Ισραηλ vs Ιραν
Ισραηλ vs Ιραν
από diafanos » 04:26 am 15 01 2007
- diafanos
- Μέλος
από diafanos » 02:39 am 16 01 2007
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... ubid=83190
γιαννη δικιο εχεις.εγραψα αυθαιρετα χωρις παρουσιασω στοιχεια.Η SUNDAY TIMES ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΛΙΝΚ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ 34% ΤΗΣ ΥΣΧΙΩΣ.
γιαννη δικιο εχεις.εγραψα αυθαιρετα χωρις παρουσιασω στοιχεια.Η SUNDAY TIMES ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΛΙΝΚ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ 34% ΤΗΣ ΥΣΧΙΩΣ.
- diafanos
- Μέλος
από butrinti » 03:22 am 16 01 2007
ασ παρει η ΑΕΚ το προταθλημα πρωτα και αμα ειναι να κανει πολεμο το ισραηλ
εγω θα ειμαι με τους καλους!!! Παντος φιλε μου δεν ξερω τη λενε αλλα για ατομικη βομβα λιγο δυσκολο.
εγω θα ειμαι με τους καλους!!! Παντος φιλε μου δεν ξερω τη λενε αλλα για ατομικη βομβα λιγο δυσκολο.
VENI,VIDI,VICI
-
butrinti - Τακτικό μέλος
από Γιάννης » 14:07 pm 16 01 2007
Δεν πολυπαρακολουθώ την επικαιρότητα αυτόν τον καιρό. Όντως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το θέμα είναι ότι έχει να ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη από το 1939 και όλοι οι εμπόροι όπλων ανησυχούν για τα κέρδη τους. Με τις μικροεπεμβάσεις των ΗΠΑ και την ετήσια συντήρηση των κρατών (όπως και η Ελλάδα) δεν γίνεται τίποτα.
Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που κάθονται πίσω από τα χειριστήρια έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Δεν θα ματώσει ούτε το νυχάκι τους. Αντιθέτως, έχουν να κερδίσουν πολλά δις δολλάρια.
Την γλιτώνουμε από δω, την γλιτώνουμε από κει..... κάποτε θα ξεσπάσει και πολύ φοβάμαι ότι το Ισραήλ μαζί με τις ΗΠΑ είναι από τα κράτη που μπορεί να ξεκινήσουν ένα μακελειό.
Καλά λες λοιπόν διάφανε!
Εμείς ασχολούμαστε με τους τηλεπαρουσιαστές και με το ποδόσφαιρο και οι άλλοι στήνουν μπιλιάρδο πάνω στις πλάτες μας.
Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που κάθονται πίσω από τα χειριστήρια έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Δεν θα ματώσει ούτε το νυχάκι τους. Αντιθέτως, έχουν να κερδίσουν πολλά δις δολλάρια.
Την γλιτώνουμε από δω, την γλιτώνουμε από κει..... κάποτε θα ξεσπάσει και πολύ φοβάμαι ότι το Ισραήλ μαζί με τις ΗΠΑ είναι από τα κράτη που μπορεί να ξεκινήσουν ένα μακελειό.
Καλά λες λοιπόν διάφανε!
Εμείς ασχολούμαστε με τους τηλεπαρουσιαστές και με το ποδόσφαιρο και οι άλλοι στήνουν μπιλιάρδο πάνω στις πλάτες μας.
Venceremos!
-
Γιάννης - Τακτικό μέλος
από diafanos » 03:25 am 19 01 2007
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.ΜΗ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.ΚΑΙΟΜΩΣ ΑΣ ΣΚΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΚΕΙ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝ ΕΔΩ.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΦΕΙΛΩΝΤΑΙ ΤΑ 89 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ.ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.(ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΤΛ).
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (USA)ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΙΞΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΡΑΓΕ???????
ΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΟΥΜΕ....
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.(ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΤΛ).
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (USA)ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΙΞΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΡΑΓΕ???????
ΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΟΥΜΕ....
- diafanos
- Μέλος
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]