Έχετε βιώσει προσωπικά το ρατσισμό;
Συντονιστής: Νέοι
Έχετε βιώσει προσωπικά το ρατσισμό;
από Φοίβη » 18:07 pm 14 04 2007
Εγώ πολλές φορές...κυρίως στο δημοτικό αφήστε!!!Εσείς????
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από xylino spathi » 13:33 pm 15 04 2007
Ρατσισμος;;;
Τι ειναι αυτο;;;
Ρ3 δε ντρεπομαστε λεω εγω!!! Τα αδερφια μας μας περιμεναν με ανοιχτες τις αγκαλιες και εσεις τολματε να μιλατε για ρατσισμο!!!
Αλλα δε θα σας μαζεψουν μια μερα ολους να πατε απο κει που ηρθατε!
Τι ειναι αυτο;;;
Ρ3 δε ντρεπομαστε λεω εγω!!! Τα αδερφια μας μας περιμεναν με ανοιχτες τις αγκαλιες και εσεις τολματε να μιλατε για ρατσισμο!!!
Αλλα δε θα σας μαζεψουν μια μερα ολους να πατε απο κει που ηρθατε!
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Never Surrender » 15:54 pm 15 04 2007
-
Never Surrender - Συντονιστής
από kokkinomalla » 12:38 pm 16 04 2007
Μιας και ξαναεφερε η Φοιβη το θεμα ρατσισμου και μιας και εχω καιρο να σας σκανδαλισω Θα κανω το διαβολακι και θα ρωτησω το εξης
Ποσοι απο σας εχετε βιωσει το ρατσισμο ως βορειοηπειρωτες???Δηλαδη σε ποσους η ρατσιστικη συμπεριφορα που δεχτηκε ανφεροταν στην καταγωγη του αυτη καθαυτη και οχι στη συγχυση που εχουν οι περισσοτεροι με τους αλβανους???Μηπως μπερδευετε ορισμενες φορες την αγνοια με το ρατσισμο και μηπως αυτοι που πραγματικα ειναι θυματα του ειναι οι αλβανοι και οσοι λαθος θεωρουνται της εθνικοτητας αυτης??
Τελος οσο ρατσιστες ηταν αυτοι που σας φερθηκαν αναλογα επειδη λανθασμενα σας θεωρησαν αλβανους τοσο ειναι και οσοι απο σας αποζητωντας την αναγνωριση τους ως ελληνες δεν αποζητουν το αυτονοητο δικιο τους αλλα απλα τη διαφοροποιηση τους απο τους αλβανους
Ειμαι ετοιμη για το λιθοβολισμο μου τωρα!!!
Ποσοι απο σας εχετε βιωσει το ρατσισμο ως βορειοηπειρωτες???Δηλαδη σε ποσους η ρατσιστικη συμπεριφορα που δεχτηκε ανφεροταν στην καταγωγη του αυτη καθαυτη και οχι στη συγχυση που εχουν οι περισσοτεροι με τους αλβανους???Μηπως μπερδευετε ορισμενες φορες την αγνοια με το ρατσισμο και μηπως αυτοι που πραγματικα ειναι θυματα του ειναι οι αλβανοι και οσοι λαθος θεωρουνται της εθνικοτητας αυτης??
Τελος οσο ρατσιστες ηταν αυτοι που σας φερθηκαν αναλογα επειδη λανθασμενα σας θεωρησαν αλβανους τοσο ειναι και οσοι απο σας αποζητωντας την αναγνωριση τους ως ελληνες δεν αποζητουν το αυτονοητο δικιο τους αλλα απλα τη διαφοροποιηση τους απο τους αλβανους
Ειμαι ετοιμη για το λιθοβολισμο μου τωρα!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από keravnios » 11:44 am 17 04 2007
Ποτέ περισσότερο από την πρώτη δημοτικού στο σχολειο της Χιμάρας. Που κάθε μέρα ήμουν γυρισμένος στον τοίχο, στο ένα πόδι γιατί έτυχε να μην ξέρω γρι αλβανικά όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου εκεί. Ήμουν από τους καλύτερους μαθητές και παρόλα αυτά ο μόνος με τόσα 4αρια στα μαθηματικά. Όσο για την Ελλάδα τι να πω? πέρασα την πόρτα, πηγα με την μάνα μου και την αδερφή μου στο εκκλησάκι και μετά ταξί για τα Γιάννενα όπου ουσιαστικά είχα την πρώτη επαφή με ελλαδίτες. Ητακ κάτι πωλητές και πωλήτριες σε ένα μαγαζί με ρούχα που δεν δέχθηκαν λεφτά από τον πατέρα μου για 2 παντελόνια 1 πουλόβερ και ένα μπουφάν που μου αγόρασε. Και μετά αθήνα, στο ημιυπόγειο. Άρρωστος εγώ, με πυρετό η αδερφή μου και οι "ρατσίστριες" γειτόνισσες που κάνανε τα δάκρυα απόγνωσης της μάνας μου δάκρυα συγκίνησης. Φαγητό, πάνες για το μωρό, ρούχα, σκεπάσματα.. Αυτούς τους ελλαδίτες γνώρισα εγώ. Αν ακούγωντας κάποιον να σου λεει "αη ... ρε παλιοαλβανέ" επειδή πλακωθήκατε στο ποδόσφαιρο θεωρείς ότι ένοιωσες τον ρατσισμό τότε μάλλον έίσαι πολύ ευαίσθητος και θα πρέπει να χαίρεσαι γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο "ρατσισμός".
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από kokkinomalla » 12:30 pm 17 04 2007
Κεραυνιε μπορω να πω οτι το εθεσες πολυ ωραια ειδικα σχετικα με τις "ευαισθησιες"μερικων μερικων!!
Οσο για σενα λαζαρε συμφωνω απολυτα και κατανοω ακομα και τις δικαοιολογιες που δινεις αλλα με την τελευταια φραση σου καποιοι πηραν θαρρος και "με λιθοβολουν εν κρυπτω"
Οσο για σενα λαζαρε συμφωνω απολυτα και κατανοω ακομα και τις δικαοιολογιες που δινεις αλλα με την τελευταια φραση σου καποιοι πηραν θαρρος και "με λιθοβολουν εν κρυπτω"
-
από Never Surrender » 14:43 pm 17 04 2007
-
Never Surrender - Συντονιστής
από vlaxogomenos » 15:57 pm 17 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
-
vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
από kokkinomalla » 17:31 pm 17 04 2007
-
από Dervitsiotis » 18:37 pm 17 04 2007
Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 23:04 pm 01 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 11:09 am 18 04 2007
Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 23:05 pm 01 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
Καββαδίας
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]