αγαπημενη μου εκπομπη ειναι το ΝΙNJA TV στο mad.Ειμαι φανατικος της Ρεαλ Μαδριτης και παιζω τερματοφυλακας .Εχω δει τον τιτανικο αλλα πιο πολυ μου αρεσε το τελος στο παρα πεντε.
Ξερω κολυμπι και η αγαπημενη μου παραλια ειναι οι δρυμαδες{dhermi} στην χειμαρα.Μου αρεσει η γαλικοι κουλτουρα και θα ηθελα να ζουσα στην γαλλια.Το αγαπημενο μου ποτο ειναι το Chivas.Το 2004 ημουν στην Πορτογαλλια και ειδα το ματσ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΣΙΑ.Οι φιλοι μου με ηπαν γκαντεμη "πηγες εσυ και χασαμε".Η ιδανικη γυναικα για μενα ειναι η Μονικα Μπελουτσι.Απο μουσικη απουω μονο ελληνικα λαικα και ποπ κι απο ξενα μονο house.O αγαπημενος μου dj ειναι ο dj kostis.Α και κατι ακομη.....ειμαι single
-
giorgos_o_omorfos - Δημοσιεύσεις: 7
από maraki » 11:00 am 25 07 2007
Γεια σας, να συστηθώ:
Με λένε ............... ................... (Μαράκι).
Γεννήθηκα στο Ελμπασάν όπου τελείωσα και την 8 τάξη, στο σχολείο δεν είμασταν πολλοί έλληνες, κάποιες φορές μπορεί να έζησα τον ρατσισμό αλλά πολύ περισσότερες εισέπραξα και αγάπη από τους ντόπιους συμμαθητές και καθηγητές μου.
Όμως τα καλοκαίρια και τα προσχολικά χρόνια τα πέρασα στο χωριό Δρόβιανη, που είναι και η μεγάλη μου αγάπη (τον αγαπώ αυτόν τον τόπο χωρίς όρια). Επίσης απολυτήριο για την όγδοη τάξη πήρα από το σχολείο της Δρόβιανης όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω συμμαθητές μόνο συμπατριώτες μου, ήταν πολύ ωραία εμπειρία.
Μετά μετακόμισα στην Πάτρα όπου ζω για πολλά χρόνια. Τελείωσα το πολυτεχνείο "Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής" και αμέσως μετά εργάστηκα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια πληροφορικής.
Τώρα τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου.
Μου αρέσει που είμαι μέλος του φόρουμ της ΝΕΒ.
Γνωρίζω κάποιους από το φόρουμ αλλά θα ήθελα να τους γνωρίσω όλους.
Με λένε ............... ................... (Μαράκι).
Γεννήθηκα στο Ελμπασάν όπου τελείωσα και την 8 τάξη, στο σχολείο δεν είμασταν πολλοί έλληνες, κάποιες φορές μπορεί να έζησα τον ρατσισμό αλλά πολύ περισσότερες εισέπραξα και αγάπη από τους ντόπιους συμμαθητές και καθηγητές μου.
Όμως τα καλοκαίρια και τα προσχολικά χρόνια τα πέρασα στο χωριό Δρόβιανη, που είναι και η μεγάλη μου αγάπη (τον αγαπώ αυτόν τον τόπο χωρίς όρια). Επίσης απολυτήριο για την όγδοη τάξη πήρα από το σχολείο της Δρόβιανης όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω συμμαθητές μόνο συμπατριώτες μου, ήταν πολύ ωραία εμπειρία.
Μετά μετακόμισα στην Πάτρα όπου ζω για πολλά χρόνια. Τελείωσα το πολυτεχνείο "Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής" και αμέσως μετά εργάστηκα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια πληροφορικής.
Τώρα τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου.
Μου αρέσει που είμαι μέλος του φόρουμ της ΝΕΒ.
Γνωρίζω κάποιους από το φόρουμ αλλά θα ήθελα να τους γνωρίσω όλους.
-
maraki - Τακτικό μέλος
από Ellino-Albanos » 00:15 am 08 08 2007
- Ellino-Albanos
από Βασίλης » 19:09 pm 22 08 2007
Σειρά μου να πω και εγώ δυο λόγια:
Λοιπόν, κατάγομαι από το χωριό Γριάζδανη, το οποίο και επισκέπτομαι κάθε χρόνο, παρακολούθησα εκεί τις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το 1994 ήρθα στην Κορινθία. Το 2003 τελείωσα ηλεκτρολόγος στα Τ.Ε.Ε. δίνοντας πανελλήνιες πέρασα στη σχολή που ήθελα και από τότε βρίσκομαι στην Αθήνα.
Προσαρμόζομαι με οτιδήποτε, τρώω τα πάντα, είμαι μη καπνιστής και κατά των ναρκωτικών.
Οι ανησυχίες μου για το περιβάλλον τον τελευταίο καιρό έγιναν πιο έντονες, δηλώνω Ορθόδοξος Χριστιανός, νομοταγής και μ’ αρέσει να υπερασπίζομαι το δίκαιο.
Δεν υποστηρίζω καμία φοιτητική-πολιτική παράταξη.
Με ενδιαφέρει το καλό της Β/Η και του χωριού μου.
Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μουσική, στο ζώδιο είμαι σκορπιός και με διακρίνουν τα χαρακτηρίστηκα του.
Αυτά.
Λοιπόν, κατάγομαι από το χωριό Γριάζδανη, το οποίο και επισκέπτομαι κάθε χρόνο, παρακολούθησα εκεί τις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το 1994 ήρθα στην Κορινθία. Το 2003 τελείωσα ηλεκτρολόγος στα Τ.Ε.Ε. δίνοντας πανελλήνιες πέρασα στη σχολή που ήθελα και από τότε βρίσκομαι στην Αθήνα.
Προσαρμόζομαι με οτιδήποτε, τρώω τα πάντα, είμαι μη καπνιστής και κατά των ναρκωτικών.
Οι ανησυχίες μου για το περιβάλλον τον τελευταίο καιρό έγιναν πιο έντονες, δηλώνω Ορθόδοξος Χριστιανός, νομοταγής και μ’ αρέσει να υπερασπίζομαι το δίκαιο.
Δεν υποστηρίζω καμία φοιτητική-πολιτική παράταξη.
Με ενδιαφέρει το καλό της Β/Η και του χωριού μου.
Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μουσική, στο ζώδιο είμαι σκορπιός και με διακρίνουν τα χαρακτηρίστηκα του.
Αυτά.
-
Βασίλης - Τακτικό μέλος
από joanna » 21:10 pm 25 10 2007
Ηello!!
Ανακαλυψα το site χθες τυχαια,googl-αροντας.Πολυ καλη προσπαθεια.Keep walking!
Εγω ειμαι 25,καταγωγη απο Αρτα-Αυλωνα.Μενω Αθηνα 13 χρονια.Σπουδαζω ιατρικη,μου μενουν μερικα μαθηματα ακομα.
Αυτα προς το παρον απο μενα.Τα υπολοιπα θα τα πουμε αλλη φορα.
καλωσορισα
Ανακαλυψα το site χθες τυχαια,googl-αροντας.Πολυ καλη προσπαθεια.Keep walking!
Εγω ειμαι 25,καταγωγη απο Αρτα-Αυλωνα.Μενω Αθηνα 13 χρονια.Σπουδαζω ιατρικη,μου μενουν μερικα μαθηματα ακομα.
Αυτα προς το παρον απο μενα.Τα υπολοιπα θα τα πουμε αλλη φορα.
καλωσορισα
Τελευταία επεξεργασία από aZu και 14:27 pm 26 10 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Caps / Κεφαλαία
Αιτία: Caps / Κεφαλαία
-
joanna - Μέλος
από KARAGKIOZHS » 13:46 pm 23 01 2008
Γεννήθηκα περίπου πριν 200 χρόνια στη Κωνσταντινούπολη.
Διωγμένος από το ντοβλέτι και τη πείνα άραξα κάποτε και εκεί κοντά στου Αγίους Σαράντα.
Άλλος Σουλτάνος ήρθε και εκεί όμως και πάλι μ’ έδιωξε. (γιατί η εξουσία ποτέ δεν αγάπησε τον Καραγκιόζη).
Νύχτα πείρα των ομματίων μου και μαύρος από το ξύλο έφτασα στις Φιλιάτες. Μου παν Καραγκιόζη εδώ δεν είσαι ασφαλής και πείρα το αεροπλάνο και βρέθηκα στην Αμερική. Εκεί είχα κάθε μέρα ζεστό καρβέλι αλλά όταν οι Σουλτάνιδες πέσανε γύρισα πάλι
ΚΑΙ ΝΑ ‘ΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.
Διωγμένος από το ντοβλέτι και τη πείνα άραξα κάποτε και εκεί κοντά στου Αγίους Σαράντα.
Άλλος Σουλτάνος ήρθε και εκεί όμως και πάλι μ’ έδιωξε. (γιατί η εξουσία ποτέ δεν αγάπησε τον Καραγκιόζη).
Νύχτα πείρα των ομματίων μου και μαύρος από το ξύλο έφτασα στις Φιλιάτες. Μου παν Καραγκιόζη εδώ δεν είσαι ασφαλής και πείρα το αεροπλάνο και βρέθηκα στην Αμερική. Εκεί είχα κάθε μέρα ζεστό καρβέλι αλλά όταν οι Σουλτάνιδες πέσανε γύρισα πάλι
ΚΑΙ ΝΑ ‘ΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.
-
KARAGKIOZHS - Δημοσιεύσεις: 7
από AMARYLIS » 14:18 pm 23 01 2008
Κάτι μου θυμίζουν τα καρβέεεεεελια...........
Υ.Γ Κάτι γίνεται τελευταία και αντιλαμβάνομαι τους guest stars
Υ.Γ Κάτι γίνεται τελευταία και αντιλαμβάνομαι τους guest stars
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από lazos » 15:16 pm 23 01 2008
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]