Τελος ο ΟΣΕΒ??
Συντονιστής: Νέοι
Τελος ο ΟΣΕΒ??
από παρατηρητης » 10:35 am 21 10 2007
Κατι ακουσα οτι "εκλεισε" ο ΟΣΕΒ..Ισχυει?Οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει....
Για να δουμε ποιοι θα αναλαβουν τωρα τα ηνια της εν Ελλαδι βορειοηοειρωτικης ηγεσιας..
φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ....
Για να δουμε ποιοι θα αναλαβουν τωρα τα ηνια της εν Ελλαδι βορειοηοειρωτικης ηγεσιας..
φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ....
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
Re: Τελος ο ΟΣΕΒ??
από REBEL » 10:53 am 21 10 2007
Νομιζω οτι η ΟΣΕΒ εδω και μια δεκαετια είχε, έχει και θα έχει τα ηνία των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα.
Το έργο της δεν μπορει να το αμφισβητησει κανείς..
Μαλλον επειδή κανένας άλλος ομορος φορέας δεν μπορεσε ουτε καν να τη φτάσει, αρχισε τη λασπολογια απο δω κι απο κει.
Αυτο που ακουσες η διαβασες στην εφημεριδα του Λεζου, δεν ειναι κατι νεο.
Αυτο υπάρχει εδω και 4 χρονια. Απλα για τον ανημερωτο κοσμο, ισως να φαινεται κατι το τρανταχτο.
Για να φτασουν αυτοι οι ανθρωποι στα δικαστηρια, σκεψου που αποσκοπουν.
Τελος παντων, η ΟΣΕΒ ζει και βασιλευει και θα συνεχισει να κανει το ιδιο. Και ελπιζω στις εκλογες τις 18 Νοεμβριου να ειμαι κι εγω υποψηφιος.
Για περισσοτερα μπορεις να πας στον προεδρο να σε ενημερωσει καλυτερα και φυσικα στα γραφεια τα οποια ειναι ανοιχτα 10 ωρες.
Το έργο της δεν μπορει να το αμφισβητησει κανείς..
Μαλλον επειδή κανένας άλλος ομορος φορέας δεν μπορεσε ουτε καν να τη φτάσει, αρχισε τη λασπολογια απο δω κι απο κει.
Αυτο που ακουσες η διαβασες στην εφημεριδα του Λεζου, δεν ειναι κατι νεο.
Αυτο υπάρχει εδω και 4 χρονια. Απλα για τον ανημερωτο κοσμο, ισως να φαινεται κατι το τρανταχτο.
Για να φτασουν αυτοι οι ανθρωποι στα δικαστηρια, σκεψου που αποσκοπουν.
Τελος παντων, η ΟΣΕΒ ζει και βασιλευει και θα συνεχισει να κανει το ιδιο. Και ελπιζω στις εκλογες τις 18 Νοεμβριου να ειμαι κι εγω υποψηφιος.
Για περισσοτερα μπορεις να πας στον προεδρο να σε ενημερωσει καλυτερα και φυσικα στα γραφεια τα οποια ειναι ανοιχτα 10 ωρες.
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]