Με τόση ευκολία τα Ευρώ στα κλαρίνα
Εδώ θα αναγράφονται οι ανακοινώσεις και τα σχόλια από τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουν διάφορα σωματεία, συλλόγοι, αδελφότητες κλπΜε τόση ευκολία τα Ευρώ στα κλαρίνα
από kris » 22:39 pm 06 03 2009
Χαίρομαι στις γιορτές και χορούς που διοργανώνουν οι αδελφότητες και σύλλογοι Βορειοηπειρωτών να βλέπω νέα άτομα στην ενασχόληση, αλλά και στη συμμετοχή.
Καλό είναι η παράδοση να διασώζεται και να τα έθιμα να ξαναζωντανεύουν.
Από την άλλη αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ειλικρινά έμεινα έκπληκτος, ήταν ο εύκολος τρόπος που μοιράζανε τα χρηματά τους στα κλαρίνα.
Το 50 Εύρω, 100 ευρω και βάλε σε 10 λεπτά χορό ήταν αυτό που με έβαλε σε σκέψεις.
Και σε μια περίοδο που ι κ...οι έσφιξαν πως γίνεται να παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα.Αν ήταν για κάτι άλλο, θα τα έδινε ο νέος Βορειοηπειρώτης με τόση ευκολία τα Ευρώ;
Καλό είναι η παράδοση να διασώζεται και να τα έθιμα να ξαναζωντανεύουν.
Από την άλλη αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ειλικρινά έμεινα έκπληκτος, ήταν ο εύκολος τρόπος που μοιράζανε τα χρηματά τους στα κλαρίνα.
Το 50 Εύρω, 100 ευρω και βάλε σε 10 λεπτά χορό ήταν αυτό που με έβαλε σε σκέψεις.
Και σε μια περίοδο που ι κ...οι έσφιξαν πως γίνεται να παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα.Αν ήταν για κάτι άλλο, θα τα έδινε ο νέος Βορειοηπειρώτης με τόση ευκολία τα Ευρώ;
- kris
- Μέλος
Re: Με τόση ευκολία τα Ευρώ στα κλαρίνα
από REBEL » 03:46 am 10 03 2009
Είναι αλήθεια αυτό. Κι εγώ μπαίνοντας στο χορό αμα ακούσω να παίζει 2-3 τραγούδια της αρεσκειάς μου τα δίνω τα 50 ευρω. Πιο πολύ αυτό συμβαίνει σε μας τους Βορειοηπειρώτες
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις (Συνελεύσεις, Ημερίδες, Εκδρομές, Χοροί, Συνεστιάσεις κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]