Χορηγηση ΕΔΤΟ - ΑΠΟΡΙΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!
Χορηγηση ΕΔΤΟ - ΑΠΟΡΙΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!
από xhambos » 17:53 pm 18 11 2008
Γεια σας είμαι από την Βόρεια Ήπειρο και συγκεκριμένα από το χωριό του μεγάλου ευεργέτη Βαγγέλη Ζάππα - Λαμποβο , Αργυροκάστρου - . Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου απαντήσει σε ένα θέμα που αφορά την χορήγηση ΕΔΤΟ. Έχω αρκετά χρόνια στην Ελλάδα με χαρτιά Αλβανού διότι στην Αλβανία το χωριό αυτό το θεωρούν αλβανικό , φέτος όμως έμαθα από το σύλλογο εδώ στην Πάτρα ότι το χωριό μου θεωρείτε από την ελληνική κυβέρνηση σαν μειονοτικό. Τώρα βέβαια ο παππούς μου έχει γεννηθεί εκεί ενώ εμείς οι άλλοι όχι αλλά πιστεύω ότι αν βγάλει ο παππούς το εδτο τότε θα το λάβουμε όλοι.. Οι απορίες μου είναι οι εξής.
1. Είναι οπωσδήποτε απαραίτητο να βγάλει βίζα ο παππούς και αν ναι θα την δώσουν εύκολα με βάση την καταγωγή του?
2. Εαν όταν βγάλει ο παππούς το εδτο τότε τα άλλα μέλη πχ γιοι και κόρες θέλουν βίζα και αυτοί η όχι για να πάρουν με την σειρά τους το εδτο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσοι ενδιαφερθούν και μου απαντήσουν !!
Και επίσης συγχαρητήρια στα παιδία του σιτε για την προσπάθεια και των αγώνα τους.
1. Είναι οπωσδήποτε απαραίτητο να βγάλει βίζα ο παππούς και αν ναι θα την δώσουν εύκολα με βάση την καταγωγή του?
2. Εαν όταν βγάλει ο παππούς το εδτο τότε τα άλλα μέλη πχ γιοι και κόρες θέλουν βίζα και αυτοί η όχι για να πάρουν με την σειρά τους το εδτο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσοι ενδιαφερθούν και μου απαντήσουν !!
Και επίσης συγχαρητήρια στα παιδία του σιτε για την προσπάθεια και των αγώνα τους.
- xhambos
Re: Χορηγηση ΕΔΤΟ - ΑΠΟΡΙΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!
από Ούτις » 18:35 pm 20 11 2008
1. Ναι, είναι απαραίτητο να βγάλει την ειδική βίζα για ομογενείς. Δεν γνωρίζω ποια είναι η πρακτική του προξενείου, μπορείς να ρωτήσεις συγχωριανούς σου, που τυχόν έβγαλαν την ειδική βίζα, πόσο εύκολο ήταν για αυτούς κλπ.
2. Οι ενήλικες πρέπει να βγάλουν και αυτοί βίζα. Καλύτερα να την ζητήσουν ταυτόχρονα με τον παππού.
-Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα απευθύνσου στο Τμήμα Αλλοδαπών της Αστυνομίας που χορηγεί τα Ε.Δ.Τ.Ο.
2. Οι ενήλικες πρέπει να βγάλουν και αυτοί βίζα. Καλύτερα να την ζητήσουν ταυτόχρονα με τον παππού.
-Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα απευθύνσου στο Τμήμα Αλλοδαπών της Αστυνομίας που χορηγεί τα Ε.Δ.Τ.Ο.
Οὖτις ἐμοί γ᾽ ὄνομα· Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι.᾽
(Ομήρου, Οδύσσεια, ι 366-367)
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι.᾽
(Ομήρου, Οδύσσεια, ι 366-367)
-

Ούτις - Τακτικό μέλος
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]