1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
από Λαζαρος » 02:39 am 24 08 2006
Γεια σας παλι
Δυστυχως δεν προλαβα να δω αυτο που εγραψες Ελεονωρα, αλλα ηρθα στη Δερβιτσανη μια μερα που ηρθαν κατι παραδοσιακα συγκροτηματα, υπουργοι προξενοι κλπ καλα ηταν.
Εγω πηγα σε καμια δεκαρια γλεντια. Ειχα χρονια να παω στο χωριο καλοκαιρι Καμια δεκαρια. Χαμος γινεται στη Δροπολη (Απο τη μια ο χαμος και απο την αλλη ο Αλβανος) Στο χωριο μου (Βρυσερα) ειχαν ερθει το 90% των ανθρωπων στα δε γλεντια τι τζερτζελες ηταν αυτος. Ασε που επρεπε να εισαι ντυμενος στην τριχα Μου φαινεται εχασα επεισοδια.
Δυστυχως δεν προλαβα να δω αυτο που εγραψες Ελεονωρα, αλλα ηρθα στη Δερβιτσανη μια μερα που ηρθαν κατι παραδοσιακα συγκροτηματα, υπουργοι προξενοι κλπ καλα ηταν.
Εγω πηγα σε καμια δεκαρια γλεντια. Ειχα χρονια να παω στο χωριο καλοκαιρι Καμια δεκαρια. Χαμος γινεται στη Δροπολη (Απο τη μια ο χαμος και απο την αλλη ο Αλβανος) Στο χωριο μου (Βρυσερα) ειχαν ερθει το 90% των ανθρωπων στα δε γλεντια τι τζερτζελες ηταν αυτος. Ασε που επρεπε να εισαι ντυμενος στην τριχα Μου φαινεται εχασα επεισοδια.
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 15:26 pm 28 08 2006
Εμαθα ποσο κοστισε η διοργανωση και τρελαθηκα. Αυτο το ΥΠΕΞ δεν εχει τι να κανει τα χρηματα. Με τοσα χρηματα θα μπορουσε να φτιαξει ολους τους δρομους του Βουρκου με ασφαλτο. Αν ομως τα ξοδευει για συνεδρια τοτε τι να περισσεψει; Νομιζω οτι ηταν ενα δωρο της Μπακογιαννη προς το Γκατζογιαννη που ειναι κοντοχωριανος της μανας της και νομιζω οτι ειναι φιλος της που θελει να τον αναδειξει στους Ηπειρωτες και Β/Η
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
45 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]