Τί θα θέλατε να κάνετε στο άμεσο μέλλον;
Συντονιστής: Νέοι
Τί θα θέλατε να κάνετε στο άμεσο μέλλον;
από Artemis » 11:19 am 06 05 2006
Ερώτηση--------Συζήτηση
Έχετε σκεφτεί ότι οι δυνατότητές σας, οι οικονομικές και οι άκρως ατομικές, είναι περιορισμένες.
Τί θα θέλατε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, που νομίζετε ότι δε θα καταφέρετε ποτέ?
Ας πούμε, εγώ, θα ήθελα να ταξιδέψω ως μέλος μιας αρχαιολογικής ομάδας, που κάνει έρευνες σε απόκρυφες ΄σπηλειές! Πάντα με συγκινούσε το μυστήριο της καταγωγής μας.. και τα μυστικά του αρχαίου κόσμου.
Εσάς?
Έχετε σκεφτεί ότι οι δυνατότητές σας, οι οικονομικές και οι άκρως ατομικές, είναι περιορισμένες.
Τί θα θέλατε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, που νομίζετε ότι δε θα καταφέρετε ποτέ?
Ας πούμε, εγώ, θα ήθελα να ταξιδέψω ως μέλος μιας αρχαιολογικής ομάδας, που κάνει έρευνες σε απόκρυφες ΄σπηλειές! Πάντα με συγκινούσε το μυστήριο της καταγωγής μας.. και τα μυστικά του αρχαίου κόσμου.
Εσάς?
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
Ειμαι αισιοδοξη
από Phoenix » 11:30 am 06 05 2006
Melina is back.
Λοιπον φιλοι,
Ειμαι αισιοδοξη. Ξερω οτι ολα αυτα που θελω να κανω ισως να μην προφθασω να τα κανω. Τι σημασια εχει ομως αυτο? Ετσι κι αλλιως αυτα που εχουν μεγαλυτερη σημασια και ειναι πιο σημαντικα για μενα, αυτα και εχουν προτεραιοτητα. Γινονται απλα και μονον γιατι ετσι λειτουργει το μυαλο μου και το συναισθημα μου.
Στην πορεια της ζωης, και βιωνοντας καθε μερα αυτα που βιωνω, τι η ποιος με εμποδιζει να αλλαζω το ονειρο και να κατευθυνω την ζωη μου προς αυτο που θεωρω οτι με κανει να ειμαι καλα?
Εξ αλλου εχω και μια πεποιθηση που ειναι η εξης: ο,τι γινεται γινεται μονον για καλο (εστω και αν βραχυπροθεσμα φαινεται το αναποδο). Αρα αν δεν προλαβω να κανω το σημερινο ονειρο πραγματικοτητα, ειναι γιατι η πραγματοποιηση του αυριανου μου ονειρου θα μου δωσει μεγαλυτερη ικανοποιηση.
Και μετα .... τα καλυτερα μου χρονια ειναι αυτα που ακομα δεν εχουν ερθει.... και μεσα σ αυτα τα χρονια θα περασω καλα γιατι ξερω να ειμαι καλα ακομα και οταν δεν ειμαι καλα , γιατι ξερω οτι μετα θα ειμαι καλα.
Λοιπον φιλοι,
Ειμαι αισιοδοξη. Ξερω οτι ολα αυτα που θελω να κανω ισως να μην προφθασω να τα κανω. Τι σημασια εχει ομως αυτο? Ετσι κι αλλιως αυτα που εχουν μεγαλυτερη σημασια και ειναι πιο σημαντικα για μενα, αυτα και εχουν προτεραιοτητα. Γινονται απλα και μονον γιατι ετσι λειτουργει το μυαλο μου και το συναισθημα μου.
Στην πορεια της ζωης, και βιωνοντας καθε μερα αυτα που βιωνω, τι η ποιος με εμποδιζει να αλλαζω το ονειρο και να κατευθυνω την ζωη μου προς αυτο που θεωρω οτι με κανει να ειμαι καλα?
Εξ αλλου εχω και μια πεποιθηση που ειναι η εξης: ο,τι γινεται γινεται μονον για καλο (εστω και αν βραχυπροθεσμα φαινεται το αναποδο). Αρα αν δεν προλαβω να κανω το σημερινο ονειρο πραγματικοτητα, ειναι γιατι η πραγματοποιηση του αυριανου μου ονειρου θα μου δωσει μεγαλυτερη ικανοποιηση.
Και μετα .... τα καλυτερα μου χρονια ειναι αυτα που ακομα δεν εχουν ερθει.... και μεσα σ αυτα τα χρονια θα περασω καλα γιατι ξερω να ειμαι καλα ακομα και οταν δεν ειμαι καλα , γιατι ξερω οτι μετα θα ειμαι καλα.
-
Phoenix - Τακτικό μέλος
από xylino spathi » 20:30 pm 11 05 2006
Οι παλιοτεροι, ηλικιακα, σιγουρα θα θυμουντια μια διαφημιση που ελεγε:
"Μεγαλωσαμε και οι επιθυμιες μας εγιναν αναγκες"
"Μεγαλωσαμε και οι επιθυμιες μας εγιναν αναγκες"
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Βανα » 01:49 am 02 06 2006
Sumfwnw me talk-talk.......
Egw tha hthela na ginw mia epituxhmenh plastikos xeirourgos.....gia na diorthwnw tis elaxistes ekswterikes ateleies stis voreiohpeirwtises kai stoys voreiohpeirwtes
Egw tha hthela na ginw mia epituxhmenh plastikos xeirourgos.....gia na diorthwnw tis elaxistes ekswterikes ateleies stis voreiohpeirwtises kai stoys voreiohpeirwtes
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 15:38 pm 04 06 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Βανα » 01:25 am 04 06 2006
Sumfwnw me talk-talk.......
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 01:54 am 05 06 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από xaos » 14:41 pm 04 06 2006
Να φτιαξώ ένα reality show μόνο για ΒΗ
κάτι σαν το Truman Show
το παιχνίδι θα λέγετε "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ο νικιτής θα αναλάβει να ηγηθεί των ΒΗ.
θα ήταν ωραίο να έχεις όλους τους δήθεν να προσποιούνται ή να νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα:
πρώην Κομουνιστές, θηγμένους, εθνικιστές, σοσιαλιστές, δεξιούς κ.α. που δεν έχουν ιδέα από τις ιδεολογίες που τόσο θερμά υποστηρίζουν, να προσπαθούν να δώσουν λύσεις στο Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα και να σώσουν το τόπο μας από την ερήμωση.
Βεβαια 1-2 επισόδεια θα ασχοληθούν με αυτά... μετά θα αρχίσουν να πλακώνονται μεταξύ τους και να φορτώνουν τ' ασθενοφόρα.
κάτι σαν το Truman Show
το παιχνίδι θα λέγετε "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ο νικιτής θα αναλάβει να ηγηθεί των ΒΗ.
θα ήταν ωραίο να έχεις όλους τους δήθεν να προσποιούνται ή να νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα:
πρώην Κομουνιστές, θηγμένους, εθνικιστές, σοσιαλιστές, δεξιούς κ.α. που δεν έχουν ιδέα από τις ιδεολογίες που τόσο θερμά υποστηρίζουν, να προσπαθούν να δώσουν λύσεις στο Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα και να σώσουν το τόπο μας από την ερήμωση.
Βεβαια 1-2 επισόδεια θα ασχοληθούν με αυτά... μετά θα αρχίσουν να πλακώνονται μεταξύ τους και να φορτώνουν τ' ασθενοφόρα.
-
xaos - Μέλος
από Βανα » 01:29 am 05 06 2006
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Βανα » 11:37 am 05 06 2006
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από xxx » 17:12 pm 06 06 2006
προς Χαος: καλο αλλα νομιζω οτι γινεται καθε παραμονες εκλογων
αλλα απο την αλλη
αν μπορεσεις και το πραγματοποιησεις δεχομαι να ειμαι παρουσιαστης!
αλλα απο την αλλη
αν μπορεσεις και το πραγματοποιησεις δεχομαι να ειμαι παρουσιαστης!
"Oti mporei na metrh8ei den aksizei panta.'Oti aksizei den mporei panta na metrh8ei".
Albert E.
Albert E.
-
xxx - Μέλος
44 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]