Ιδού πως μας ονομάζει το Πασόκ,ιδού οι κομματικοποιημένοι Β/
Ιδού πως μας ονομάζει το Πασόκ,ιδού οι κομματικοποιημένοι Β/
από koytsompolis » 11:20 am 15 03 2008
Πάρτε μια γεύση από την αντιμετώπιση του Πασόκ,πάρτε μια γεύση από την κατηγοριοποίηση που μας κάνει, πάρτε μια γεύση από τους δεκάδες Βορειοηπειρώτες που ανήκουν στους ανθρώπους των τρίτων χωρών.
Πάρτε μια γεύση επίσης από τους νέους Βορειοηπειρώτες που ψάχνουν τις τύχες τους στα Κόμματα.Και η Νεολαία Β/Η δίνει τοπαρών της...
Δείτε κι αν δεν πολυκαταλάβατε,θα ξανάρθω.
125 μετανάστες συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ ο κατάλογος των μεταναστών που εκλέχτηκαν για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που αρχίζει σήμερα. Οι μετανάστες εκλέχτηκαν βάσει ποσόστωσης και προέρχονται από κομματικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος κάποιοι από αυτούς θα εκλεγούν στο νέο Εθνικό Συμβούλιο που θα προκύψει στις εκλογές της Κυριακής.
Ο κατάλογος των μεταναστών - υπηκόων τρίτων χωρών που συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πάρτε μια γεύση επίσης από τους νέους Βορειοηπειρώτες που ψάχνουν τις τύχες τους στα Κόμματα.Και η Νεολαία Β/Η δίνει τοπαρών της...
Δείτε κι αν δεν πολυκαταλάβατε,θα ξανάρθω.
125 μετανάστες συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ ο κατάλογος των μεταναστών που εκλέχτηκαν για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που αρχίζει σήμερα. Οι μετανάστες εκλέχτηκαν βάσει ποσόστωσης και προέρχονται από κομματικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος κάποιοι από αυτούς θα εκλεγούν στο νέο Εθνικό Συμβούλιο που θα προκύψει στις εκλογές της Κυριακής.
Ο κατάλογος των μεταναστών - υπηκόων τρίτων χωρών που συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- koytsompolis
Re: Ιδού πως μας ονομάζει το Πασόκ,ιδού οι κομματικοποιημένοι Β/
από Χειμάρρα » 14:21 pm 15 03 2008
Την ώρα της κρίσης, τον πρώτο ρόλο τον έχει η συνεισφορά του καθενός στο βορειοηπειρωτισμό κι όχι η κομματική του ταυτότητα.
Ούτως ή άλλως, όσοι θέσουν τη δεύτερη υπεράνω της πρώτης, δεν θα έχουν ποτέ καμία τύχη στους κύκλους μας.
Εγώ πάντως, ακόμα δεν έχω έχω εξοικειωθεί με τη συνεχιζόμενη τακτική κάποιων και τα
Μα δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα αυτοί οι κάποιοι, ότι έτσι, πέραν όλων των άλλων, δεν απέχουν πολύ από τον Αρτέμη Μάτσα στο βδελυρό ρόλο του κουκουλοφόρου χαφιέ???!!!
...
Ούτως ή άλλως, όσοι θέσουν τη δεύτερη υπεράνω της πρώτης, δεν θα έχουν ποτέ καμία τύχη στους κύκλους μας.
Εγώ πάντως, ακόμα δεν έχω έχω εξοικειωθεί με τη συνεχιζόμενη τακτική κάποιων και τα
Μα δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα αυτοί οι κάποιοι, ότι έτσι, πέραν όλων των άλλων, δεν απέχουν πολύ από τον Αρτέμη Μάτσα στο βδελυρό ρόλο του κουκουλοφόρου χαφιέ???!!!
...
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
από keravnios » 14:31 pm 15 03 2008
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα της Ελλάδος και ισάξιος διεκδικητής της εξουσίας. 3.000.000 Έλληνες είναι οπαδοί του. Δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω όλους ούτε ηλίθιους ούτε προδότες. Μακάρι οι Βορειοηπειρώτες που συμμετέχουν στα ελλαδικά κόμματα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο και να αυξήσουν την επιρροή τους στα κόμματα στα οποια συμμετέχουν. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι εκείνοι που μέσα από την δραστηριοποίησή τους στα ελλαδικά κόμματα προσπαθούν να επηρεάσουν την γραμμή των τελευταίων.
Όσο για σένα κουτσομπόλη, δεν ξέρω πόσο σε τιμά το ψευδώνυμό σου αλλά ταιριάζει απόλυτα στα λεγόμενά σου. Θυμίζεις όντως κουτσομπόλα γιαγιά
Όσο για σένα κουτσομπόλη, δεν ξέρω πόσο σε τιμά το ψευδώνυμό σου αλλά ταιριάζει απόλυτα στα λεγόμενά σου. Θυμίζεις όντως κουτσομπόλα γιαγιά
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από lazos » 16:17 pm 15 03 2008
Παλι μισόλογα και υπονοούμενα.............
Στην λίστα είναι παραπάνω από ένα μέλος της NEB
Που ακριβώς είναι το πρόβλημα ;
Στην λίστα είναι παραπάνω από ένα μέλος της NEB
Που ακριβώς είναι το πρόβλημα ;
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από keravnios » 19:33 pm 15 03 2008
Η διαγραφή των μηνυμάτων έγινε γιατί είναι ανήθικα, κακόβουλα και χωρίς καμία σοβαρότητα. Όποιος έχει πρόβλημα και θεωρεί ότι το μήνυμά του δεν έπρεπε να διαγραφεί ας επικοινωνήσει με pm. Δεν μπορώ να επιτρέψω, αγωνιστές αδέρφια μας να δέχονται λάσπη επειδή ενδεχομένως σε κάποιους δεν αρέσει η φάτσα τους.
Και για να προλάβω τυχούσες διαπιστώσεις, κομματικά στην Ελλάδα είμαι πιο κοντά στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Και για να προλάβω τυχούσες διαπιστώσεις, κομματικά στην Ελλάδα είμαι πιο κοντά στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
-
από keravnios » 19:36 pm 15 03 2008
-
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]