Συνάντηση συλλόγων με Μπολάνο
Συνάντηση συλλόγων με Μπολάνο
από keravnios » 22:12 pm 13 10 2008
-

keravnios - Τακτικό μέλος
Re: Συνάντηση συλλόγων με Μπολάνο
από xylino spathi » 22:27 pm 14 10 2008
Εγω καθησα μεχρι τις δεκα. Αυτο που καταλαβα ειναι αυτο που γραφει και στο τμημα της ανακοινωσης που παρθετεις, μιλαμε για αλλαγες (οσες και οταν γινουν) και σε καμια περιπτωση για αναδιαρθρωση.
Στο θεμα της ποσοστοσης, ο Μπολανος ειπε πως το προβλημα δεν ειναι ποσοι θα συμμετεχουν (τυπικα) αλλα ποσοι θα μπορουν να ειναι ενταξει απεναντι στις υποχρεωσεις τους. Αυτη την απορια την ειχε και εγω, ποσο ευκολο ειναι για καποιον που ζει και εργαζεται μονιμα στην Ελλαδα (ή οποιαδηποτε αλλα χωρα) να πηγαινοερχετε στις στηγκεντρωσεις. Περα απ την ταλαιπωρια, υπαρχει και ενα οικονομικο κοστος διολου ευκαταφρονητο.
Επισης, απο τους περιπου 30 παρευρισκομενους, εντος θεματος ηταν 3-4 ατομα, οι υπολοιποι ηταν στον κοσμο τους.
Αλλος μιλουσε για βιζες, αλλος για υπηκοοτητα λες και ο Μπολανος ηταν εκπροσωπος του υπουργειου εσωτερικων.
Μονο να τους κανει τη δηλωση για το κτηματολογιο δεν του ζητησαν.
Ισως θα πρεπε οι συγκεντρωσεις αυτες να γινονται σε πιο κλειστο κυκλο, για να ειναι και πιο αποτελεσματικες.
Στο θεμα της ποσοστοσης, ο Μπολανος ειπε πως το προβλημα δεν ειναι ποσοι θα συμμετεχουν (τυπικα) αλλα ποσοι θα μπορουν να ειναι ενταξει απεναντι στις υποχρεωσεις τους. Αυτη την απορια την ειχε και εγω, ποσο ευκολο ειναι για καποιον που ζει και εργαζεται μονιμα στην Ελλαδα (ή οποιαδηποτε αλλα χωρα) να πηγαινοερχετε στις στηγκεντρωσεις. Περα απ την ταλαιπωρια, υπαρχει και ενα οικονομικο κοστος διολου ευκαταφρονητο.
Επισης, απο τους περιπου 30 παρευρισκομενους, εντος θεματος ηταν 3-4 ατομα, οι υπολοιποι ηταν στον κοσμο τους.
Αλλος μιλουσε για βιζες, αλλος για υπηκοοτητα λες και ο Μπολανος ηταν εκπροσωπος του υπουργειου εσωτερικων.
Μονο να τους κανει τη δηλωση για το κτηματολογιο δεν του ζητησαν.
Ισως θα πρεπε οι συγκεντρωσεις αυτες να γινονται σε πιο κλειστο κυκλο, για να ειναι και πιο αποτελεσματικες.
-

xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Freedom » 15:52 pm 15 10 2008
Ξυλινε δεν σε είδα για να σου πω ενα γεια .
Γιατι δεν γραφεις τα πραγματα αναλυτικά το ότι η νεολαια δεν είναι μελος ΟΜΟΝΟΙΑΣ ,το ότι αποχώρισαν ατομα γιατι διαφώνησαν με τα λεγόμενα του Κ. ΜΠΟΛΑΝΟΥ γιατι εισαι τοσο συντηρητικός .
Γιατι δεν γραφεις τα πραγματα αναλυτικά το ότι η νεολαια δεν είναι μελος ΟΜΟΝΟΙΑΣ ,το ότι αποχώρισαν ατομα γιατι διαφώνησαν με τα λεγόμενα του Κ. ΜΠΟΛΑΝΟΥ γιατι εισαι τοσο συντηρητικός .
- Freedom
- Μέλος
από epgiorgos82 » 21:38 pm 18 10 2008
Ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Β "Άγιος Κοσμάς" κ. Σπύρος Ζώτος

Άποψη από την αίθουσα που έγινε η συνάντηση

Άποψη από την αίθουσα που έγινε η συνάντηση

-

epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 12:04 pm 20 10 2008
Και εις ανώτερα... Άντε και "Ομόνοια Κύπρου και Μέσης Ανατολής"!
ΤΑ ΛΕΜΕ
ΤΑ ΛΕΜΕ
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-

Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από keravnios » 17:17 pm 26 10 2008
-

από keravnios » 21:28 pm 27 10 2008
Η "ΟΜΟΝΟΙΑ Ελλάδος" είναι παλιό ανέκδοτο Ξύλινε. Αν εννοείς παράρτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ελλάδα πάλι δεν νομίζω ότι στέκει η ανησυχία σου.
Αν τώρα κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ενώσουν τους Βορειοηπειρώτες της Ελλάδος, νομίζω ότι η κάθε έντιμη προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη. Και ο αδέσμευτος που ξέρει περισσότερα δεν τα μοιράζεται μαζί μας, τι να πω;
Αν τώρα κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ενώσουν τους Βορειοηπειρώτες της Ελλάδος, νομίζω ότι η κάθε έντιμη προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη. Και ο αδέσμευτος που ξέρει περισσότερα δεν τα μοιράζεται μαζί μας, τι να πω;
-

10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]