Τι σας λειπει πιο πολυ απο Βορειο Ηπειρο;
Συντονιστής: Νέοι
Re: Τι σας λειπει πιο πολυ απο Βορειο Ηπειρο;
από MPATZIOS » 19:35 pm 06 09 2007
Απλα με λειπει το χωριο μου, ευτυχως πηγενω τα καλοκαιρια, αλλα με ενοχλει που ολες οι γιαγιαδες θελουν να με φιλουν στα μαγουλα οταν με βλεπουν.
- MPATZIOS
- Μέλος
από epgiorgos82 » 20:01 pm 06 09 2007
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από Θάνος » 15:38 pm 09 09 2007
Είμαι Σελλειότης και το χαίρομαι!!!
-
Θάνος - Τακτικό μέλος
από thaleia » 16:59 pm 09 09 2007
Αν και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα πηγένω πολύ συχνά στο χωριό,αυτο δν σημένει πως δν το νοσταλγώ καθημερινα.Οσο μικρό κι αν ήταν το χρονικό διάστημα που έμεινα εκει ειναι δύσκολο να ξεχασω την ξεγνιασια και τον καθαρό αέρα.
Τελευταία επεξεργασία από thaleia και 17:56 pm 09 09 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Lovina village
-
thaleia - Μέλος
από ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ » 17:52 pm 09 09 2007
Εγώ ήμουν από τους τυχερούς διότι έφυγα από το χωριό μου στα 14 μου (έπρεπε, ξέρετε τώρα ,για ένα καλύτερο αύριο).Και λέω ήμουν τυχερή γιατί έζησα για πολλά χρόνια την γνησιότητα και την αυθεντικότητα πολλών καταστάσεων εκεί.Δεν ξέρω αλλά εγώ το συναίσθημα της καχυποψιας εκεί δεν το γνώριζα,ίσως ακουστεί υπερβολικό αλλά έτσι νιώθω και το μοιράζομαι και μαζι σας.
Οσο για το τι μου λείπει πιο πολύ ( αν και πάω αρκετά συχνά) θα έλεγα το σπιτάκι μου, η ηρεμία που εκεί μου προσφέρεται απόλυτα, η αρμονία της ωραίας μας φύσης, ο καθαρός αέρας,το υπέροχο νερό μας, το χαμόγελο των γιαγιάδων και των παππούδων, άντε και το κουτσομπολιό τους που πολλές φορές το θεωρώ χαριτωμένο και άκακο, γενικά παιδιά νοσταλγώ συχνά το χωριό και κυρίως τα παιδικά μου χρόνια τα οποία ήταν καταπληκτικά...
Οσο για το τι μου λείπει πιο πολύ ( αν και πάω αρκετά συχνά) θα έλεγα το σπιτάκι μου, η ηρεμία που εκεί μου προσφέρεται απόλυτα, η αρμονία της ωραίας μας φύσης, ο καθαρός αέρας,το υπέροχο νερό μας, το χαμόγελο των γιαγιάδων και των παππούδων, άντε και το κουτσομπολιό τους που πολλές φορές το θεωρώ χαριτωμένο και άκακο, γενικά παιδιά νοσταλγώ συχνά το χωριό και κυρίως τα παιδικά μου χρόνια τα οποία ήταν καταπληκτικά...
Προσέξτε τις σκέψεις σας-γίνονται λέξεις
Προσέξτε τις λέξεις σας -γίνονται πράξεις
Προσέξτε τις πράξεις σας-γίνονται συνήθειες
Προσέξτε τις συνήθειες σας-γίνονται χαρακτήρας
Προσέξτε τον χαρακτήρα σας-γίνεται πεπρωμένο σας !!!
Προσέξτε τις λέξεις σας -γίνονται πράξεις
Προσέξτε τις πράξεις σας-γίνονται συνήθειες
Προσέξτε τις συνήθειες σας-γίνονται χαρακτήρας
Προσέξτε τον χαρακτήρα σας-γίνεται πεπρωμένο σας !!!
-
ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Τακτικό μέλος
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]