Θάνατος
Συντονιστής: Νέοι
από kokkinomalla » 14:14 pm 30 03 2007
Εγω μετα το θανατο ενος αγαπημενου μου προσωπου αισθανομαι οτι απλα δεν υπαρχει και οχι οτι ζει "καπου".Νομιζω οτι ο θανατος ειναι ενα τελος και μετα απο αυτον δεν υπαρχει τιποτα ή και να υπαρχει δε νομιζω οτι πρεπει να μας ενδιαφερει καλυτερα να ασχοληθουμε με την αληθινη ζωη αυτη που ζουμε
Τι θεμα κι αυτο ρε λαζαρε αλλα τι φοβασαι εσυ αφου αυριο θα αναστηθεις!!
Τι θεμα κι αυτο ρε λαζαρε αλλα τι φοβασαι εσυ αφου αυριο θα αναστηθεις!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από keravnios » 14:58 pm 30 03 2007
Καταλαβαίνεις Κοκκινομάλλα, είναι και σε μια ηλικία που δεν μπορεί να μην τα σκέφτεται αυτά τα πράγματα.
Σοβαρά τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, εκτός από κανά δυο - τρεις περιπτώσεις που με τσάντησε (ξάδερφος 25άρης, θεία, παππούς, γιαγιά). Όταν έρθει καλώς να ορίσει. Με πειράζει όταν ξέρω ότι δεν θα ξαναδώ κάποια άτομα αλλά μέχρι εκεί. Είναι σαν να πηγαίνουν μετανάστες στην Αμερική. Άμα τους αγαπάω πολύ τους βλέπω που και που στον ύπνο μου οπότε όλα καλά.
Σοβαρά τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, εκτός από κανά δυο - τρεις περιπτώσεις που με τσάντησε (ξάδερφος 25άρης, θεία, παππούς, γιαγιά). Όταν έρθει καλώς να ορίσει. Με πειράζει όταν ξέρω ότι δεν θα ξαναδώ κάποια άτομα αλλά μέχρι εκεί. Είναι σαν να πηγαίνουν μετανάστες στην Αμερική. Άμα τους αγαπάω πολύ τους βλέπω που και που στον ύπνο μου οπότε όλα καλά.
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 19:06 pm 30 03 2007
Σωστος ο κεραυνιος. Τους βλεπουμε στα ονειρα μας και ετσι δε πεθαινουν ποτε. Μεχρι να πεθανουμε εμεις τουλαχιστον. Κατα τα αλλα μετα το θανατο γινομαστε τροφη για τα σκουληκια αλλα τι να κανεις. Οσο τυχαια ηρθαμε στη ζωη ετσι τυχαια φευγουμε.
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
από .xxx » 19:39 pm 01 04 2007
δεν ξερω αν πρεπει να το συζηταμε (με την εννοια οτι στα @@ ποτε θα ερθει) αλλα οταν ερθει θα θελω να εχω κλειστα τα ματια μου..απο εκει και περα οταν ερχεται πολυ συχνα "μου την δινει" δεν μπορεις να τον ξεχασεις και θα πρεπει να φιλοσοφεις για την ζωη..ας τον κανουμε περα και ας διασκεδασουμε..μην ξεχνατε οτι κρυβεται παντου
ELEOS
-
.xxx - Δημοσιεύσεις: 9
από haskovinos » 20:36 pm 05 04 2007
-
haskovinos - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 18:46 pm 07 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από Never Surrender » 16:11 pm 14 04 2007
Αυτα τα θεματα δεν υπαρχει λογος να τα συζηταμε αφου ολοι καποτε θα μαθουμε την αληθεια θελουμε δεν θελουμε.Εκτος αν γυρισε κανενας απο τον θανατο και ξερει να μας απαντησει πως ειναι μετα. Πραγματα της φαντασιας δηλαδη.
Καλυτερα να τα παιρνουμε με την σειρα και η σειρα τωρα λεει οτι πρεπει να ζησουμε την ζωη μας.
Καλυτερα να τα παιρνουμε με την σειρα και η σειρα τωρα λεει οτι πρεπει να ζησουμε την ζωη μας.
-
Never Surrender - Συντονιστής
από vlaxogomenos » 16:18 pm 14 04 2007
Ο θανατος ειναι λυτρωση. Πας σε ενα κοσμο καλυτερο οπου παιζεις τεννις με τα Χερουβειμ. Δεν ελπιζω τιποτα, δε φοβαμαι, τιποτα ειμαι λευτερος. Στην αιωνιοτητα. Ανατριχιασα. Μπας και αυτοκτονησω? Και δε μ αρεσει και το τεννις γαμωτο.
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από Φοίβη » 18:00 pm 14 04 2007
Εγώ πιστεύω πως ο θάνατος είναι όπως όταν λιποθυμάς ή όταν παίρνεις ολική νάρκωση.Τα έχω πάθει κ τα δύο.Είναι ο πιο γλυκός ύπνος που ένιωσα.Κάπως έτσι το φαντάζομαι...Όπως δεν κατάλαβα ότι κοιμήθηκα κ έχασα τις αισθήσεις μου αν για παράδειγμα πέθαινα κ δεν ξαναξυπνούσα το ίδιο δεν θα ήταν.Μια απέραντη γαλήνη απεριόριστα όνειρα κ ουσιαστικά ένα κενο.Τπτ το τρομακτικό...
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 05:02 am 15 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από xenia » 09:57 am 16 04 2007
Έχω συμβιβαστεί με το δικό μου θάνατο, αλλά όχι με των προσώπων που αγαπώ! Ίσως αυτό να είναι και λίγο εγωϊστικό εκ μέρους μου, γιατι ουσιαστικά το κάνω γιατι μου θα μου λείπουν και δε θα μπορώ να τους δω! Δεν ξέρουμε τι ακολουθεί μετά το θάνατο, μπορεί να είναι καλύτερα, μπορεί χειρότερα, μπορεί και τίποτα!! Πάντως σημασία έχει να φεύγει κανείς στην κατάλληλη ώρα, πιστεύω δηλαδή ότι να ζεις κατάκοιτος ή με τεχνική υποστήριξη δεν είναι και το καλύτερο
Μην μετανιώνετε για ότι έχετε κάνει αλλά για ότι δεν κάνατε επειδή φοβηθήκατε ή το σκεφθήκατε αρκετά.
-
xenia - Τακτικό μέλος
Re: Θάνατος
από Λαζαρος » 07:13 am 16 07 2007
Εγω πιστευω οτι η στιγμη του θανατου ειναι ευχαριστη. Ισως η τελευταια ηδονη.
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
21 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]