[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - Την προσοχή σας λίγο !
Τώρα είναι 04:50 am 12 12 2024

Την προσοχή σας λίγο !

Την προσοχή σας λίγο !

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 16:50 pm 20 03 2007

Αν και είμαι νέα στο forum και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις συζητήσεις σας, που ενδεχομένως να μου έδιναν κάποια απάντηση, παίρνω το θάρρος να εκφράσω μερικές απορίες που έχω σχετικά με μας….τους Βορειοηπειρώτες!! Παρακολουθώ καιρό τα πολιτικά δρώμενα σε Αλβανία και Ελλάδα, την προσωπικότητα, τις διπλωματικές ικανότητες και τις ενέργειες των Ελλήνων εκπροσώπων μας στην αλβανική πολιτική σκηνή, των Β/Ητων που δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο προσπαθώντας να διεισδύσουν στα γρανάζια της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας αλλά και τους απλούς Β/Ητες, τα πολιτικά τους πιστεύω και την άλλοτε παθητική και άλλοτε ιδιοτελή στάση απέναντι σε ό,τι λαμβάνει χώρα μπροστά τους. Θέλω πολλά να πω για όλα αυτά, αλλά εκείνο που περισσότερο απ’όλα έχει προκαλέσει μέσα μου μεγάλο θυμό και συνάμα λύπη είναι το γιατί εμείς οι Βορειοηπειρώτες ΞΕΧΝΑΜΕ τόσο γρήγορα και εύκολα (ΕΞΑΙΡΩ από τα λεγόμενα μου όσους Β/Ητες περνούσαν καλά εκείνα τα χρόνια και….δικαιολογημένα δεν έχουν κάποιο παράπονο από την αριστερά αφού οι ίδιοι ήταν προνοητικοί και φρόντισαν με την εξυπνάδα , το ρουφιανιλίκι και τη χυδαία διπλωματία τους να επιβιώσουν και τότε και τώρα)!
Πώς είναι δυνατόν μέσα σε 17 χρόνια, εμείς, η «κυνηγημένη» ελληνική μειονότητα της Αλβανίας να διαγράψει από το μυαλό και την ψυχή της τα όσα υπέστη τόσες δεκαετίες από ένα απάνθρωπο κομμουνιστοσοσιαλιστικό καθεστώς και τους έμπιστους εκτελεστές του,…και τώρα, πιο χαρούμενοι από ποτέ ανυπομονούμε να δώσουμε όχι μόνο στην Αλβανία (όπως συνέβαινε από το 1990 μέχρι σήμερα ) αλλά και στην Ελλάδα ένα δυναμικό ΑΡΙΣΤΕΡΟ παρόν με παθιασμένες αντιλήψεις και «τεκμηριωμένες» πολιτικές πεποιθήσεις;;;;;;
ΞΕΧΑΣΑΜΕ Β/Ητες, που πολλούς από εμάς μας ξερίζωσαν από τα πατρικά μας και μας πέταξαν στους πέντε δρόμους για να τα κατοικίσουν αυτοί χωρίς ίχνος ντροπής και ανθρωπιάς εκμεταλλευόμενοι τον ιδρώτα των προγόνων μας;;;;
ΞΕΧΑΣΑΜΕ Β/Ητες, πόσους δικούς μας διανοούμενους φυλάκισαν, εκτέλεσαν, χωρίς καμιά δικαιολογημένη κατηγορία, και έθαψαν στα αζήτητα μη σεβόμενοι ούτε τους ίδιους, ούτε τις οικογένειές τους;;;;
ΞΕΧΑΣΑΜΕ Β/Ητες πώς αυτοί οι άνθρωποι έφεραν τότε σε ένα τέλμα τα όνειρα των γονιών μας μη επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να διεκδικήσουν μια αξιοπρεπή θέση στην κοινωνία;;;; Πόσοι απ’αυτούς ήταν άριστοι μαθητές με όνειρα και φιλοδοξίες για τη ζωή τους, που δυστυχώς εξαιτίας του «καθεστώτος» δεν μπόρεσαν ποτέ να υλοποιήσουν; Και…..αυτοί που δεν πτοήθηκαν αλλά το πάλεψαν μέχρι τέλους (δηλ. μορφώθηκαν) κατέληγαν να μεταδίδουν τις αποκτηθείσες γνώσεις τους στην εξορία, μακριά από τις οικογένειές τους ή και μαζί μ’ αυτές δακτυλοδεικτούμενοι σε ένα περιβάλλον κυριολεκτικά ξένο και εχθρικό!
Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, αυτό το «φαινόμενο» που συμβαίνει με μας τους Βορειοηπειρώτες;:::: Πώς είναι δυνατόν αυτούς που κάποτε μας έκαναν να αναστενάζουμε και να τρέμουμε από φόβο τώρα να τους υποστηρίζουμε με τόση θέρμη και πάθος; Δεν θα ήθελα να μου δώσετε την κλασική απάντηση : «Μα μη μπλέκεις τα πράγματα, δεν πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα. Άλλο ήταν το καθεστώς του Χότζα τότε και άλλο ο σοσιαλισμός σήμερα! » γιατί θα σας προλάβω λέγοντάς σας πως ναι μεν, επόμενο είναι, τα πρόσωπα να αλλάζουν, αλλά η ιδεολογική βάση παραμένει η ίδια. Ο σοσιαλισμός αποτελεί μια πιο σύγχρονη, πιο προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα μορφή αριστερής ιδεολογίας μιας και ο κομμουνισμός εκ των πραγμάτων είναι ουτοπικός και δεν θα μπορούσε, όσο και αν το θέλουν κάποιοι, να εφαρμοστεί στη σημερινή κοινωνία!
Συγνώμη αν έγραψα πολλά και σας κούρασα αλλά αυτά και πολλά άλλα με πνίγουν μέσα μου πολύ καιρό, και μέσω του forum μου δίνεται η ευκαιρία να τα εκφράσω! Περιμένω τις απόψεις σας…………………………………………….
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 17:36 pm 20 03 2007

Εσύ δεν είσαι Δροπολίτισα
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ilias » 17:47 pm 20 03 2007

δεν έχω καταλάβει ακόμα το συμπέρασμα και το ερώτημα αλλά νομίζω πως διακρίνω την παρότρυνση. για αποφυγή λανθασμένων ερμηνειών βοήθησε με να καταλάβω χωρίς επειδή.
Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 19:23 pm 20 03 2007

Λυπάμαι keravnie που το μόνο που είχες να σχολιάσεις ήταν το αν είμαι ή οχι Δροπολίτισσα! Σε πληροφορώ οτι είμαι και μάλιστα με Δ κεφαλαίο και πονώ τον τόπο μου περισσότερο από κάποιους που το παίζουν πατριώτες.

Όσο για το συμπέρασμα ilia να σου πώ οτι δεν το έγραψα.Το κείμενό μου εκφράζει μια μεγάλη απορία και μόνο, που την έχω εγώ και πολλοί άλλοι.Ευτυχώς για μένα είμαι σε θέση να εκφέρω άποψη, να συμφωνώ ή να διαφωνώ χωρίς να χρειάζεται να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να με "παροτρύνει" όπως λες.Το αν σου φαίνεται περιέργο να υπάρχουν και δεξιοί Β/Ητες που προσπαθούν να επιχειρημοτολογήσουν απέναντι σ'αυτό το παράλογο κύμα αριστερισμού που παέι να φανεί πως τα "παρασύρει" όλα στο πέρασμά του, αυτό είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ilias » 23:12 pm 20 03 2007

Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Mr.Tax » 00:10 am 21 03 2007

Mr.Tax
Μέλος

Δημοσίευσηαπό lazos » 00:16 am 21 03 2007

Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Re: Την προσοχή σας λίγο !

Δημοσίευσηαπό vlaxogomenos » 05:52 am 21 03 2007

Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Άβαταρ μέλους
vlaxogomenos
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 13:17 pm 21 03 2007

Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό haonas » 13:29 pm 21 03 2007

haonas
Μέλος

Δημοσίευσηαπό lazos » 15:43 pm 21 03 2007

Πότε ζήσατε σε κομμουνιστικό ή σοσιαλιστικό καθεστώς για να μπορείτε να τα κρίνετε.

Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ζήσει ακόμα ούτε περιμένω να το ζήσω
Αυτα είναι υποσχέσεις των πολιτικών για να πάρουν κάναν ψήφο παραπάνω

Μην μπαίνετε στον παιχνίδι που σας θέλουν τα κόμματα να παίζετε.

Δεν μπορεί να σκέφτεστε έτσι. Είστε νέοι άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό vlaxogomenos » 16:03 pm 21 03 2007

Και ο haonas και o lazos εχουν δικιο. Ο μεν haonas λεει "Το οτι μερικοι τυποι που
αυτοαποκαλωντουσαν αριστεροι μας δυναστευαν δεν σημαινει οτι
κανεις μας δεν πρεπει να υποστηριζει αυτο το πολιτικο ρευμα". Ο δε lazos λεει "Πότε ζήσατε σε κομμουνιστικό ή σοσιαλιστικό καθεστώς για να μπορείτε να τα κρίνετε." Λενε δλδ οτι δεν εχουμε ζησει (εχετε καλυτερα μιας και δεν ειμαι βη, αλλα και γενικοτερα σε παγκοσμιο επιπεδο) κομμουνιστικο καθεστως επι της ουσιας. Τουλαχιστον αυτο που ξερω εγω σαν κομμουνιστικο καθεστως στη θεωρια, δεν εχει καμια σχεση με καναν Χοτζα, Σταλιν, Μαο κτλ... Τελος συμφωνοντας με τον lazo ουτε εγω πιστευω να το ζησουμε ποτε. Ισως τα παιδια μας ή τα εγγονια μας ή ουτε καν αυτα. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορουν μερικοι να υποστηριζουν τη συγκεκριμενη θεωρια.
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Άβαταρ μέλους
vlaxogomenos
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό kokkinomalla » 17:14 pm 21 03 2007

Αγαπητη amarylis τα επιχειρηματα σου ειναι σεβαστα και φαινονται λογικα ομως ξερεις οτι
Οι κουκουλοφοροι που εδωσαν τον παππου μου(ενος εντελως αντικομμουνιστη) στους γερμανους και συνεργαστηκαν μαζι τους ,αργοτερα εγιναν βουλευτες της δεξιας.Το να σε συλλαβουν και να σε σκοτωνουν στο ξυλο επειδη εισαι κομμουνιστης ή να σε στελνουν εξορια,η μεροληπτικη αντιμετωπιση στην εργασια ή στο σχολειο και το φακελωμα καθε ελληνα πολιτη μεχρι προσφατα ωστε να "πληρωσει"για τα πιστευω του ειναι λιγες απο τις μεθοδους που χρησιμοποιησε η δεξια.
Οσα περασαν οι οικογενειες σας συνεβησαν σε μια χωρα με κομμουνιστικο φασισμο που ομως ετσι κι αλλιως ηταν ξενη γι αυτους και πιστευω οτι θα ειχαν αναλογη αντιμετωπιση ακομη και χωρις χοτζα(βλπ ελληνες στην τουρκια)ενω οι δικες μας υπεστησαν διωγμους απο την ιδια τους την πατριδα σε περιοδο δημοκρατιας.
Αυτα ισως τα αγνοεις ή απλα δε σε ενδιαφερουν.ΔΕ θα στα ζητησουν εξαλλου στην προσωπικη συνεντευξη για την ταυτοτητα.Και αν υποστηριζεις αυτους που υποτιθεται σε βοηθανε στο δικο σας προβλημα καλα κανεις τοτε ισως θα επρεπε ο καθενας να ασχολειται μονο τα δικα του προβληματα
Υ.Γ.Και πριν προλαβετε παλι να με χαρακτηρισετε ως ακροαριστερη(που δεν ξερω τι θα πει)τι αντιπροσωπευει καθε ιδεολογια πριν να την ενστερνιστω
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
kokkinomalla
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 17:56 pm 21 03 2007

μπηκε η κοπελα στο σαιτ των β/η και οχι σε κανενα του κκε η του ΣΥΝ,ειπε αυτα που ειπε,και οσες απαντησεις διαβασα ολες ηταν κατακριτεες και με ενα υφος,λες και ειπε τα ψευδη..σιγα ρε κουλτουριαρηδες β/η,που σας εθιξε.... φοβουμενοι μην σας αποκαλεσουν φασιστες κτλ βαρατε οσο πιο αριστερα μπορειτε,λες και λιγα περασαμε στον αριστερο παραδεισο του χοτζα,αλλα μου φαινεται οτι τα 50 χρονια ηταν λιγα...κι αλλα θελαμε...!!!και μην ακουω βλακειες οτι αυτο δεν ηταν κομμουνισμος κτλ...τι ηταν δλδ,δημοκρατια με εμβλημα το σφυροδρεπανο?και γιατι δεν μπορεσε να εφαρμοστει ο κομμ?γιατι απο μονος του ειναι μια απατη,μια ουτοπια...σαν μυθιστορημα ειναι καλο,αλλα οταν παει να εφαρμοστει στην πραξη ειναι καταστροφη..

δεν λεω να γινουν δεξιοι οι β/η,αλλα μου κανει μεγαλη απορια κια εμενα,πως μπορουν να ειναι αριστεροι????οταν η εδω αριστερα,οχι μονο δεν μας βοηθησε ποτε,αλλα μας πολεμησε κιολας....παραδειγμα?οι β/η που εφευγαν το '40 απο την β/η,με το που περνουσαν τα συνορα πρωτοι και καλυτεροι οι ανταρτες τους συλλαμβαναν και τους εστελναν πισω στον κομμουνιστικο παραδεισο...ελεεος δλδ,ελληνες κατεδιδαν ελληνες στους αλβανους μονο και μονο επειδη ειχαν ιδια ιδεολογια...
ενα αλλο παραδειγμα οταν ο ηρωας γλεζος επισκεφτηκε την αλβανια επι κομμουνιστικου καθεστωτος(βεβαια ηρθε να δει τα αδερφια του.οχι τους β/η ,για τους αλβανους κομμμουνιστες μιλαω...) οταν εφτασε στην λειβαδια,και ακουσε να μιλανε ελληνικα,απορησε πως αυτοι μιλουσαν ελληνικα...

τεσπα,σταματω εδω γιατι καθε φορα που υπαρχει αντιστοιχο θεμα δεν ξερω τι να πρωτοπω...

Υ.Γ 1. haona,ασε αυτους που σε καταδυναστευαν τοτε...ερχομαστε στο τωρα?ποτε σε επιασε στο στομα το κκε,ο συν ????ποτε..........επισης,τι σχεση εχουν οι ναζι με την δεξια?απο ποτε ταυτιζονται? ξεχνας οτι τους ναζι τους πολεμησαν και δεξιοι...

Υ.Γ.2 κοκκινομαλλα(εισαι η αγαπημενη μου αν και λιγο καιρο στο σαιτ..).
αφου φορουσαν κουκουλα πως ξερεις ποιοι ηταν και την ιδεολογια τους?
επισης,ποια ηταν η περιοδος [b]δημοκρατιας[/b] που αναφερεις?οταν πηραν οι αριστεροι τα οπλα?η μετα?
δεν σε πιστευω οτι δεν ξερεις τι ειναι ακροαριστερα....

πολλα ειπα,περιμενω απαντησεις...να δω ποιος θα ναι πρωτος..
κοκκινομαλλα,βλαχογκ,γιαννης....η καποιος αλλος!!

φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ..................
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό lazos » 18:04 pm 21 03 2007

Δηλαδή κάποιος που δεν γουστάρει την αριστερά ή έχει ακούσει κακά πράγματα γι' αυτή γίνεται δεξιός και υποστηρίζει απλά όποιον άλλο λέει ότι ανήκει στην δεξιά. Το ίδιο και ανάποδα.

Δηλαδή αν εγώ είμαι φανατικός της κομμουνιστικής θεωρίας, του χριστιανισμού και υποστηρίζω τον Λεβέντη τι είμαι; ..Ανύπαρκτος.

Στον κόσμος δεν υπάρχει δεξιά,αριστερά και μέση μόνο
Αυτό έχει καταντήσει την Ελλάδα να έχει εδώ και 40 κάτι χρόνια δυο και μόνο ονόματα να την κυβερνάνε εκτός από την γνωστή περίοδο.
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό haonas » 18:23 pm 21 03 2007

Φιλε παρατηρητη δεν με ενδιαφερουν καθολου ουτε το κκε ουτε ο συν αλλα
κυριος δεν με ενδιαφερει η νδ και το πασοκ,πραγματικα στα ματια μου ειναι
ολοι ιδιοι και κανεις τους δεν εχει κανει τιποτα για μας,απλα θελουν τους
σταυρους μας.Απλα πιστευω οτι αναμεσα σε τοσες χιλιαδες β/η ειναι
αναμενωμενο να υπαρχουν και αριστεροι και ειναι δικαιωμα τους.Πρεπει να
ξεχωρησουμε λιγο την ιδεολογια απο τα κομματα και τους πολιτικους, οι οποιοι
ειναι ολοι ιδιοι παντου ειτε αριστεροι ειτε δεξιοι.
haonas
Μέλος

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 18:25 pm 21 03 2007

και ποιος σου ειπε ρ3 λαζο οτι εγω ειμαι δεξιος?τι καλο εχει κανει η δεξια για την β/η?που υποστηριζε το 92 τον μπερισα επειδη ηταν και αυτος δεξιος,και αφησε μονη και αβοηθητη την ομονοια που ξεκιναγε τοτε και ειχε δυναμικη(μην ξεχνας τα 90% που πηρε στα μερη μας....)....δεν ειμαι πολιτικα προσκειμενος πουθενα,απλα δεν μπορω αυτην την συμπαθεια κυριως για την αριστερα και ειδικα απο β/η...δεν λεω για την βοηθεια που δεν μας προσεφερε(κανεις δεν το χει κανει αυτο..),αλλα λεω για τον "πολεμο " που μας εχει κανει και μας κανει....

φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ............
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 18:28 pm 21 03 2007

την ωρα που εγραφα για τον λαζο εστειλε και ο χαονας και γιαυτο φαινεται οτι δεν σχολιασα.....

συμφωνουμε σε ενα πραγμα χαονα..με κανενα κομμα!!!

φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.........
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό vlaxogomenos » 18:31 pm 21 03 2007

Παρατηρητη τα λεμε, τα ξαναλεμε και θα τα ξαναπουμε. Αυτο που εζησες εσυ στην Αλβανια ηταν κομμουνισμος? Πραγματικα αν ξερεις τι ειναι κομμουνισμος θα καταλαβεις οτι δεν ηταν. Και πουθενα δεν ηταν. Και λες να μην ακουσεις βλακειες οτι δεν ηταν κομμουνισμος. ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Ηταν δικτατορια, τυρανια πες το οπως θες. Ηταν ενα εντελως ακροδεξιο καθεστως. Τι κι αν ελεγε κομμουνισμος. Μα...κιες. Ο κομμουνισμος ειναι ουτοπικος, στις μερες μας. Δε μπορει να εφαρμοστει. Αλλα ειναι παρακαταθηκη για το μελλον. Σε αυτο που λεει η κοκκινομαλλα εχει δικιο. Η δημοκρατια που υποτιθεται εφερε η δεξια στη χωρα μας. Τοση δημοκρατια ουτε στην αρχαια Ελλαδα πια.
Να εισαι δεξιος, μαγκια σου. Να εισαι αντι κομμουνιστης, ακομα μεγαλυτερη. Αλλα οχι για αυτους τους λογους. Πες μου για την ιδεολογια, αλλα να μην την κατηγορεις επειδη ο καθε μα..κας ηθελε εξουσια και το εκανε στο ονομα του κομμουνισμου. Και αυτοι που καρφωναν τους βη στους Αλβανους απο το ιδιο καζανι βγηκαν. Ανταρτες της κακιας ωρας που πολεμαγαν στο ονομα της μαμας Ρωσιας. Θα περιμενω απαντηση αν θες να συνεχιστει ενα χιλιοειπωμενο θεμα.
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Άβαταρ μέλους
vlaxogomenos
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό lazos » 18:31 pm 21 03 2007

Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Επόμενο

Επιστροφή στο Πολιτικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 5 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 5 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Login Form