Pita Pita KKBH
Εδώ θα αναγράφονται οι ανακοινώσεις και τα σχόλια από τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουν διάφορα σωματεία, συλλόγοι, αδελφότητες κλπPita Pita KKBH
από ilias » 11:24 am 17 01 2008
Ο υπό ίδρυση σύλλογος ΚΚΒΗ (Κύκλος των Καμένων ΒορειοΗπειρωτών) με μέλη αποκλειστικά άνω των 30 χρόνων, αλλά με φίλους όλων των ηλικιών για να μην μείνει πίσω από άλλους αδερφικούς (και λοιπών βαθμών συγγένειας) συλλόγους, θα κάνει την μη-παραδοσιακή κοπή της πίτας στις 30/2/2008 σε σουίτα που θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.
Ως αυτοτοποθετούμενος πρόεδρος, σας καλώ να παρευρεθείτε. Οι γυναίκες δεν πρέπει να συνοδεύονται ενώ οι άντρες είναι υποχρεωτικό.
Η σουίτα, η πίτα και το φλουρί είναι μια ευγενική χορηγία του Proffesor.
Η τυχερή που θα κερδίσει το φλουρί θα δειπνίσει με τον Dervitsioti (δεν τον ρωτήσαμε αλλά υπόσχομαι να τον φέρω έστω και δεμένο). Το υπόλοιπο της νύχτας θα καθοριστεί κατόπιν ψηφοφορίας.
Οι ενδιαφερόμενες για να παρευρεθούν πρέπει να δηλώσουν εδώ την συμμετοχή τους.
Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά θα ακολουθήσουμε διαδικασίες μονιμοποίησης στο δημόσιο.
Ως αυτοτοποθετούμενος πρόεδρος, σας καλώ να παρευρεθείτε. Οι γυναίκες δεν πρέπει να συνοδεύονται ενώ οι άντρες είναι υποχρεωτικό.
Η σουίτα, η πίτα και το φλουρί είναι μια ευγενική χορηγία του Proffesor.
Η τυχερή που θα κερδίσει το φλουρί θα δειπνίσει με τον Dervitsioti (δεν τον ρωτήσαμε αλλά υπόσχομαι να τον φέρω έστω και δεμένο). Το υπόλοιπο της νύχτας θα καθοριστεί κατόπιν ψηφοφορίας.
Οι ενδιαφερόμενες για να παρευρεθούν πρέπει να δηλώσουν εδώ την συμμετοχή τους.
Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά θα ακολουθήσουμε διαδικασίες μονιμοποίησης στο δημόσιο.
-
ilias - Τακτικό μέλος
Re: Pita Pita KKBH
από Ελπίδα » 13:18 pm 17 01 2008
στις 30/2 ε;;;;;γιατι βρε Ηλία;;;εχω κανονισει κατι τοτε..χε χε..
λες να το ακυρωσω;;;;;
λες να το ακυρωσω;;;;;
-
Ελπίδα - Δημοσιεύσεις: 9
από Φοίβη » 14:48 pm 17 01 2008
Να μη ξεχάσω να καλέσω και τα μέλη του Γ.Υ.ΒΗ.Κ.Α.Λ...!!!
(Γραμμή Υποστήριξης ΒΗ Και Άλλων Λοξοβαρεμένων)
Και φυσικά ότι βοήθεια χρειαστείς στο μπουφέ, let me know έτσι?
(Γραμμή Υποστήριξης ΒΗ Και Άλλων Λοξοβαρεμένων)
Και φυσικά ότι βοήθεια χρειαστείς στο μπουφέ, let me know έτσι?
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Βανα » 14:53 pm 17 01 2008
Ηλια εισαι θεος, να σαι καλα, μου φτιαξες την μερα!!!!
----
Να υποθεσω πως ο Κυκλος των Κ-αν-αμενων ΒορειοΗπειρωτων θα μας παρουσιασει και το πολυτελες/ανεκτιμητης αξιας ''εργο'' του ...αναφερομαι στην αναλυτικη παρουσιαση βιογραφιας για ολα τα μελη του φορουμ . Η οποια -οπως ξερουμε - ειναι προιον της σχολαστικης ενασχολησης με το chat-κοινα
Me respekt !
----
Να υποθεσω πως ο Κυκλος των Κ-αν-αμενων ΒορειοΗπειρωτων θα μας παρουσιασει και το πολυτελες/ανεκτιμητης αξιας ''εργο'' του ...αναφερομαι στην αναλυτικη παρουσιαση βιογραφιας για ολα τα μελη του φορουμ . Η οποια -οπως ξερουμε - ειναι προιον της σχολαστικης ενασχολησης με το chat-κοινα
Me respekt !
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από ilias » 15:01 pm 17 01 2008
Φαντάζομαι το pa respekt και τρέμω στην ιδέα ....
-
ilias - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 17:22 pm 17 01 2008
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΨΙΜΟ (ΠΚΚ)
Μανιφέστο έκδοση 2.865581, Εν Αγνώστη Τοποθεσία.
---------------------------------------------------------------
Αγαπητοί συγκαμένοι,
Στο υπό ίδρυση Σύλλογο έχουν ήδη παρεισφρήσει άτομα αμφιβόλου δυνατοτήτων φαντασίωσης. Για την χουντική θωράκιση του συλλόγου μαζεύτηκα εγώ, ο εαυτός μου, ο ώτος και ο ώπος μου, και προτείνουμε:
Μέλη και φίλοι του Χαμένου Κύκλου γίνονται αποκλειστικά και μόνο οι ΒΗ με απόλυτη εμπειρία στις παρακάτω παιδικές φαντασιώσεις:
- Γάλα-κακάο: "δυνατός και γερός για να γίνεις, πάντα γάλα carnation να πίνεις"
- Τσιοκολάτα γιομιστή: "σερενάτα και πάσης Ελλάδος άμα λάχει ναούμ"
- Σουπερμαρκέτι της γειτονιάς: "είναι κεφάτος ψωνίζει στου Βερόπουλου"
- Ψώνια με λίστα στην θεια Τούλα: "Τυρί, ρύζι, γάλα, καμπά - τυρί, ρύζι, γάλα, καμπά ..."
- Επικοινωνία με φρούτα/λαχανικα: «Είναι μία, είναι μία η ονειρεμένη φρουτοπία..»
- Εξωτικούς αραβικούς καρπούς: Φουντούνια σαλάμ, φουντούνια μαλέκομ, φουντούνια φατάχ, φουντούνια ουλουάχατ, ουλουάχατα...
- Διακοπές στην Χαβάη: «-Λαλάκηηηηη, όχι στα βαθειά παιδί μου!!... -Ναί μαμμμά»
- Το πρώτο ξύρισμα: «Μπο μεκ, ξυρίζεσαι απαλάαα, απαλάαα, απαλαααα?»
- Ωριμότητα: «Τρέχα τρέχα μικρούλη...γίνε άντρας μικρούλη.....»
Me inspektim!
Υ.Γ. 25416. Η προσφορά δείπνου ακυρώνεται ως οργανωμένο σχέδιο-παγίδα εναντίον της ΠΚΚ.
Υ.Γ. 87630. Σκοπός της δικιάς μου Πρωτοβουλίας είναι να παντρέψω τον Ηλία για να φύγει από Πρόεδρος και να αναλάβει πλέον μία νέα και καυτερή γενιά. Προσφοραί δεχόμεθα με s.m.!
Μανιφέστο έκδοση 2.865581, Εν Αγνώστη Τοποθεσία.
---------------------------------------------------------------
Αγαπητοί συγκαμένοι,
Στο υπό ίδρυση Σύλλογο έχουν ήδη παρεισφρήσει άτομα αμφιβόλου δυνατοτήτων φαντασίωσης. Για την χουντική θωράκιση του συλλόγου μαζεύτηκα εγώ, ο εαυτός μου, ο ώτος και ο ώπος μου, και προτείνουμε:
Μέλη και φίλοι του Χαμένου Κύκλου γίνονται αποκλειστικά και μόνο οι ΒΗ με απόλυτη εμπειρία στις παρακάτω παιδικές φαντασιώσεις:
- Γάλα-κακάο: "δυνατός και γερός για να γίνεις, πάντα γάλα carnation να πίνεις"
- Τσιοκολάτα γιομιστή: "σερενάτα και πάσης Ελλάδος άμα λάχει ναούμ"
- Σουπερμαρκέτι της γειτονιάς: "είναι κεφάτος ψωνίζει στου Βερόπουλου"
- Ψώνια με λίστα στην θεια Τούλα: "Τυρί, ρύζι, γάλα, καμπά - τυρί, ρύζι, γάλα, καμπά ..."
- Επικοινωνία με φρούτα/λαχανικα: «Είναι μία, είναι μία η ονειρεμένη φρουτοπία..»
- Εξωτικούς αραβικούς καρπούς: Φουντούνια σαλάμ, φουντούνια μαλέκομ, φουντούνια φατάχ, φουντούνια ουλουάχατ, ουλουάχατα...
- Διακοπές στην Χαβάη: «-Λαλάκηηηηη, όχι στα βαθειά παιδί μου!!... -Ναί μαμμμά»
- Το πρώτο ξύρισμα: «Μπο μεκ, ξυρίζεσαι απαλάαα, απαλάαα, απαλαααα?»
- Ωριμότητα: «Τρέχα τρέχα μικρούλη...γίνε άντρας μικρούλη.....»
Me inspektim!
Υ.Γ. 25416. Η προσφορά δείπνου ακυρώνεται ως οργανωμένο σχέδιο-παγίδα εναντίον της ΠΚΚ.
Υ.Γ. 87630. Σκοπός της δικιάς μου Πρωτοβουλίας είναι να παντρέψω τον Ηλία για να φύγει από Πρόεδρος και να αναλάβει πλέον μία νέα και καυτερή γενιά. Προσφοραί δεχόμεθα με s.m.!
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από aZu » 18:12 pm 17 01 2008
Καμμένοι... θέλω να γίνω μέλος. Που μπορώ να υποβάλω αίτηση;
Επίσης θέλω να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ των καμμένων.
Επίσης θέλω να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ των καμμένων.
-
aZu - Συντονιστής
από tziobanis » 19:33 pm 17 01 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ν1
Με λύπη μου παρατηρώ το τελευταίο διάστημα τον λυσσαλέο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα στελέχη του συλλόγου μας. Αδέρφια είναι κρίμα να γκρεμίσουμε έτσι άδικα ότι με τόσο κόπο χτίσαμε τόσα χρόνια, (ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι οχτροί μας να το κάμουμε από μονάχοι μας.)
Καλώ τον κύριο κύριο (δις κύριος λογο μεγέθους) Ilia Αναστασιάδη και το τζοβόρι (που να πάει να χαθεί) Μάκη Dervitsiotι, να δώσουν τα χέρια τους και να θέσουν ένα τέρμα σε αυτόν τον ανόητο πόλεμο.
πάντα με εκτη(plus)μιση
Mefistofelis Καραμήτσιος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ν2
Η γερουσία και όλα τα μέλη του συλλόγου "Ο Κύκλος των Καμένων Β/η-των" καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό τις μεθοδευμένες και συκοφαντικές επιθέσεις, που δέχεται ο σύλλογος μας από τη μέρα της προαναγγελίας της ίδρυσης του από τα οργανωμένα συμφέροντα των μεγαλονεολαίων και νταβατζήδων του ελληνικού και του αλβανικού κράτους, τα σχέδια και τις επιδιώξεις των οποίων με συνέπεια μάχεται.
Το τελευταίο διάστημα, σε αγαστή συνεργασία με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, που μας έχουν οδηγήσει ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υπερβολική ραθυμία (σε βαθμό chatοπληξίας), σχεδίασαν και υλοποιούν την έσχατη μεθόδευσή τους που σχετίζεται με την κατασκευασμένη εμπλοκή του Ilia Αναστασιάδη στην υπόθεση Lazο Ζαχόπουλου. Θεωρούμε ότι η οργανωμένη προαναγγελθείσα επίθεση στο πρόσωπο του Ilia Αναστασιάδη αποτελεί την κορύφωση των επιθέσεων κατά του συλλόγου που στόχο έχουν την διάσπασή του ή την άλωση του από διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στο πρόσωπό του.
Μέλη συλλόγου «ΚΚΒΗ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ν3
Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ο κ. Μάκης Dervitsiotis χωρίς να γνωρίζει καν τι κατέθεσε η κ. Human Ανδριανoύ βγήκε προκαταβολικά και δήλωσε ότι "συμφωνεί μαζί της εκ των προτέρων".
Θα περιμέναμε να εκφράσει τις απόψεις του εντός του συλλόγου και όχι την ώρα που δεχόμαστε επιθέσεις από παντού, θυμίζοντας το γνωστό "κι εσύ Βρούτε;".
Μέλη συλλόγου «ΚΚΒΗ»
ο μεφιστοφελής (συμμετέχει)
Με λύπη μου παρατηρώ το τελευταίο διάστημα τον λυσσαλέο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα στελέχη του συλλόγου μας. Αδέρφια είναι κρίμα να γκρεμίσουμε έτσι άδικα ότι με τόσο κόπο χτίσαμε τόσα χρόνια, (ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι οχτροί μας να το κάμουμε από μονάχοι μας.)
Καλώ τον κύριο κύριο (δις κύριος λογο μεγέθους) Ilia Αναστασιάδη και το τζοβόρι (που να πάει να χαθεί) Μάκη Dervitsiotι, να δώσουν τα χέρια τους και να θέσουν ένα τέρμα σε αυτόν τον ανόητο πόλεμο.
πάντα με εκτη(plus)μιση
Mefistofelis Καραμήτσιος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ν2
Η γερουσία και όλα τα μέλη του συλλόγου "Ο Κύκλος των Καμένων Β/η-των" καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό τις μεθοδευμένες και συκοφαντικές επιθέσεις, που δέχεται ο σύλλογος μας από τη μέρα της προαναγγελίας της ίδρυσης του από τα οργανωμένα συμφέροντα των μεγαλονεολαίων και νταβατζήδων του ελληνικού και του αλβανικού κράτους, τα σχέδια και τις επιδιώξεις των οποίων με συνέπεια μάχεται.
Το τελευταίο διάστημα, σε αγαστή συνεργασία με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, που μας έχουν οδηγήσει ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υπερβολική ραθυμία (σε βαθμό chatοπληξίας), σχεδίασαν και υλοποιούν την έσχατη μεθόδευσή τους που σχετίζεται με την κατασκευασμένη εμπλοκή του Ilia Αναστασιάδη στην υπόθεση Lazο Ζαχόπουλου. Θεωρούμε ότι η οργανωμένη προαναγγελθείσα επίθεση στο πρόσωπο του Ilia Αναστασιάδη αποτελεί την κορύφωση των επιθέσεων κατά του συλλόγου που στόχο έχουν την διάσπασή του ή την άλωση του από διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στο πρόσωπό του.
Μέλη συλλόγου «ΚΚΒΗ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ν3
Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ο κ. Μάκης Dervitsiotis χωρίς να γνωρίζει καν τι κατέθεσε η κ. Human Ανδριανoύ βγήκε προκαταβολικά και δήλωσε ότι "συμφωνεί μαζί της εκ των προτέρων".
Θα περιμέναμε να εκφράσει τις απόψεις του εντός του συλλόγου και όχι την ώρα που δεχόμαστε επιθέσεις από παντού, θυμίζοντας το γνωστό "κι εσύ Βρούτε;".
Μέλη συλλόγου «ΚΚΒΗ»
ο μεφιστοφελής (συμμετέχει)
-
tziobanis - Μέλος
από lazos » 19:51 pm 17 01 2008
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από lazos » 20:04 pm 17 01 2008
-
lazos - Συντονιστής
από epgiorgos82 » 20:27 pm 17 01 2008
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
Αποκαλύψεις!!!
από katerina » 20:57 pm 17 01 2008
Μετά από έντονο προβληματισμό και βαθιά σκέψη γύρω από το σκάνδαλο που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την ελληνο-αλβανική πολιτική σκηνή αποφάσισα να δώσω στην δημοσιότητα DVD που ¨έπεσε¨ στα χέρια μου σχετικό με την υπόθεση Lazο Ζαχόπουλου...!!!
Δυστυχώς και άλλο άτομο του συλλόγου ΚΚΒΗ, ο κύριος Mefistofelis Καραμήτσιος, έχει διαπράξει άνομες πράξεις!!!
Υ.Γ. Δεν ευθύνομαι για οποιαδήποτε τυχόν απόπειρα αυτοκτονίας του κ.Καραμήτσιου!!!
Μετά Τιμής
Κατερίνα Τρέμη!!!
Δυστυχώς και άλλο άτομο του συλλόγου ΚΚΒΗ, ο κύριος Mefistofelis Καραμήτσιος, έχει διαπράξει άνομες πράξεις!!!
Υ.Γ. Δεν ευθύνομαι για οποιαδήποτε τυχόν απόπειρα αυτοκτονίας του κ.Καραμήτσιου!!!
Μετά Τιμής
Κατερίνα Τρέμη!!!
It matters not how straight the gate
How charged with punishments the scroll
I am the master of my fate
I am the captain of my soul.
How charged with punishments the scroll
I am the master of my fate
I am the captain of my soul.
-
katerina - Μέλος
από lazos » 21:16 pm 17 01 2008
Αξιοσέβαστα μέλη και μη παρακαλώ την προσοχή σας
-
lazos - Συντονιστής
από xylino spathi » 22:53 pm 17 01 2008
Τελευταία επεξεργασία από xylino spathi και 23:05 pm 17 01 2008, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 22:57 pm 17 01 2008
Μετά τις τρομακτικές διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, προτείνω να γίνει ένα debate μεταξύ των δελφίνων του στέματος
"Ο πιο... καμένος ΒΗ"...!!!
"Ο πιο... καμένος ΒΗ"...!!!
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
Καββαδίας
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Human » 00:59 am 18 01 2008
Αντε και απο δω και περα ανοξειδωτοι ευχομαι!
Hello World!
-
Human - Τακτικό μέλος
από Φοίβη » 01:27 am 18 01 2008
Ωρέ παιδιά έχετε σκεφτεί να το κυκλοφορήσετε και σε ταινία;
Ή έστω να το ανεβάσετε σε ένα θέατρο;
Ή τελοσπάντων κάπως να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας;
Μωρέ θα κάνετε γερή κονόμα...Διακοπές στην Χαβάι μετά!
Think about it!
Ή έστω να το ανεβάσετε σε ένα θέατρο;
Ή τελοσπάντων κάπως να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας;
Μωρέ θα κάνετε γερή κονόμα...Διακοπές στην Χαβάι μετά!
Think about it!
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
69 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις (Συνελεύσεις, Ημερίδες, Εκδρομές, Χοροί, Συνεστιάσεις κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]